Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Αγαπητοί moderators θα ήθελα να προτείνω μία κατηγορία με αξιολογήσεις και εμπειρίες διαφόρων eshop γιατί γενικά ελάχιστοι από εμάς δεν έχουν κάνει ποτέ αγορά μέσω internet και νομίζω θα ήταν πολύ χρήσιμη μία τέτοια ενότητα.

Αφορμή για το αίτημά μου είναι η πρόσφατη εμπειρία μου με το www.madeleine.gr, ηλεκτρονικό κατάστημα με γυναικεία μόδα (ρούχα, παπούτσια, εσώρουχα κλπ). Συγκεκριμένα παρήγγειλα φόρεμα και μπλέιζερ τα οποία δεν είχαν καμία σχέση με το πως φαίνονταν στις εικόνες. Αφού επέστρεψα ένα πανάκριβο μπλέιζερ εδώ και 2 μήνες δεν έχω λάβει ακόμα τα χρήματά μου πίσω και επιπλέον όποτε τους παίρνω τηλέφωνο μου λένε πως τα χρήματα θα επιστραφούν θα μέσα στη βδομάδα. Σκέτη κοροϊδία δηλαδή και απαράδεκτη αντιμετώπιση.

Γενικά θεωρώ πως είναι καλό να μοιραζόμαστε τέτοιες εμπειρίες εξ' ου και το παραπάνω. Επίσης να υπενθυμίσω ότι - για όσους είχαν αντίστοιχη εμπειρία - υπάρχει πάντα ο συνήγορος του καταναλωτή, μία πολύ χρήσιμη αρχή από τις τόσες που υπάρχουν και συνήθως ξεχνάμε να εκμεταλλευτούμε.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέα συζήτηση, το γράφω εδώ.

Ξέρει κανείς αυτό το e-shop; Έχει ψωνίσει κανείς; Είναι αξιόπιστο ή θα δώσω στοιχεία πιστωτικής και θα τραβάω τα τσιτσία μου; Μου κάνουν εντύπωση οι χαμηλές τιμές που έχει και το γεγονός ότι στέλνει σε όλον τον κόσμο χωρίς έξοδα αποστολής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...