chridevelop Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα σε όλους έχω στην κατοχή μου το παρακάτω router TP-LINK wr543g προσπαθώ να κάνω την σύνδεση με τον πάροχό μου αλλά δεν επιτυγχάνεται μήπως θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει Ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 και ουτε θα γινει ποτε αφου αυτο που πηρες ειναι RoUter και οχι adsl router.εχει wan port οχι adsl port.εκει μπαινει καλωδιο δικτυου οχι τηλεφωνικο.εκτος αν εννοεις να το συνδεσεις πανω στον adsl router του παροχου
chridevelop Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δεν θα διαφονήσω μαζί σου φίλε μου αλλά γιατί να έχει PPPoE λειτουργία μέσα στο firmware? Και γιατι να μπορώ να εισάγω username & password απο πάροχο ? Σ ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 δεκτη η απορια σου.εχει Pppoe για ενα λογο.μπορεις να γυρισεις το adsl router σου σε bridge mode (δηλαδη δεν βαζεις username/password στο adsl router σου/απλα το εχεις για το συγχρονισμο) και μετα βαζεις το router σου (tp link) να κανει κληση Pppoe Πανω στο adsl router.θα μπορουσε και στην θεση του tp link να ηταν το Pc σου που θα εκανε κληση Pppoe πανω στο adsl router σου.αν πας και στα New connections στα windows σου θα δεις οτι μπορεις να φτιαξεις pppoe εικονιδιο. αυτο γινεται για να μην εχεις 2 Nat το οποιο ειναι μη αποδεκτο .θα το καταλαβεις οτι ειναι ρουτερ α.θα δεις μονο Pppoe και οχι pppoa. β.δεν θα δεις πουθενα vpi vci Που εχει ενα κανονικο ρουτερ. γ.δεν θα δεις θυρα adsl αλλα θα δεις θυρα ethernet που ονομαζεται wan/internet δ.αν πας στο site της εταιρειας και βρεις το μοντελο η αμα ανοιξεις το manual θα δεις οτι δεν αναφερει πουθενα (οπως και δεν θα βρεις στο μενου) για οτι παιζει πχ adsl2+ η οτι παιζει g.dmt η οτι παιζει annex a η annex b η annex m. επισης πανω στο κουτι δεν θα δεις πουθενα να γραφει για adsl. δεν εισαι ο πρωτος που την πατας.το ιδιο λαθος εκαναν πολλα ατομα με τα Linksys.αντι να αγοραζουν τα wag μοντελα που ειναι adsl routers αγοραζαν τα wrt που ηταν ρουτερ. επισης πανω στο ρουτερ σου δεν θα δεις λαμπακι adsl αλλα μονο το λαμπακι wan. ελπιζω να βοηθησα με την ερωτηση σου μεχρι και τα hardware firewall εχουν μερικα Pppoe κληση να κανουν.
chridevelop Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Σε ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθειά σου φίλε μου ... Πίστευα ότι γινόταν αλλά τώρα με κατατόπισες πλήρως . Ευχαριστώ κ πάλι.
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 απλα πηγαινε το πισω και πες οτι εκανες λαθος και ηθελες adsl router οχι σκετο ρουτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα