Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδια λοιπον παλιοτερα ειχα ενα θεμα με τo router της cyta (καταραμενο) προβλημα του τυπου εμπενα αμα εκανα απλα search η καποιο απλο download κατα 80% δεν εκλεινε εννο οταν επεζα καποιο online game μετα απο λιγο θα μου ελεγε limited access.Εγω εκει εβγενα και μετατα δεν μπορουσαν να ξανα μπω.οταν λεω εκλεινε εννοω οτι δεν μπορουσα να συνδεθω ξανα ελεγε windows unable to connect to cyta xxxx και το περιεργο ητανε οτι μετα δεν μπορουσα να συνδεσω καμια συσκευη ασυρματα αμα εκανα restart στο router μπορει και να εφιαγνε.Μετα απο πολλες επισκεψης τους μου φερανε ενα καινουργιο router αλλα τα ιδια σκατα παλη.Δοκιμασα με ενα thomson εννος φιλου μου και δουλευε κανονικα αλλα το θεμα μου δεν ειναι να αλλαξω router αλλα να δω τι στα κομματια εχει αυτο.Καποιοι μου λενε οτι φτεει η περιοχη πως μπορει να ειναι αληθια αυτο δηλαδη να μην εχει προβλημα ο γειτονας και να εχω εγω..

Δημοσ.

το unable Το connect του cyta να υποθεσω οτι το βγαζει επειδη μπαινεις ασυρματα ε?αρα ποια περιοχη να φταιει?α.δοκιμασε με καλωδιο.

β.αλλαξε τυπο κλειδωματος στο ρουτερ.

γ.αλλους drivers στην ασυρματη καρτα.

Δημοσ.

τα εχω δοκιμασει ολα εκτος απο το καλωδιο αφου βρισκετε λιγο μακρυα το pc κουζινα-δωματιο... αλλα θα το δοκιμασω με το laptop

Δημοσ.

α.τι ρουτερ ειχες πριν που εκανε το προβλημα και τι ρουτερ τωρα?(απο περιεργεια).

β.το προβλημα cannot connect to cyta xxx.. το εχεις με το σταθερο που μπαινει ασυρματα η το εχεις και με το Laptop?εχεις δοκιμασει και αλλο pc και εχεις το ιδιο θεμα η οχι?

το λεω για να δουμε αν φταιει πx το pc αλλα μπορει το Laptop να παιζει μια χαρα ασυρματα η αν το κανει και με Pc και με laptop.εκτος αν εχεις μονο το Laptop οποτε ναι εκει για αρχη δοκιμασε με καλωδιο μονο.

απλα πες μου αν εχεις δοκιμασει με αλλο Pc και αν εχεις αλλο Pc.αν εχεις και Pc και λαπτοπ και το προβλημα ηταν με το Pc δοκιμασε wireless με το λαπτοπ.αν το κανει οκ δοκιμη με καλωδιο αν οχι τοτε κατι γινεται με το pc η θελει αλλους drivers η κατι δεν του αρεσει στο κλειδωμα οποτε αλλαζεις κλειδωμα εκει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...