Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν γινετε να ειναι ανοιχτο το pwr led χωρις να ειναι ανοιχτο το πισι.αυτη ειναι και η δουλεια του να σου δειχνει εαν ειναι ανοιχτο το πισι.κανα μπιπ ακουσες?εκανες clr cmos?

μπιπ ειναι καποιοι ρυθμικοι ηχοι που βγαινουν απο την μητρικη και δειχνουν εαν εχει καποιο προβλημα σαν κωδικοι

clr cmos ειναι η επαναφορα των μπαιος στις αρχικες ρυθμισεις.να μαθενεις 2 πραγματα

• Απαντ. 157
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τεσπα η καλυτερη λυση αυτη την στιγμη ειναι οπως ηδη υπωθηκε .. να στηθει το συστημα εκτος κουτιου για να δουμε αν αναβει γενικως!

Δημοσ.

Γενικα απλο ειναι αλλα ο κοσμος πρωτα διαβαζει 5 πραγματα η βλεπει κανενα βιντεο και μετα αρχιζει να κατσαβιδιαζει οτι βρει μπροστα του!

Ελα ρε συ μην τον κατσαδιαζεις αν μπορεις βοηθησε τον ολοι λιγο πολυ εγω ιδιετερα ειμασταν (εγω ακομα ειμαι :P)λιγο ασχετοι και μαθαμε :/

Δημοσ.

εχει το pc μπαταρια? δεν ειναι λαπτοπ!

αουτς ειναι το στρογγυλο ασημενιο λαμπερο πραγμα κατω απο το κιτρινο μακρουλο πραγμα π εχει πανω η μητρικη σου

Δημοσ.

Μαλισταααααααα....

Ολες η μητρικες εχουν πανω τους ενα μικρο στρογγυλο ασημενιο πραγματακι... αυτο ειναι μπαταρια λοιπον.

Δημοσ.

ειναι στρογγυλο? αυτο που βαζουμαι στα ρολογια μπαταρια ειναι και αυτο ! :P

Δημοσ.

Ναι εχει οχι σαν αυτες των λαπτοπ. Ειναι μια μικρη κυκλικου σχηματος συνηθως απο την μεση κ κατω της μητρικης

----------------------------------------

Σορυ που αυτα που γραφω με εχουν προλαβει αλλοι πριν αλλα επειδη ειμαι απο κινητο δεν μου δειχνει τι εχουν ποσταρει πριν απο εμενα

Δημοσ.

λοιπον γινεται ενα μπαχαλο καταλαβα τωρα οτι ειναι η μικρι μπαταρια μια στεογυλη ετσι? λοιπον θα συνεχησουμε αυριο γιατι ειμαι εξαντλιμενος τελειος.. οκ? ευχαριστω ολους σας για την βοηθεια καληνυχτα αυριο θα τα δοκιμασω ολα. ευχαριστω και παλι για τις 11 σελιδεσ

Δημοσ.

12!!!! αχαχαχαχα αντε καληνυκτα και μην φοβασαι ολα θα φιαξουν τιποτα δεν μενει χαλασμενο !!!

Δημοσ.

να σου κανω μια συνοψη

πρωτα θα βγαλεις την μπαταρια απο το πισι,αυτο το στρογγυλο που λες και εσυ.ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.θα το αφησεις ετσι για 15 λεπτα.θα την ξαναβαλεις και θα το ανοιξεις.το pwr sw μπαινει στα πρασινα πινακια.πουθενα αλλου.

εαν δεν ανοιξει βγαζεις τους σκληρους και 1 στικακι μνημης και δοκιμαζεις παλι

εαν δεν ανοιξει και τοτε το ξαναλες εδω περα

Δημοσ.

μορε εγω φοβαμε μην εκανα ζημεια με το σφιρι στην μυτρικη και παει ολοκληρη η μυτρικη χαμενη..

το πιο πιθανο δυστυχως ειναι αυτο :/

Δημοσ.

να σου κανω μια συνοψη

πρωτα θα βγαλεις την μπαταρια απο το πισι,αυτο το στρογγυλο που λες και εσυ.ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.θα το αφησεις ετσι για 15 λεπτα.θα την ξαναβαλεις και θα το ανοιξεις.το pwr sw μπαινει στα πρασινα πινακια.πουθενα αλλου.

εαν δεν ανοιξει βγαζεις τους σκληρους και 1 στικακι μνημης και δοκιμαζεις παλι

εαν δεν ανοιξει και τοτε το ξαναλες εδω περα

οκ ;)

Δημοσ.

Και μετα μου λετε να μην τον κατσαδιαζω...

Να ηταν δικο του το μηχανημα να πω οκ τουλαχιστον μπορει να κανει την ζημια αλλα τουλαχιστον θα μαθει κατι και τουλαχιστον θα κλαιει δικο του μηχανημα!

Τωρα ομως παιζει με ξενο και αυτο ειναι το λιγοτερο ανευθηνο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...