Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κατσε γτ μπερδευτηκα.εχεις κλειστο το πισι.εχεις βαλει ολα τα καλωδια και το pwr LED.οταν εχεις κλειστο το πισι αναβει το pwr LED?για να αναβει το pwr LED πρεπει να ειναι ανοιχτο το πισι

ρε τρολλαρεις τωρα η δεν ξερω και γω τι.

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ... ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΣΦΙΡΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΦΦΦ

πραγματικα δεν εμπενε το καλωδιο εβαζα ολη μου την δυναμη και δεν κουμπονε μεχρι κατω και εκανα με το σφιρακι απο τις γωνιεσ και κουμποσε

Δημοσ.

Αν και είπα δεν θα ξαναποστάρω, ας το κάνω τελευταία φορά.

Βγάλτα όλα έξω και αποσύνδεσέ τα. Τα αφήνεις κανα 5λεπτο και τα ξανασυνδέεις ΕΚΤΟΣ. Αν είσαι τυχερός δεν έκανες ζημιά με το σφυρί...

Αυτό είναι πυκνωτής. Αν τον ακούμπησες απλά όχι. Αν τον χτύπησες και τον ξήλωσες ΝΑΙ

το χτηπησα λιγο απο πανω δεν βγηκε ομως

Δημοσ.

Εγω νομιζω οτι εχει βαλει στον επεξεργαστη το καλωδιο της gpu για να λεει σφυρακι στον επεξεργαστη δεν θελει σχεδον καθολου δυναμη....

Δημοσ.

κατσε γτ μπερδευτηκα.εχεις κλειστο το πισι.εχεις βαλει ολα τα καλωδια και το pwr LED.οταν εχεις κλειστο το πισι αναβει το pwr LED?για να αναβει το pwr LED πρεπει να ειναι ανοιχτο το πισι

ρε τρολλαρεις τωρα η δεν ξερω και γω τι.

δεν καταλαβες.. πριν 3 ωρες δοκιμαζα τα πινσ μονος και το μονο που καταφερα ηταν να αναβει το λεδ απο το power button τωρα δεν ξερω τι να σου πω δεν ειμαι τεχνικος παντως δεν τρολλαρο μαλλων δεν επρεπε να κανω την πλακα με το ηλεκτροσοκ γιατι..

Δημοσ.

δεν νμζω να γινετε αυτο δεν εχουν διαφορετικες υποδοχες?

εχουν αλλα τις καταλαβε?

ρε φιλαρακι ανεβασε μας μια φοτο να καταλαβουμαι τι εχεις κανει ...

Δημοσ.

Εγω νομιζω οτι εχει βαλει στον επεξεργαστη το καλωδιο της gpu για να λεει σφυρακι στον επεξεργαστη δεν θελει σχεδον καθολου δυναμη....

ρε παιδια ειναι το ιδιο καλώδιο που εβγαλα το ιδιο εβαλα και δεν το εβαλα αναποδα θημαμε ακριβως οπος ηταν

Δημοσ.

εχουν αλλα τις καταλαβε?

ε και να θες δεν μπαινει το ρημαδι

ρε φιλε εβαλες σφυρι σε μητρικη ποσο σοβαρα να σε παρουμε και εμεις?για να αναβει το λεντ πρεπει να ειναι ανοιχτο το πισι για να ειναι ανοιχτο το πισι πρεπει να εχεις συνδεσει σωστα το διακοπτη.δεν αναβει αλλιως

Δημοσ.

Φίλε για βάλε καμία εικόνα του φισακι που χτύπησες να δούμε τι παίζει.

Διόρθωση. Με πρόλαβε άλλος για την εικόνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...