Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

καταρχήν φταίω την έφαγα δίκαια δεν φέρω καμια αντίρηση διοτι πάρκαρα σε πεζοδρόμιο.Βέβαια εγινε καταγγελία απο εναν κολόγερο αλλα αυτο ειναι αλλο θέμα.

Η αληθεια ειναι οτι στην εφορία χαλανδρίου δεν έβρισκα με τιποτα πάρκινγκ και με κράτησαν για τον κλειδάριθμο 2 ώρες..

Το θέμα ειναι οτι δεν μπορώ να δώσω ουτε 75 ευρώ που ειναι το μισό πρόσθημο εαν την πληρώσω σε 10 ημέρες .

Αν δεν τους πληρώσω γιατι θεωρώ οτι τα 150 ευρώ κλήση ειναι τεράστιο ποσο παλιά ηταν 80 και 40 με το 50%

Τι μπορουν να μου κάνουν;

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να βγω λίγο offtopic;

ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΜΙΣΟ εάν πληρώσεις μέσα σε 10 ημέρες, αλλά ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΔΙΠΛΑ αν κάνεις πάνω από 10 ημέρες να πληρώσεις.

Ναι, ναι, το ίδιο είναι, αλλά με την πρώτη διατύπωση είναι λες και μας κάνουν καμιά χάρη. :P

Δημοσ.

Νομιζω μπαινει στην εφορια μαζι με τις νομιμες προσαυξησεις.

Επαναλαμβανω νομιζω. Δεν ειμαι σιγουρος.

Και οντως ειναι πολλα. Απο την τροχαια πριν 2 μηνες εφαγα κληση 40 ευρω και πληρωσα 20 εντος 10 ημερων.

Δημοσ.

Να βγω λίγο offtopic;

ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΜΙΣΟ εάν πληρώσεις μέσα σε 10 ημέρες, αλλά ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΔΙΠΛΑ αν κάνεις πάνω από 10 ημέρες να πληρώσεις.

Ναι, ναι, το ίδιο είναι, αλλά με την πρώτη διατύπωση είναι λες και μας κάνουν καμιά χάρη. :P

η παράβαση καταβάλετε κατα το ήμιση το λέει ξεκάθαρα πάνω εαν πληρώσεις εντός 10 ημερών.

Αλλα 150 ευρώ παιδιά με ταμείο ανεργίας 360...ειναι να πας να τους πλακώσεις στο ξύλο.

• Like 1
Δημοσ.

για παράνομο παρκάρισμα 80€ δεν ήταν; πότε πήγε στα 150€.

αλλάζει το ποσό ανάλογα με το που παρκάρεις; πριν 6 μήνες την είχα φάει επειδή το έβαλα σε πεζοδρόμιο και ήταν 80€ (40€ σε 10 μέρες)

Δημοσ.

80 ειναι σε απλες περιπτωσεις

σε πεζοδρομια και ραμπες αναπηρων ειναι 150 και αφαιρεση πινακιδων κανονικα.

λυπαμαι αλλα καλα σου εκανε και σε εγραψε.

το τραγικο ειναι οτι μαλλον θα εισαι ο μοναδικος που την εφαγε σε ακτινα 10 χιλιομετρων και σιγουρα δεν ησουν ο μοναδικος παρανομος.

ελλαδα.rolleyes.gif

• Like 2
Δημοσ.

80 ειναι σε απλες περιπτωσεις

σε πεζοδρομια και ραμπες αναπηρων ειναι 150 και αφαιρεση πινακιδων κανονικα.

λυπαμαι αλλα καλα σου εκανε και σε εγραψε.

το τραγικο ειναι οτι μαλλον θα εισαι ο μοναδικος που την εφαγε σε ακτινα 10 χιλιομετρων και σιγουρα δεν ησουν ο μοναδικος παρανομος.

ελλαδα.rolleyes.gif

ωρε πουτσ@

Δημοσ.

δίπλα μου ηταν κ αλλα παρκαρισμένα δεν έφαγαν κλήση..εγινε καταγγελία..

Δεν λέω οτι αδίκως με έγραψε.Αλλα 150 ευρώ ειναι πολλά αν ηταν 80 θα πλήρωνα τα 40 και κανένα πρόβλημα.

Το θέμα ειναι αν δεν τα πληρώσεις τι προβλέπετε;

Δημοσ.

δίπλα μου ηταν κ αλλα παρκαρισμένα δεν έφαγαν κλήση..εγινε καταγγελία..

Δεν λέω οτι αδίκως με έγραψε.Αλλα 150 ευρώ ειναι πολλά αν ηταν 80 θα πλήρωνα τα 40 και κανένα πρόβλημα.

Το θέμα ειναι αν δεν τα πληρώσεις τι προβλέπετε;

πανω στο πεζοδρομιο κι αυτα?

Δημοσ.

να μην το έβαζες σε πεζόδρομο,τόσο απλά και ο γέρος καλά έκανε. Πεζό-δρόμος.

όλα έχουν το τίμημά τους.

• Like 1
Δημοσ.

να μην το έβαζες σε πεζόδρομο,τόσο απλά και ο γέρος καλά έκανε. Πεζό-δρόμος.

όλα έχουν το τίμημά τους.

φιλε λέω απο την αρχή οτι εχω άδικο..! τι δεν καταλαβαίνεις.

αλλο ρωτάω..

οσο για το τίμημα που λές δεν δέχομαι απο ενα μπουρδέλ@ κράτος που λειτουργεί καταχρηστικά και εισβάρος του πολίτη να με φεσώνει 150 ευρώ.

Δέχομαι το λάθος μου ειναι απαράδεκτο να παρκάρεις σε πεζοδρόμιο και δέχομαι να πληρώσω ενα λογικό τίμημα αλλα να δεχτει και το κράτος οτι ενας άνεργος δεν μπορεί να δώσει το μισό μηνιάτικο

Επίσης παράδειγμα για την δουλειά της εφορίας που πήρα στο κάτω κάτω και το αμάξι εκανα 3 ώρες να πάρω ενα κλειδάριθμό και ο υπάλληλος έγραψε λάθος κάποια στοιχεία.

Το αποτέλεσμα αυτου πρέπει αυριο να ξανακατέβω με το αμάξι να χάσω χρόνο και βενζίνη.

Το ερώτημα ειναι το εξής.Εγώ ναι δέχομαι να είμαι τυπικός με το κράτος να πληρώνω τους φόρους τα χαράτσια κοκ.

Το κράτος ειναι τυπικό απέναντί μου; Θα με καλύψει για την όλη ταλαιπωρία;προφανός και όχι και αυτό ειναι ενα παράδειγμα απο τα χιλιάδες.

Αν υπήρχε δικαιοσύνη να δεχτώ να πληρώσω και 300 ευρώ εκανα λάθος και το δέχομαι αλλα ο δίπλα μου που ηταν παρκαρισμένος στο 1 μέτρο πάνω στο ίδιο πεζοδρόμιο γιατι δεν πήρε κλήση;

Δημοσ.

φιλε λέω απο την αρχή οτι εχω άδικο..! τι δεν καταλαβαίνεις.

αλλο ρωτάω..

μην βρίζεις τον γέρο.

και μην παραπονιέσαι αν είναι ακριβή ή όχι η κλήση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...