infamous2456 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Παιδιά για τον 320ρι σκληρό τι λέτε?? Χρειάζομαι έναν επειδή έχω ένα στικακι 8γιγα και με περιορίζει πολύ στις ταινίες.. πως σας φαίνεται ο σκληρός?? Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
metalmike Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Ποια η γνώμη σας γι'αυτο το ασύρματο gamepad? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505767&sid=1 Το είχε πάρει ο αδερφός μου σε παλιότερο crazy sundays. Με το που το είδα το πρώτο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ο σταυρός ήταν τοποθετημένος στραβά, έγερνε προς τα αριστερά και κάτω. Δεν επηρέαζε όμως σε κάτι στο παίξιμο απλά δε μου φάνηκε καλό αυτό. Τελοσπάντων, το είχε δουλέψει μόνος του 1-2 φορές και με το που παίξαμε μαζί 3-4 παιχνίδια pro έσπασε ο σταυρός κατεύθυνσης με αποτέλεσμα να πιάνει πάνω-κάτω-δεξιά αλλά να μην ανταποκρίνεται στο αριστερά, είχε ξεχαρβαλωθεί. Το πήγα πίσω στο e-shop όπου φυσικά, εφόσον ήταν στην εγγύηση, μου το αντικατέστησαν με καινούργιο. Το καινούργιο ακόμα δεν έχει χρησιμοποιηθεί άλλα έχει πάλι τον στραβό σταυρό όπως το άλλο, ενώ πίστευα πως απλά στο πρώτο μόνο θα είναι αυτό το κατασκευαστικό λάθος. Εκτός από αυτά που είπα το gamepad είναι πολύ καλό σε όλα τα άλλα, δηλαδή δεν κάνει διακοπές, πιάνει από αρκετά μακριά με άμεση ανταπόκριση στο πάτημα των κουμπιών και έχει καλή αυτονομία. Εγώ θα σου πρότεινα το εξής: αν θες όπως και δήποτε να πάρεις gamepad πάρ'το και βλέπεις αν είναι οκ με τη χρήση και τον καιρό. Αν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα το γυρίζεις πίσω και τους λες αν γίνεται να το αλλάξεις, όχι με το ίδιο, αλλά με κάποιο άλλο. Κρίμα για αυτό που συνέβει, γιατί το gamepad πληρώνει τον κακό σχεδιασμό του σταυρού, ενώ είναι εξαιρετικό gamepad και σε άπαιχτη τιμή.
giorginho Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δεν θελω απο εξωτερικο γιατι δεν θελω να αργησει κ δεν εχω ξαναψωνισει απο αμαζον! Aπο το e-shop εχεις ξαναψωνισει (τα τελευταια 2 χρονια)? Διαθεσιμότητα: Αναμένεται νέα παραλαβή στις 19 Ιουνίου Πότε πιστευεις οτι θα παραλαβεις αν παραγγειλεις απο εκει? (++ τα οσα προανεφεραν οι υπολοιποι)
jay_D Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Aπο το e-shop εχεις ξαναψωνισει (τα τελευταια 2 χρονια)? Διαθεσιμότητα: Αναμένεται νέα παραλαβή στις 19 Ιουνίου Πότε πιστευεις οτι θα παραλαβεις αν παραγγειλεις απο εκει? (++ τα οσα προανεφεραν οι υπολοιποι) Οτι αργούν το ξέρω (κ κάποιες φορές πολύ) αλλά για να πάρω απο άμαζον πρέπει να πάω να φτιάξω κάρτα (γιατί η παλιά λογικά μετά απο 3 χρόνια που έχω να την χρησιμοποιήσω έχει απενεργοποιηθεί) κ μετά να περιμένω τουλάχιστον 12 μέρες για να έρθει οταν θα έχει διαθεσιμότητα! Επίσης επειδή έχω εξεταστική δεν προλαβαίνω! (άσε που δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα απο άμαζον και πρέπει να μάθω κ τι πρέπει να κάνω για να παραγγείλω) Γιαυτό και θέλω μαγαζί απο Ελλάδα!
oikpro Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Ψάχνω για ένα usb Tv tuner για το λαπτοπ μου(ενα Acer 5ετιας) το οποιο να πιανει και τα αναλογικα και τα ψηφιακα καναλια και αν γινεται να εχει και τηλεχειριστηριο.Για κεραια εχω κατεβασει καλωδιο απο την κεντρικη ,δεν ειναι θεμα οπως επισης για software δεν με ενδιαφερει και τοσο το capture η το timeshifiting απλα να παρακολουθω. Επίσης για τηλεοραση 22'' θελω mpeg4 δεκτη λογω της διακοπης του αναλογικου σηματος στον Υμηττο τον Ιούλιο. Γενικά δεν βιαζομαι και ξερω οτι περι τα μέσα Ιουλίου θα εχουν προσφορές , αλλά ειδα δυo προσφορες στο CrazySundays του e-shop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702444&sid=1 για πισι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702344&sid=1 για Tv Exετε να προτεινετε κατι αλλο? Η ειναι οντως καλη η προσφορα και τα προιοντα αυτα? εγινε edit των links
Voodooman Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Παιδια ο ssd αξιζει;;; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.320120&sid=1 (δεν με ενδιαφερει που ειναι sata 2 γιατι δεν υποστιριζει sata 3 το συστημα μου) Sent from my iPhone using Insomnia Εφόσον δεν είσαι tech junkie και είναι ο πρώτος σου SDD για εμένα αξίζει και με το παραπάνω. Η διαφορά σε σχέση με οποιονδήποτε μηχανικό δίσκο είναι αβυσσαλέα. Έχω τον 40άρη vertex 2 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Υπάρχουν πιο σύγχρονοι SDD πλέον, αλλά και αυτός κάνει και με το παραπάνω, ιδίως σε αυτήν την τιμή.
newtech Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Ψάχνω για ένα usb Tv tuner για το λαπτοπ μου(ενα Acer 5ετιας) το οποιο να πιανει και τα αναλογικα και τα ψηφιακα καναλια και αν γινεται να εχει και τηλεχειριστηριο.Για κεραια εχω κατεβασει καλωδιο απο την κεντρικη ,δεν ειναι θεμα οπως επισης για software δεν με ενδιαφερει και τοσο το capture η το timeshifiting απλα να παρακολουθω. Επίσης για τηλεοραση 22'' θελω mpeg4 δεκτη λογω της διακοπης του αναλογικου σηματος στον Υμηττο τον Ιούλιο. Γενικά δεν βιαζομαι και ξερω οτι περι τα μέσα Ιουλίου θα εχουν προσφορές , αλλά ειδα δυo προσφορες στο CrazySundays του e-shop http://www.e-shop.gr...ER.702444&sid=1 για πισι http://www.e-shop.gr...ER.702344&sid=1 για Tv Exετε να προτεινετε κατι αλλο? Η ειναι οντως καλη η προσφορα και τα προιοντα αυτα? Βαλε τα σωστα Links.
jay_D Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Εφόσον δεν είσαι tech junkie και είναι ο πρώτος σου SDD για εμένα αξίζει και με το παραπάνω. Η διαφορά σε σχέση με οποιονδήποτε μηχανικό δίσκο είναι αβυσσαλέα. Έχω τον 40άρη vertex 2 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Υπάρχουν πιο σύγχρονοι SDD πλέον, αλλά και αυτός κάνει και με το παραπάνω, ιδίως σε αυτήν την τιμή. Θα συμφωνήσω μαζί σου!Ακριβώς έτσι σκέφτομαι! Επειδή ξεκίνησα όμως κ ένα topic με αυτό το θέμα και μου πόσταρε ένα συμφορουμίτης τον agility 3 120gb απο το Msystems στα 100 και επειδή διάβασα και διάφορα reviews μάλλον θα πάρω αυτόν (πιστεύω αξίζει πιο πολύ τα λεφτά του)! (Βασικά διάβασα πάρα πολλά αρνητικά για τον vertex 2 και η αλήθεια είναι οτι φοβάμαι λίγο να τον αγοράσω) Το Msystems είναι αξιόπιστο??
nickarmy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Οτι αργούν το ξέρω (κ κάποιες φορές πολύ) αλλά για να πάρω απο άμαζον πρέπει να πάω να φτιάξω κάρτα (γιατί η παλιά λογικά μετά απο 3 χρόνια που έχω να την χρησιμοποιήσω έχει απενεργοποιηθεί) κ μετά να περιμένω τουλάχιστον 12 μέρες για να έρθει οταν θα έχει διαθεσιμότητα! Επίσης επειδή έχω εξεταστική δεν προλαβαίνω! (άσε που δεν έχω πάρει ποτέ τίποτα απο άμαζον και πρέπει να μάθω κ τι πρέπει να κάνω για να παραγγείλω) Γιαυτό και θέλω μαγαζί απο Ελλάδα! προπληρωμένη μέσα σε μία μέρα απο κάποια τράπεζα και την ξαναγεμίζεις όποτε θες ( με το amazon οι αγορές ειναι αρκετά εύκολες και αξιόπιστες )
jay_D Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 προπληρωμένη μέσα σε μία μέρα απο κάποια τράπεζα και την ξαναγεμίζεις όποτε θες ( με το amazon οι αγορές ειναι αρκετά εύκολες και αξιόπιστες ) Της eurobank κάνει?
nickarmy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 προσωπικά προτιμώ της κύπρου αλλα δεν έχεις κάποιο πρόβλημα και με άλλης τράπεζας , έχεις ΑΦΜ (αν όχι νομίζω οτι θα χρειαστείς τον πατέρα)
jay_D Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 προσωπικά προτιμώ της κύπρου αλλα δεν έχεις κάποιο πρόβλημα και με άλλης τράπεζας , έχεις ΑΦΜ (αν όχι νομίζω οτι θα χρειαστείς τον πατέρα) ΑΦΜ έχω και ρώτησα για την eurobank γιατί είχα κ παλιά προπληρωμένη απο εκεί! Οκ θα το κοιτάξω και για amazon αν βρω κάποιον που να έρθει σε 12-14 μέρες!
Voodooman Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Θα συμφωνήσω μαζί σου!Ακριβώς έτσι σκέφτομαι! Επειδή ξεκίνησα όμως κ ένα topic με αυτό το θέμα και μου πόσταρε ένα συμφορουμίτης τον agility 3 120gb απο το Msystems στα 100 και επειδή διάβασα και διάφορα reviews μάλλον θα πάρω αυτόν (πιστεύω αξίζει πιο πολύ τα λεφτά του)! (Βασικά διάβασα πάρα πολλά αρνητικά για τον vertex 2 και η αλήθεια είναι οτι φοβάμαι λίγο να τον αγοράσω) Το Msystems είναι αξιόπιστο?? Δεν συζητάμε ότι παίρνεις τον agility 3, αρκεί να μπορείς και να θέλεις να δώσεις τα €100 που ζητάει. Απλά και ο vertex 2 σε αυτά τα λεφτά μια χαρά είναι. Ό,τι πρέπει για δεύτερο PC ή laptop. Όταν αγόραζα τον πρώτο μου SSD, αυτή τη στιγμή περίμενα, που θα μπορούσαμε εύκολα να βάλουμε SSD σε όλα τα PC μας. Μάλλον ήρθε αυτή η στιγμή!
jay_D Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δεν συζητάμε ότι παίρνεις τον agility 3, αρκεί να μπορείς και να θέλεις να δώσεις τα €100 που ζητάει. Απλά και ο vertex 2 σε αυτά τα λεφτά μια χαρά είναι. Ό,τι πρέπει για δεύτερο PC ή laptop. Όταν αγόραζα τον πρώτο μου SSD, αυτή τη στιγμή περίμενα, που θα μπορούσαμε εύκολα να βάλουμε SSD σε όλα τα PC μας. Μάλλον ήρθε αυτή η στιγμή! Κ εγώ περίμενα πολύ καιρό να πέσουν οι τιμές να πάρω επιτέλους έναν!Αύριο θα μιλήσω με το μαγαζί να δω τι θα μου πουν κ θα αποφασίσω! Με έχουν ψήσει κ για τον samsung απο το amazon αλλά σκέφτομαι οτι θα αργήσει πολύ!(Αποτι βλέπεις είμαι πολύ σταθερός σήμερα στις αποφάσεις μου )
Voodooman Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Κ εγώ περίμενα πολύ καιρό να πέσουν οι τιμές να πάρω επιτέλους έναν!Αύριο θα μιλήσω με το μαγαζί να δω τι θα μου πουν κ θα αποφασίσω! Με έχουν ψήσει κ για τον samsung απο το amazon αλλά σκέφτομαι οτι θα αργήσει πολύ!(Αποτι βλέπεις είμαι πολύ σταθερός σήμερα στις αποφάσεις μου ) Είναι καλό που δεν είσαι σταθερός, κάθε μέρα παραπάνω που το σκέφτεσαι, οι τιμές τους πέφτουν!..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα