Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω συνδεσει τα front/subwoofer καναλια της x-fi στον ενισχυτη μου ο οποιος βγαζει τον ηχο σε 2 ηχεια και ενα active subwoofer.

το προβλημα που εχω ειναι οτι δεν εχω καθολου ηχο απο το subwoofer οταν επιλεγω απο το sound control panel των win7 ultimate 64-bit,το stereo 2.0/2.1 configuration.

τωρα απο οτι διαβασα στο νετ,αυτο ειναι απολυτως φυσιολογικο.το συγκεκριμενο configuration αφορα τα ετοιμα σετακια ηχειων για pc που εχουν δικο τους subwoofer οπως αυτα της creative,logitech,κτλ.

η x-fi δεν διαχωριζει τα καναλια,απλως τα δινει ολα μαζι σε αυτα τα σετακια και αυτα μετα κανουν τον διαχωρισμο.

οποτε δεν μπορω να κανω κατι γιαυτο.

τωρα οταν επιλεγω 5.1 η 7.1 speaker configuration στο windows sound control panel,το subwoofer παιζει κανονικοτατα αφου πλεον η x-fi στελνει το subwoofer ηχο στο δικο του καναλι.

ωραια.

το προβλημα ειναι οτι οταν αποενεργοποιω απο το windows sound control panel ενω εχω ενεργα τα συγκεκριμενα 5.1/7.1 configurations,τα υπολοιπα rear/side/center

ηχεια και αφηνω μονο τα μπροστινα ηχεια και το subwoofer,τοτε δεν παιζει παλι καθολου το subwoofer.

δηλαδη επιλεγω 5.1 speaker configuration,κανω disable τα rear/center/side speakers και αφηνω μονο τα front/subwoofer.το sub δεν παιζει.αν κανω ενεργα και τα rear/center/side speakers το sub παιζει παλι κανονικα.

και δεν ξερω τι φταιει διοτι και στο κατω λινκ,αρκετοι εχουν κανει το ιδιο πραμα,να αφησουν ενεργα μονο τα μπροστινα ηχεια και subwoofer και το sub παιζει μια χαρα:

http://hardforum.com/showthread.php?t=1653886 (ναι εχω disabled τα active ηχεια)

καμια ιδεα τι φταιει και πςω μπορω να το φτιαξω;

θα μπορουσα να αφησω το configuration ως ειναι,5.1 και να ακουω τον ηχο μονο απο τα μπροστινα ηχεια και το sub αφου ουτως η αλλως μονο αυτα εχω συνδεμενα στον ενισχυτηα,αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα επηρεασει αυτο την

τελικη ποιοτητα του ηχου.πχ στα games αν εχω ενεργο το 5.1 speaker configuration θα χανω rear ηχους που θα τους ακουγα αν ειχα το configuration σε 2.1;

Δημοσ.

Ριξε λίγο μια φότο απο τις συνδέσεις που έχεις κανει μπας και καταλάβουμε τι γινεται?

Δεν ξέρω τις εξόδους της Χ-fi αλλα αν ο ενισχυτής σου είναι στερεοφωνικώς δεν βλέπω καποιο λόγο να συνδέσεις κατι παραπανω απο την μια FRONT SPEAKER έξοδο της κάρτας.

Πες μας και ποιο ενισχυτή έχεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...