minaras_tio Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Αν ημασταν στη θεση τους ετσι θα καναμε. Ασε τα μαλακιστηρια να το απολαυσουν... Sent from my iPhone using Insomnia
Pantelwolf Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μεχρι και σαν παιδάκι μισούσα αυτά τα παιδάκια μιντιμιλιζ.
paylidis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 1ον) καλα κανουν να βγαινουν εξω να παιζουν μπαλα σαν παιδακια της ηλικιας τους 2ον) και εγω επαιζα αλλα προσπαθούσαμε να μην ενοχλούμε και αν ενοχλούσαμε καποιον αλλαζαμε σημειο (καναμε μεχρι και χιλιομετρο για να παμε στο κοντινο σχολείο) 3ον) αμόλα κανένα σκύλο... 4ον) φερε χρυσαυγίτες
minaras_tio Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 1ον) καλα κανουν να βγαινουν εξω να παιζουν μπαλα σαν παιδακια της ηλικιας τους 2ον) και εγω επαιζα αλλα προσπαθούσαμε να μην ενοχλούμε και αν ενοχλούσαμε καποιον αλλαζαμε σημειο (καναμε μεχρι και χιλιομετρο για να παμε στο κοντινο σχολείο) 3ον) αμόλα κανένα σκύλο... 4ον) φερε χρυσαυγίτες 5ον) Ολο και καποιο θα πεθανει απο την πεινα λογω κρισης. 6ον) Παρε ενα τοξο και....arrow in the knee Sent from my iPhone using Insomnia
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Παντως οι χρυσαυγιτες που προτεινετε δε θα λυσουν το προβλημα εκτος αν μιλαμε για αλλοδαπα παιδια
KilliK Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Φίλε μου αναπαράγομαι σε τακτά χρονικά διαστήματα, δεν είναι αυτό το θέμα. Πραγματικά δε μου αρέσει που γκρινιάζω γι'αυτό αλλά δεν είμαι ο μόνος. Οι μόνοι που δεν έχουν πρόβλημα στη γειτονιά είναι οι γονείς τους. Πέτυχα τις προάλλες μια γειτόνισσα στο ασανσέρ, της λέω μεταξύ σοβαρού και αστείου, πολύ φωνάκλάς ο γιώργος. "Ναι μου λέει, ευτυχώς που τα απογεύματα φεύγει από το σπίτι και ηρεμώ" Της λέω γιατί δεν πάνε στο πάρκο. Α μου λέει, "εγώ δεν τα αφήνω, δεν έχω μπαλκόνι από κει και δε τα βλέπω" :X:X bingo. το χειροτερο ειναι οταν τα πανε σε πλατειες για να παιξουν μπαλα (ενω απαγορευεται). τα αφηνουν εκει να ξεδινουν ενω εκεινοι τα παρακαλουθουν πινοντας τον καφε τους στις καφετεριες που υπαρχουν γυρω απο τις πλατειες. με ενα σμπαρο δυο τριγωνα για τους γονεις. ελα ομως που δημιουργουνται προβληματα οταν φευγουν οι μπαλες και πεφτουν πανω σε γεματα τραπεζια στις καφετεριες η σε αλλους ανυποπτους συμπολιτες ενω κανουν βολτα στην πλατεια. και που ειναι ο λογος που απαγορευτηκε το ποδοσφαιρο στις πλατειες εξαρχης. αλλα αφου δεν μας βολευει αυτς ο κανονισμος,γιατι να τον υπακουσουμε,σωστα;
minaras_tio Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 7ον) Καλεσε το πνευμα του Ηρωδη. Sent from my iPhone using Insomnia
ennoeitai Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Πήγαινε να τους μιλήσεις ευγενικά και πές τους αυτά που είπες κι εδώ (στο περίπου, όχι και για τον καφέ). Και για τα διπλανά πάρκα.
ennoeitai Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Ε αλλιώς υπομονή ρε φίλε. Δεν υπάρχει κάτι άλλο νομίζω.
pappous_soulis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Πάρ'τους ένα ζευγάρι κιάλια και βρες τους κάποιο μέρος να κάνουν μπανιστήρι.
KilliK Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 ας βγαλει την γυναικα του εξω στο μπαλκονι με κανα μπικινι.να δεις για ποτε θα σταματησουν.
Mvpgr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Φυσικά και δοκιμάζεις ευγενικά. Ευγενικά μια, ευγενικά δυο ευγενικά δέκα. Είναι προφανές ότι με 20 παιδιά δε βγαίνει άκρη. Το παράλογο του θέματος είναι το πάρκο. Πραγματικά παιδιά είναι 50 μέτρα. Το διαμέρισμά μου είναι διαμπερές, το πάρκο το βλέπω (και το ακούω, μη νομίζει κανείς ότι η λογική είναι να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα) από τα μπαλκόνια από την άλλη πλευρά, αλλά δεν έχει καμία σχέση η φασαρία του πάρκου (άπλα, δέντρα, κτλ) με την ηχώ των οχταόροφων πολυκατοικιών. Ποια χρυσά αυγά και κουραφέξαλα ρε παιδιά:shock: Για παιδάκια μιλάμε. Αλλά νομίζω ότι όπως δεν είναι σωστό να ακούω μουσική στα 130db κάτι αντίστοιχο πρέπει να παίζει και εδώ...
minaras_tio Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Με προτζεκτορα στην απεναντι πολυκατοικια και προβολη το "Η Χιονατη και οι 7 βαρβατοι". Εκει να δεις ησυχια που θα εχεις μετα. Μοιρασε και προφυλακτικα γιατι το aids θεριζει. Sent from my iPhone using Insomnia
dark_raider Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Αν τους γνωρίζαμε με 4-5 insomniacs ώστε να μυηθούν στον αθόρυβο κόσμο των υπολογιστών;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις