Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Σε λίγες μέρες σκέφτομαι να αγοράσω τον πρώτο μου ssd!

Θα τον βάλω στο λαπτοπ της υπογραφής μου και θα του περάσω λειτουργικό και προγράμματα για επεξεργασία ήχου (όχι παιχνίδια)!Στον δίσκο μου πιάνουν κοντά στα 40gb όλα όσα θέλω να του περάσω!

Το λαπτοπ δεν υποστηρίζει sata3!

Επίσης θέλω να το αγοράσω απο ελληνικό μαγαζί!

Σκεφτόμουν να πάρω τον ocz agility 3 120gb αλλά με δελέασε πολύ η προσφορά που έχει βάλει το e-shop με τον ocz vertex 2 60gb στα 50 ευρώ!(Με την προοπτική οτι αφού μηχάνημα θα αλλάξω το γρηγορότερο σε κανα χρόνο και βάλε να πάρω τότε κάποιον μεγαλύτερο και καλύτερο που θα έχουν πέσει κιάλλο οι τιμές)

Τι με συμβουλεύετε να κάνω?

Επίσης ποιόν άλλον δίσκο έχετε να μου προτείνετε?

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Σε λίγες μέρες σκέφτομαι να αγοράσω τον πρώτο μου ssd!

Θα τον βάλω στο λαπτοπ της υπογραφής μου και θα του περάσω λειτουργικό και προγράμματα για επεξεργασία ήχου (όχι παιχνίδια)!Στον δίσκο μου πιάνουν κοντά στα 40gb όλα όσα θέλω να του περάσω!

Το λαπτοπ δεν υποστηρίζει sata3!

Επίσης θέλω να το αγοράσω απο ελληνικό μαγαζί!

Σκεφτόμουν να πάρω τον ocz agility 3 120gb αλλά με δελέασε πολύ η προσφορά που έχει βάλει το e-shop με τον ocz vertex 2 60gb στα 50 ευρώ!(Με την προοπτική οτι αφού μηχάνημα θα αλλάξω το γρηγορότερο σε κανα χρόνο και βάλε να πάρω τότε κάποιον μεγαλύτερο και καλύτερο που θα έχουν πέσει κιάλλο οι τιμές)

Τι με συμβουλεύετε να κάνω?

Επίσης ποιόν άλλον δίσκο έχετε να μου προτείνετε?

εφοσον κοιταγες για αυτους τους 2 συγκεκριμενα εγω προτεινω απο εδω http://www.msystems....1&product=13059

για τον vertex 2 γνωμη μου μην κανεις την κινηση....απο κει και περα ειναι αναλογα το ποσο που διαθετεις που για μενα προσωπικα αν θες να αγορασεις απο μαγαζι εσωτερικου ειναι μια καλη προταση οπως και ο samsung 830 στα 113 ευρω νομιζω του mrsmith αλλα εφοσον δεν εχω ψωνισει απο το συγκεκριμενο καταστημα δεν μπορω κ να στο προτεινω..

Δημοσ.

εφοσον κοιταγες για αυτους τους 2 συγκεκριμενα εγω προτεινω απο εδω http://www.msystems....1&product=13059

για τον vertex 2 γνωμη μου μην κανεις την κινηση....απο κει και περα ειναι αναλογα το ποσο που διαθετεις που για μενα προσωπικα αν θες να αγορασεις απο μαγαζι εσωτερικου ειναι μια καλη προταση οπως και ο samsung 830 στα 113 ευρω νομιζω του mrsmith αλλα εφοσον δεν εχω ψωνισει απο το συγκεκριμενο καταστημα δεν μπορω κ να στο προτεινω..

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Δεν το είχα προσέξει το msystems και τον έχει σε καλή τιμή τον agility (είναι αξιόπιστο μαγαζί?)!Κ αποτι είδα μπορώ να παραλάβω και απο την έδρα τους για να μην μπλέκω με ταχυδρομεία!

Επειδή τον θέλω σχετικά γρήγορα δεν παραγγέλνω απο mrsmith καθώς είχε κ τον agility στα 90- (με τα μεταφορικά) γιατί απόσο διαβάζω καθυστερούν παραδώσεις κλπ κι δεν θέλω να το ριψοκυνδινέψω!

Το ποσό που διαθέτω είναι μέχρι 110 αλλά θα με βόλευε ο vertex 2 αν ήταν καλή αγορα γιατί θα μου έμεναν λεφτά στην άκρη για άλλη μια αγορά που θέλω να κάνω!

Δημοσ.

Εγώ πήρα απτο Mr smith έναν agility3 128gb στα 81€ περίπου. Αλλα αν ηταν να παρω τωρα τώρα θα επέλεγα απο amazon τον Samsung 830 128gb στα 105€

Αποστολή από το Galaxy Nexus με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Εγώ πήρα απτο Mr smith έναν agility3 128gb στα 81€ περίπου. Αλλα αν ηταν να παρω τωρα τώρα θα επέλεγα απο amazon τον Samsung 830 128gb στα 105€

Αποστολή από το Galaxy Nexus με τη χρήση Insomnia App

Κ εγώ εκεί βλέπω να καταλλήγω!!!

Αλλά το θέμα είναι οτι πρέπει να βγάλω κάρτα αύριο (η να ενεργοποιήσω τον παλιό μου λογαριασμό)!

Δημοσ.

τελικά παρήγγειλα τον samsung 830 128gb απο Αμαζόνιο και περιμένω!!!:)

Aπό τις καλύτερες επιλογές και με το καλύτερο VFM. Μεγειές!

Δημοσ.

Aπό τις καλύτερες επιλογές και με το καλύτερο VFM. Μεγειές!

Ευχαριστώ!Ελπίζω να μην μου καθυστερήσει πολύ!!!! :)

Τώρα μου μένει να βρώ εναν 500ρι 7200rpm για να τον βάλω σαν δεύτερο στο λαπτοπ!!!! :D

Δημοσ.

Ευχαριστώ!Ελπίζω να μην μου καθυστερήσει πολύ!!!! :)

Τώρα μου μένει να βρώ εναν 500ρι 7200rpm για να τον βάλω σαν δεύτερο στο λαπτοπ!!!! :D

Έχω το 64 gb samsung ssd 830 και εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος, οποτε δεν νομιζω να σε απογοητευσει :)

Για 500αρι σου προσφέρω αυτόν στην υπογραφη μου jay_D :P

Δημοσ.

Έχω το 64 gb samsung ssd 830 και εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος, οποτε δεν νομιζω να σε απογοητευσει :)

Για 500αρι σου προσφέρω αυτόν στην υπογραφη μου jay_D :P

Να με απογοητεύσει αποκλείεται γιατί τόσο καιρό είμαι με έναν wd στα 5400rpm!!!!! :P

Αν και δεν ξέρω αν είναι καλοί οι hybrid σκέφτομαι για απλό μηχανικό γιατί δεν θέλω να δώσω κ τόσα!

Ευχαριστώ πάντως για την πρόταση:)

Δημοσ.

Να μου επιτρέψετε να κάνω "hijack" στο τόπικ του φίλου, δεν νομίζω πως αξίζει να ανοίξω νέο τόπικ, μιας και δεν είμαι αποφασισμένος για αγορά..

Κατ'αρχάς κάποιος που παρακολουθεί πιο συχνά την αγορά των σκληρών δίσκων μπορεί να μου πει πως έχει πάει η εξέλιξη των τιμών και σε τι βαθμό έχουν επιστρέψει σε φυσιολογικά πλαίσια μετά από κείνη την ζημιά στην Ταϋλάνδη;

Είχα αφήσει εδώ και πολύ καιρό πίσω την αγορά SSD, είπα να περιμένω να πέσουν κι άλλο, μήπως ήρθε ο καιρός;

Sata3 ΔΕΝ έχω, και με τον ρυθμό που κάνω τις αναβαθμίσεις μου δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω κάποιον με sata3 με μελλοντική προοπτική, αφού μπορεί όταν κάνω την κίνηση να'χουν πέσει οι τιμές κι άλλο και να μπορούσα να πάρω τίποτα πιο vfm τότε, που να το αξιοποιήσω και στο έπακρο..

Υπάρχει κάποια οικονομική πρόταση σε sata2 αυτή την περίοδο; Από χωρητικότητα τα 60 μου φαίνονται οριακά, νομίζω πως 80 με 96 θα μου είναι αρκετά..

Δημοσ.

Κατ'αρχάς κάποιος που παρακολουθεί πιο συχνά την αγορά των σκληρών δίσκων μπορεί να μου πει πως έχει πάει η εξέλιξη των τιμών και σε τι βαθμό έχουν επιστρέψει σε φυσιολογικά πλαίσια μετά από κείνη την ζημιά στην Ταϋλάνδη;

Oι τιμές στους μηχανικούς πέφτουν με πολύ αργό ρυθμό αν και η παραγωγή έχει επανέλθει.

Είχα αφήσει εδώ και πολύ καιρό πίσω την αγορά SSD, είπα να περιμένω να πέσουν κι άλλο, μήπως ήρθε ο καιρός;

Sata3 ΔΕΝ έχω, και με τον ρυθμό που κάνω τις αναβαθμίσεις μου δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω κάποιον με sata3 με μελλοντική προοπτική, αφού μπορεί όταν κάνω την κίνηση να'χουν πέσει οι τιμές κι άλλο και να μπορούσα να πάρω τίποτα πιο vfm τότε, που να το αξιοποιήσω και στο έπακρο..

Υπάρχει κάποια οικονομική πρόταση σε sata2 αυτή την περίοδο; Από χωρητικότητα τα 60 μου φαίνονται οριακά, νομίζω πως 80 με 96 θα μου είναι αρκετά..

Το VFM τώρα είναι Samsung 830 του amazon στα 100-102 ευρώ. Ακόμα και αν δεν έχεις σκοπό να κάνεις αναβάθμιση,δεν υπάρχει λόγος να πάς σε SATA 2 όταν οι SATA 3 κοστίζουν το ίδιο ή και λιγότερο.

Δημοσ.

83+ 3,81 τουλ. μεταφορικά (εκτός και αν είσαι Θεσ/νικη) πάμε στα 87. Στην θέση σου θα προτιμούσα με 10 ευρώ επιπλέον να πάω 2 γενιές πάνω από το να επιλέξω αυτόν ο οποίος δεν είναι καν Vertex 2 αλλά βελτιωμένος Vertex 1ης γενιάς.

Δημοσ.

επειδη και εγώ ψήνομαι για το φορητό μου, χρειαζεται να πάρουμε την έκδοση για notebook (MZ-7PC128N) ή μας αρκει η βασική έκδοση χωρίς τους αποστάτες (MZ-7PC128B) και τα καλωδια; Απο ποιον τον προτιμήσατε από αμαζόνιο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...