FallenGod Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα και συγνώμη αν υπάρχει κάπου αυτό που θα ρωτήσω αλλά μετά από λίγο ψάξιμο δεν βρήκα κάτι.Θέλοντας να καταχωρήσω μια αγγελία (δεν έχω ξανακαταχωρίσει) δεν εμφανίζετε η αντίστοιχη επιλογή στο section.Δηλαδή εμφανίζονται μόνο 3 (1.Οι αγγελίες μου, 2.Αγγελίες ζήτησης 3.Αγγελίες πώλησης).Είναι κάποιο bug ή απλά υπάρχει κάποια διαδικασία/επιλογή που πρέπει να ακολουθήσω;
G10 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 το ιδιο προβλημα εχω Sent from my iPhone using Insomnia
lampisch Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 το ιδιο προβλημα εχω Sent from my iPhone using Insomnia μια απο τα ιδια!! Sent from my iPhone using Insomnia
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Για δοκιμαστε μια να μπειτε στην υποκατηγορια του αντικειμενου που θελετε να καταχωρισετε και δειτε αν εχει κουμπακι εκει. Εστω πως θελετε να πουλησετε ενα iphone, πατηστε εκει που λεει iphone (και οχι γενικα Κινητη Τηλεφωνια).
FallenGod Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Εμένα όλα καλά. Εμφανίζετε κανονικά η επιλογή .Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα