Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1ον) καλα κανουν να βγαινουν εξω να παιζουν μπαλα σαν παιδακια της ηλικιας τους

2ον) και εγω επαιζα αλλα προσπαθούσαμε να μην ενοχλούμε και αν ενοχλούσαμε καποιον αλλαζαμε σημειο (καναμε μεχρι και χιλιομετρο για να παμε στο κοντινο σχολείο)

3ον) αμόλα κανένα σκύλο...

4ον) φερε χρυσαυγίτες

Δημοσ.
1ον) καλα κανουν να βγαινουν εξω να παιζουν μπαλα σαν παιδακια της ηλικιας τους

2ον) και εγω επαιζα αλλα προσπαθούσαμε να μην ενοχλούμε και αν ενοχλούσαμε καποιον αλλαζαμε σημειο (καναμε μεχρι και χιλιομετρο για να παμε στο κοντινο σχολείο)

3ον) αμόλα κανένα σκύλο...

4ον) φερε χρυσαυγίτες

5ον) Ολο και καποιο θα πεθανει απο την πεινα λογω κρισης.

6ον) Παρε ενα τοξο και....arrow in the knee

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Φίλε μου αναπαράγομαι σε τακτά χρονικά διαστήματα, δεν είναι αυτό το θέμα.

Πραγματικά δε μου αρέσει που γκρινιάζω γι'αυτό αλλά δεν είμαι ο μόνος. Οι μόνοι που δεν έχουν πρόβλημα στη γειτονιά είναι οι γονείς τους. Πέτυχα τις προάλλες μια γειτόνισσα στο ασανσέρ, της λέω μεταξύ σοβαρού και αστείου, πολύ φωνάκλάς ο γιώργος. "Ναι μου λέει, ευτυχώς που τα απογεύματα φεύγει από το σπίτι και ηρεμώ":cry: Της λέω γιατί δεν πάνε στο πάρκο. Α μου λέει, "εγώ δεν τα αφήνω, δεν έχω μπαλκόνι από κει και δε τα βλέπω" :X:X:X

bingo.

το χειροτερο ειναι οταν τα πανε σε πλατειες για να παιξουν μπαλα (ενω απαγορευεται).

τα αφηνουν εκει να ξεδινουν ενω εκεινοι τα παρακαλουθουν πινοντας τον καφε τους στις καφετεριες που υπαρχουν γυρω απο τις πλατειες.

με ενα σμπαρο δυο τριγωνα για τους γονεις.

ελα ομως που δημιουργουνται προβληματα οταν φευγουν οι μπαλες και πεφτουν πανω σε γεματα τραπεζια στις καφετεριες η σε αλλους ανυποπτους συμπολιτες ενω κανουν βολτα στην πλατεια.

και που ειναι ο λογος που απαγορευτηκε το ποδοσφαιρο στις πλατειες εξαρχης.

αλλα αφου δεν μας βολευει αυτς ο κανονισμος,γιατι να τον υπακουσουμε,σωστα;

Δημοσ.

Πήγαινε να τους μιλήσεις ευγενικά και πές τους αυτά που είπες κι εδώ (στο περίπου, όχι και για τον καφέ). Και για τα διπλανά πάρκα.

Δημοσ.

Φυσικά και δοκιμάζεις ευγενικά. Ευγενικά μια, ευγενικά δυο ευγενικά δέκα. Είναι προφανές ότι με 20 παιδιά δε βγαίνει άκρη.

Το παράλογο του θέματος είναι το πάρκο. Πραγματικά παιδιά είναι 50 μέτρα. Το διαμέρισμά μου είναι διαμπερές, το πάρκο το βλέπω (και το ακούω, μη νομίζει κανείς ότι η λογική είναι να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα) από τα μπαλκόνια από την άλλη πλευρά, αλλά δεν έχει καμία σχέση η φασαρία του πάρκου (άπλα, δέντρα, κτλ) με την ηχώ των οχταόροφων πολυκατοικιών.

Ποια χρυσά αυγά και κουραφέξαλα ρε παιδιά:shock::shock: Για παιδάκια μιλάμε. Αλλά νομίζω ότι όπως δεν είναι σωστό να ακούω μουσική στα 130db κάτι αντίστοιχο πρέπει να παίζει και εδώ...

Δημοσ.

Με προτζεκτορα στην απεναντι πολυκατοικια και προβολη το "Η Χιονατη και οι 7 βαρβατοι".

Εκει να δεις ησυχια που θα εχεις μετα.

Μοιρασε και προφυλακτικα γιατι το aids θεριζει.

Sent from my iPhone using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...