Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω 3 υπολογιστές συνδεμένους με ρούτερ και αρχικά με καλώδιο δικτύου. Πριν λίγο καιρό, ο ένας δεν μπορούσε να συνδεθεί και νόμιζα ότι είχε πρόβλημα η κάρτα ή το καλώδιο. Αλλάζω λοιπόν και βάζω αρύρματη κάρτα και για λίγο ακιρό πήγαιναν όλα καλά αν και η ταχύτητα ήταν σχετικά μικρή παρόλο που είναι απέναντι ο υπολογιστής με το ρούτερ. Σήμερα μετά από καιρό τον ξαναανοίγω κι ούτε ασύρματα συνδέεται. ΞΑναβάζω το ακλώδιο και μου λέι ότι έχω συνδεθεί σε unedintifird network και τρ΄χω την επιδιόρθωση και μου λέει αυτό "Ο προσαρμογέας local area connection δεν έχει έγκυρη ρύθμιση παραμέτρων IΡ

Ti fta;iei ;arage ? το υλικό μου είναι παλιούτσικο αλλά τρέχω αξιοπρεπώς 7ρια γραφείου ...

Δημοσ.

Ένας λόγος είναι να σου έχει κολλήσει ο DHCP server του Router και να μην μπορεί να δώσει IP στον υπολογιστή.

Δοκίμασε να βάλεις μόνος σου IP να δεις αν συνδέεται, και μου ξαναλές.

Οι άλλοι 2 συνδέονται κανονικά?

Δημοσ.

Ένας λόγος είναι να σου έχει κολλήσει ο DHCP server του Router και να μην μπορεί να δώσει IP στον υπολογιστή.

Δοκίμασε να βάλεις μόνος σου IP να δεις αν συνδέεται, και μου ξαναλές.

Οι άλλοι 2 συνδέονται κανονικά?

Ναι μια χαρά συνδέονται, αυτό με την χειροκίνητη ΙΡ μπορείς νο μου πεις πως το κανω ? δεν το χω ξανακάνει και φοβάμαι μήπως κολλήσω γενικά το δίκτυο

Δημοσ.

αν οι άλλοι παίρνουν IP τότε δεν είναι αυτό το πρόβλημα.

Πάντως για να δοκιμάσεις πήγαινε σε κάποιον που δουλεύει το δίκτυο, σύνδεση δικτύου,λεπτομέριες για να δεις την IP, την Gateaway και τα DNS

Μετά πηγαίνεις σε αυτόν που έχει πρόβλημα, σύνδεση δικτύου, ιδιότητες, προτόκολο TCP\IP

Βάζεις σε όλα τα ίδια νούμερα με τον πρώτο εκτός από την διεύθυνση IP που στην τελευταία τριάδα (192.168.χχχ.χχχ)βάζεις κάποιο μεγαλύτερο πχ. 130

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...