Προς το περιεχόμενο

e-shop Crazy Sundays 17-6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι καλό που δεν είσαι σταθερός, κάθε μέρα παραπάνω που το σκέφτεσαι, οι τιμές τους πέφτουν!..

:) E εντάξει αύριο το πρωί θα έχω αποφασίσει!!!

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λες να το αποφυγω και να μην το παρω ε?

Δεν αξιζει καν ουτε σ'αυτην την τιμη τοσο χαλια ειναι?

Περισσοτερο αυτο φοβαμαι να μην κανει καμια ωρα να περασει τις ταινιες.

Τωρα για αλλα μικρα αρχεια ενταξει δεν θα εχει προβλημα.

εγω δε θα ξαναεπαιρνα ποτε στικακι με καπακι. μια ζωη τα χάνω... :@

και αυτό ειναι όντως πι αργό απο το θάνατο

To ρούτερ πώς σας φαίνεται στα 17 ευρώ;

Linksys 17€ ιδιαίτερως ενδιαφέρον. Αν εχεις κάποιο υποδεεστερο χτύπα το!

Δημοσ.

Εμενα τα blu ray μου φαινονται σε καλη τιμη... Σκεφτειτε οτι 1 δεκαδα ειναι 250gb και κανει μονο 8ε. Αραγε θα ειναι καθολου αξιοπιστα τα συγκεκριμενα;

Δημοσ.

Εμενα τα blu ray μου φαινονται σε καλη τιμη... Σκεφτειτε οτι 1 δεκαδα ειναι 250gb και κανει μονο 8ε. Αραγε θα ειναι καθολου αξιοπιστα τα συγκεκριμενα;

Μια χαρά είναι και από τιμή σκίζουν, είχα πάρει 3 δεκάδες σε προηγούμενο crazy ,πήρα άλλες 3 την προηγούμενη εβδομάδα που είχε προσφορά τα ίδια σε printable στα 8,30 ευρώ , το id τους είναι της LG... Για αρχειοθέτηση mkv σειρών που θα τα χρησιμοποιήσω είναι τέλεια (ώστε να γλιτώσω χώρο από τους δίσκους....)

Δημοσ.

Μια χαρά είναι και από τιμή σκίζουν, είχα πάρει 3 δεκάδες σε προηγούμενο crazy ,πήρα άλλες 3 την προηγούμενη εβδομάδα που είχε προσφορά τα ίδια σε printable στα 8,30 ευρώ , το id τους είναι της LG... Για αρχειοθέτηση mkv σειρών που θα τα χρησιμοποιήσω είναι τέλεια (ώστε να γλιτώσω χώρο από τους δίσκους....)

Ευχαριστω λεω να τα χτυπησω τοτε..

@giorginho: πως ακριβως γραφω;

Δημοσ.

Για το tv tuner της pinnacle τι λετε?Το παραγγειλα κυριως επειδη θελω να περασω videoκασσετες σε ψηφιακη μορφη και δηλωνει οτι εχει composite in.

Δημοσ.

Εμένα πάντως μου φάνηκε από τα πολύ καλά crazy sundays που έχω δει, πρώτη φορά λιγουρεύτηκα τόσα προϊόντα...

• Moderators
Δημοσ.

@giorginho: πως ακριβως γραφω;

Αλλου το παει, δεν αφορα εσενα αυτο που ειπε. ;)

Δημοσ.

Παιδια ο ssd αξιζει;;;

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.320120&sid=1

(δεν με ενδιαφερει που ειναι sata 2 γιατι δεν υποστιριζει sata 3 το συστημα μου)

Sent from my iPhone using Insomnia

Ναι πολύ καλή τιμή.

Κάποιοι κάτοχοι ssd των 60gb δηλώνουν ανεπάρκεια χώρου σε αυτη την χωρητικότητα.Προσωπικά εχω εναν ssd στα 120gb και δεν με εχει προβληματίσει καθόλου η χωρητικότητά του,φαντάζομαι στον 60αρη τα ωφέλιμα να είναι περίπου 54 (???) οποιος εχει ας με διορθώσει.

καλησπέρα σε όλους.

αξίζει ρε παιδια ο συγκεξριμένος? τον θελω για το σπιτι δηλαδη ιντερνετ download και σχετικα ελαφρια προγραμματα.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.902567&sid=1

Ναι για αυτα που το θέλεις είναι αστεράκι.

Δημοσ.

Ναι πολύ καλή τιμή.

Κάποιοι κάτοχοι ssd των 60gb δηλώνουν ανεπάρκεια χώρου σε αυτη την χωρητικότητα.Προσωπικά εχω εναν ssd στα 120gb και δεν με εχει προβληματίσει καθόλου η χωρητικότητά του' date='φαντάζομαι στον 60αρη τα ωφέλιμα να είναι περίπου 54 (???) οποιος εχει ας με διορθώσει.

Ναι για αυτα που το θέλεις είναι αστεράκι.[/quote']

Τελικα μετα απο πολυ σκεψη κ διαβασμα στο νετ πηρα τον samsung απο αμαζον! Τα 128gb ηταν ενα απο τα πολλα που μου αλλαξαν γνωμη! :)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Το Linksys απο εκει που το εμφανιζε σαν νεα παραλαβη απο 21/6 πλεον το δειχνει εξαντλημενο. Εγω που εκανα παραγγελια 12:07 το Σαββατο να ελπιζω πως θα παραλαβω καποτε ή μπα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...