laptop_man Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 κλασσικος ελληνας που επειδη εχει κουρσαρα,απαιτει να κανουν ολοι δρομο να περασει και να παρκαρει και να διπλοπαρκαρει κιολας. αφου το βλεπεις τοσο απλα,μην εκπλαγεις αν δεις καναν πεζο,ποδηλατη να περναει πανω απο το αυτοκινητο σου. Πληρώνει διόδια;
tolis_01 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 κλασσικος ελληνας που επειδη εχει κουρσαρα,απαιτει να κανουν ολοι δρομο να περασει και να παρκαρει και να διπλοπαρκαρει κιολας. Ακριβώς όμως. Επίσης περνάω πάντα με βαθύ πορτοκαλί, δεν σέβομαι τις διαβάσεις, πετάω σκουπίδια έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου, κορνάρω ασταμάτητα, τρώω επιδοτήσεις και ψηφίζω πασοκ. ΥΓ: Οδηγάω Cayenne. 1
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 δε χρειαζεται να τα κανεις ολα. ο καθενας οπως βολευεται.
pournaras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Αν σε παρηγορει παντως εφαγα χιλιαρικο προχθες με μηχανη,500 σε 10.Οσον αφορα της δημοτικης εχω ενα 40αρι για παρκινκ κανα χρονο τωρα που δεν το εχω πληρωσει,και μεχρι τωρα δεν εχω θεμα. Ετσι με παρηγορουσε κι εμενα, μεχρι που ηρθε συνολικο 350 ευρω απο διαφορες κλησεις. Και το μαμησι ειναι οτι περασαν διαταξη με την οποια πλεον για διαφορες εργασιες που θελεις φορολογικη - ασφαλιστικη ενημερωτητα (τουλαχιστον στο νομο μου), θελεις πλεον και δημοτικη ενημεροτητα.
Prof_Chaos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Χαλαρώστε μια κλήση έπεσε και ανοίξατε πύρ..Στο άρειο πάγο ή στο υπουργείο δικαιοσύνης μπήκα; το πεζοδρόμιο ηταν τεράστιο δεν έκλεισα κανενα ουτε την πορεία των πεζών για την ιστορία και μόνο. Και εξάλου εχω πει οτι σωστά εφαγα την κλήση το λάθος ειναι δικό μου τι θέλετε να κάνω τώρα να βγώ στον δρόμο ημίγυμνος και να αυτομαστιγώνομαι; .Το ερωτημα μου ηταν αλλο.. Να σας πώ και μια ιστοριούλα .. Οδηγούσα για την δουλειά μου και στα καλά του καθουμένου στο δακτυλίδι στην κάθοδο της Κηφησίας μπαίνει στην λωρίδα μου ενα διπλό Λεωφορείο φυσαρμόνικα αν θυμάμαι καλά και με το πίσω μέρος του με χτυπάει και ξηλώνει το φτερό καθρέφτη και προφυλακτήρα..Ενω εγώ ειχα σχεδόν ακινητοποιηθεί στην λωρίδα μου μιας και το έβλεπα κατα πάνω μου μην μπόρώντας να αντιδράσω.. Κατέβασε ενα σκασμό κόσμο και κανείς δεν είχε την καλοσύνη να κάτσει ως μάρτυρας.. Η αστυνομία πλακάκια με τον οδηγό βγήκαν και φιλαράκια.. Το αποτέλεσμα ο Οδηγός της ΕΘΕΛ έκανε αρνητική δήλωση δεν δεχόταν οτι μπήκε στην λωρίδα μου ενω είχε μπεί ολος και έπεσε πάνω μου..!Χαρακτηριστικά μου είπε και τι με νοιάζει ρε φίλε εγώ πέρνω μετάθεση επαρχία τώρα.. πλήρωσα φτερό καθρέφτη και προφυλακτήρα..400+ ευρώ για λάθος αλλου χωρίς να φέρω την παραμικρή ευθύνη.. Την διαδρομή την έκανα 3 ολόκληρα χρόνια που πήγαινα για την εργασία μου και ήμουν πάντα προσεκτικός και τυπικός. Ειδικότερα ολη η σειρά της εφορίας που είχε διπλοπαρκάρει και απο τις 2 μεριές του δρόμου σε μονόδρομο και επίσης αλλα 10 αυτοκίνητα δίπλα μου ηταν μισα στο πεζοδρόμιο ενώ αλλα ηταν ολόκληρα δεν τους ακούμπησε ουτε κάν η δημοτική αστυνομία. Πείτε μου για κράτος δικαίου μετά.. Φυσικά δεν θέλω να δικαιολογήσω την κλήση με αυτό ή τις παραβάσεις το αναφέρω μιας και γενικεύσαμε λίγο την κουβέντα. 2
capten- Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Καλά, όσοι λένε για το έγκλημα του πεζοδρομίου, δεν παίζει να'ναι πάνω από 14 χρονών, ή μένουν προάστια (και δεν έχουν λόγους να πηγαίνουν σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, εκτός από για καφέ φυσικά). Υπάρχουν περιοχές που δεν χωράνε αλλιώς τα αυτοκίνητα, τώρα αν "αυτό είναι ένα ευρύτερο ζήτημα που αφορά τον υπερπληθυσμό της Αθήνας, ή τον νεόπλουτο έλληνα με τα 548 αυτοκήνητα" δεν είναι ένα ζήτημα που με αφορά τώρα, ούτε έχω όρεξη να το αναλύσω. Ούτε θα αναλύσω, απλά θα αναφέρω την εκδικητικότητα κάποιων πεζών, που παρόλο που χωράνε να περάσουν 5 άτομα απο πεζοδρόμιο με παράνομα σταθμευμένο αμάξι θα βρουν λόγο να χαλαστούν (λυπάμαι παιδιά, δεν είστε και παλι μάγκες, δεν θα σας κάτσει η γκόμενα και θα συνεχίσετε να βγάζετε τη μιζέρια σας). Τώρα για τον φίλο που έφαγε την κλήση, δεν νομίζω να αλλάζει κάτι, αλλά δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις στον δήμο αν μπορούν να στην μειώσουν. Πάντως εγώ για διπλοπαρκάρισμα, έφαγα πρόσφατα 40 ευρώ (από κανονική αστυνομία, όχι δημοτική, την πλήρωσα αμεσως, άρα 20 ευρώ) και αφαίρεση πινακίδων για 10 μέρες. Τα 150 ευρώ είναι όντως τραγικό ποσό. Ρε παρθένε επικές ανοησίες γραφεις. Το διάβασαν και κάποιοι γνωστοί μου και μου το ανέφεραν.Γελάγανε να μην σου πω και αλλα.Δηλαδή σε λίγο θα γράψεις να περνάμε με κόκκινο,να παρκάρουμε σε parking για αναπηρους μια και στην Ελλάδα έχουν εξαφανιστεί αυτοί {αλλα γιατί άραγε ?}, να τρέχουμε με 160 άσχετα αν η πινακίδα γραφει το πολύ με 60.Δεν είναι τυχαίο που σε αυτόν εδώ τον τόπο κυριαρχεί η ασυδοσία,η λαμoγια. Ok αργότερα διάβασα και αυτά που εγραψε και ο Nτιναρας που σπανίως συμφωνώ μαζί του.Xm!Τώρα λέτε να κάνω λάθος?
akpe Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Αλήθεια, όλοι εσείς που "κράζετε" (με το γάντι ή την πανοπλία, λίγη σημασία έχει) έναν άνθρωπο ο οποίος έχει εξ'αρχής παραδεχτεί την μαλακία του, ακολουθείτε τον κώδικά και τους νόμους κατα γράμμα; Δεν έχετε περάσει ούτε μια φορά με "βαθύ" πορτοκαλί, δεν έχετε παρκάρει ούτε μια φορά "κοντά" σε στροφή, δεν έχετε παραβιάσει ούτε "για 10χαω" το όριο, δεν έχετε κάνει ούτε μια φορά αναστροφή στις 04:00 σε δρόμο με "ορατότητα για χιλιόμετρα" κ.λπ.; Απλή απορία, μην βαράτε 1
Ntinaras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Αλήθεια, όλοι εσείς που "κράζετε" (με το γάντι ή την πανοπλία, λίγη σημασία έχει) έναν άνθρωπο ο οποίος έχει εξ'αρχής παραδεχτεί την μαλακία του, ακολουθείτε τον κώδικά και τους νόμους κατα γράμμα; Δεν έχετε περάσει ούτε μια φορά με "βαθύ" πορτοκαλί, δεν έχετε παρκάρει ούτε μια φορά "κοντά" σε στροφή, δεν έχετε παραβιάσει ούτε "για 10χαω" το όριο, δεν έχετε κάνει ούτε μια φορά αναστροφή στις 04:00 σε δρόμο με "ορατότητα για χιλιόμετρα" κ.λπ.; Απλή απορία, μην βαράτε εχει διαφορα το παρκαρω παρανομα και ενοχλω και το παρκαρω παρανομα και δεν ενοχλω.//
akpe Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 εχει διαφορα το παρκαρω παρανομα και ενοχλω και το παρκαρω παρανομα και δεν ενοχλω.// Η διαφορά υπάρχει βάσει νόμου ή βάσει κοινής λογικής όμως;
tolis_01 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Αλήθεια, όλοι εσείς που "κράζετε" (με το γάντι ή την πανοπλία, λίγη σημασία έχει) έναν άνθρωπο ο οποίος έχει εξ'αρχής παραδεχτεί την μαλακία του, ακολουθείτε τον κώδικά και τους νόμους κατα γράμμα; Δεν έχετε περάσει ούτε μια φορά με "βαθύ" πορτοκαλί, δεν έχετε παρκάρει ούτε μια φορά "κοντά" σε στροφή, δεν έχετε παραβιάσει ούτε "για 10χαω" το όριο, δεν έχετε κάνει ούτε μια φορά αναστροφή στις 04:00 σε δρόμο με "ορατότητα για χιλιόμετρα" κ.λπ.; Απλή απορία, μην βαράτε Όχι μόνο τα κάνουν αυτά, αλλά στη θέση του topic starter, αν είχαν μια επείγουσα και σοβαρή δουλειά, αν δεν έβρισκαν να παρκάρουν θα τα παράταγαν και θα γύρναγαν σπίτι. Απλά για να μην παρκάρουν αντικανονικά. 1
Cossutius. Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Η πλάκα ειναι πως οι ίδιοι που ειναι έτοιμοι να λιθοβολήσουν τον χρήστη που παρανόμησε, θα θέλουν να δολοφονήσουν και τον "εξυπνάκια" που τους έβαλε το αυτοκόλητο "ειμαι γάιδαρος, παρκάρω όπου γουστάρω", επειδή για χιλιάδες λόγους, μπορει να σταμάτησαν για "2 λεπτάκια" σε ένα απαγορευμένο σημείο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα