LRoi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Ναι, μόνο που έχει μια τεράστια διαφορά το "παρανομώ" από το "κλαίγομαι όταν με πιάνουν να παρανομώ". Κι εμένα με έχουν γράψει για αλκοτέστ, για ταχύτητα κι ένας θεός ξέρει πόσες φορές για πάρκινγκ. Μετά όμως δεν κοίταζα πως να τη σκαπουλάρω. Πλήρωσα κανονικά. Και μάλιστα στην περίπτωση του αλκοτέστ συναιτίστηκα κιόλας (έτζουξε πολύ το πρόστιμο). Πλέον όταν θέλω να πιω παίρνω ταξί. Το "δεν έχω να πληρώσω" στην προκείμενη είναι απλά φαιδρό. Αν "δεν έχεις" τότε είσαι δέκα φορές προσεκτικότερος. Για να σε έχουν γράψει "ένας θεός ξέρει πόσες φορές για πάρκινγκ" δύο τινά συμβαίνουν: Είτε δεν πλήρωσες ούτε μία κλήση, είτε το φυσάς και δεν σε νοιάζει. Και στις δύο περιπτώσεις πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν συνετίστηκες, αφού το έκανες και το ξαναέκανες, κατά δήλωση σου. Επίσης, άποψή μου είναι, ότι όποιος πιάνεται να οδηγεί πιωμένος, πρέπει να του αφαιρείται το δίπλωμα και να ξαναδίνει εξετάσεις για να βάλει μυαλό. Εγώ δεν φταίω σε τίποτα να μου καρφωθεί σε καμιά παραλιακή και μετά να μην με αποζημιώνει και η ασφαλειά του στην καλύτερη (αν ζω δηλαδή) και να πρέπει να τον κυνηγήσω δικαστικώς, σε προσωπικό επίπεδο, για να βρω το δίκιο μου. Κατά την άποψή μου, είναι πολύ μικρό το τίμημα για παρκάρισμα επάνω στο πεζοδρόμιο. Κανονικά έπρεπε να είναι δύο ή τρία μηνιάτικα, να βλέπαμε αν θα ξαναπάρκαρες πάνω σε πεζοδρόμιο. Γιατί τώρα μπορεί να το ξανακάνεις. Αφού λοιπόν έκανε όλα τα παραπάνω, τώρα κουνάει και το δάχτυλο στον άνθρωπο που εξαρχής παραδέχτηκε το λάθος του και απλά ζήτησε κάποιες συμβουλές. Ελλάς το Megaλείο σου... 1
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 βαλτε οτι wtf εικονα θελετε Αλκοτέστ με έγραψαν με 2 ποτά όταν είχα πρωτοπάρει δίπλωμα (1.25 με 1.10 όριο αν θυμάμαι καλά), ταχύτητα με 70 ενώ το όριο ήταν 50 και 4-5 φορές για παρκάρισμα σε κίτρινη γραμμή (20 ευρώ το πρόστιμο, οπότε δεν βγαίνει συμπέρασμα αν το φυσάω ή όχι, που λέει και ο φίλος παρακάτω). Δε νομίζω ότι είμαι κινούμενος θάνατος, αν εννοείς αυτό. Επίσης, άποψή μου είναι, ότι όποιος πιάνεται να οδηγεί πιωμένος, πρέπει να του αφαιρείται το δίπλωμα και να ξαναδίνει εξετάσεις για να βάλει μυαλό. Συμφωνώ. Αφού λοιπόν έκανε όλα τα παραπάνω, τώρα κουνάει και το δάχτυλο στον άνθρωπο που εξαρχής παραδέχτηκε το λάθος του και απλά ζήτησε κάποιες συμβουλές. Ελλάς το Megaλείο σου... Το κατακριτέο δεν είναι ότι πάρκαρε παράνομα, duh. Το κατακριτέο είναι ότι μπαίνει σε ΔΗΜΟΣΙΟ φόρουμ για συμβουλές πως να παρανομήσει επιπλέον.
..MementoMori.. Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Το κατακριτέο δεν είναι ότι πάρκαρε παράνομα, duh. Το κατακριτέο είναι ότι μπαίνει σε ΔΗΜΟΣΙΟ φόρουμ για συμβουλές πως να παρανομήσει επιπλέον. Βασικα δεν ρωτησε πως γινεται να μην πληρωσει. Ρωτησε τι επιπτωσεις εχει αν δεν πληρωσει, γιατι δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα. Εχει διαφορα.
Apoll Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Σωστός. Όλοι έπεσαν να ρίξουν τις πέτρες, αλλά κανείς δεν κοίταξε στον καθρέφτη. Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχωντος. Το πρόστιμο αν πάει στην εφορία, θα παρακρατηθεί από έσοδα που θα δηλώσει, και θα φορολογιθεί. Αφού ο φίλος δεν έχει δουλειά, θα του παρακρατηθεί το ποσό ΟΤΑΝ βρει δουλειά. Γιατί ούτος η άλλως ως άεργος, δεν έχει να κάνει και τίποτα με φορολογική ενημερότητα αν αυτή δεν μπορεί να του δωθεί. Ως οικονομικά ανενεργός. Και όταν θα χρειαστεί αυτή, σημαίνει ότι θα έχει το εισόδημα να πληρώσει το πρόστιμο. Δεν χρειάζεται πτυχείο κοινής λογικής.
gigisoni Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Σωστός. Όλοι έπεσαν να ρίξουν τις πέτρες, αλλά κανείς δεν κοίταξε στον καθρέφτη. Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχωντος. Το πρόστιμο αν πάει στην εφορία, θα παρακρατηθεί από έσοδα που θα δηλώσει, και θα φορολογιθεί. Αφού ο φίλος δεν έχει δουλειά, θα του παρακρατηθεί το ποσό ΟΤΑΝ βρει δουλειά. Γιατί ούτος η άλλως ως άεργος, δεν έχει να κάνει και τίποτα με φορολογική ενημερότητα αν αυτή δεν μπορεί να του δωθεί. Ως οικονομικά ανενεργός. Και όταν θα χρειαστεί αυτή, σημαίνει ότι θα έχει το εισόδημα να πληρώσει το πρόστιμο. Δεν χρειάζεται πτυχείο κοινής λογικής. Συν τις διάφορες προσαυξήσεις και φόρους, το ποσό δεν θα μείνει ίδιο. Ενημερωτικά..
Aggeluska Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 εμενα ενας φιλος μου ειχε φαει πριν 4 χρονια προστιμο επειδη δεν ειχε εισητηριο στο μετρο (60 ευρω) και πριν λιγους μηνες του προσθεθηκε στην εφορια 10πλασιο (600 ευρω) . τωρα δν ξερω αν γινει το ιδιο με σενα
Prof_Chaos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 πραγματικά γελάω με μερικούς που βγάζουν ολο τους τον κομπλεξισμό και τα προσωπικά τους προβλήματα..Και τι δεν διαβασα οτι ειμαι φαιδρός οτι ψάχνω συμβουλές για να παρανομήσω κοκ .. Μα καλά 12 χρονα γράφουν σε αυτό το φόρουμ; Ο αλλος με κατηγορεί ενώ το πιάσανε για αλκοτέστ δηλαδή ειναι κωμωδία το όλο θέμα.. και τι έγινε αν εχεις να πληρώσεις για το αλκοτέστ; Εσυ εισαι ο ανεύθυνος και επικίνδυνος που πίνεις ενω οδηγείς.. Εγώ πάρκαρα σε ενα πεζοδρόμιο ενω δεν έβρισκα πάρκινγκ με τιποτα και ενώ είχα κάνει 10 φορές τον γύρο του τετραγώνου..Συγνώμη που δεν ηθελα να κάψω 20 ευρώ βενζίνη για να πάω στην κολοεφορία.. Συγνώμη που δεν τα έχω.. συμαζευτείτε μερικοι γιατι εχετε ξεφύγει τελειώς.. Αλήθεια εσεις με τις ωραίες και απόλυτες σας απόψεις πήγατε να ρίξετε αυτο το κολόχαρτο στην κάλπη μπας και δουμε κάτι διαφορετικό σε αυτη την χώρα ; Δεν νομίζω 40% αποχή μόνο στην κριτική είμαστε καλοί και επι της ουσία ενα 0..
washcloud Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 40% Ζήτω θα έπρεπε να φωνάξεις. Φαντάζεσαι κάποιοι από αυτούς που γράφουν χαιρεκακοπίπες να είχαν πάει και να ψηφίσουν κι όλας; Όλοι στην έγερση θα είμασταν από τις 18/6... Κατά τ' άλλα, αν μπορείς ν' αντέξεις την έλλειψη φορολογικής ενημερότητας, μπορείς να ελπίζεις στην μετά των 5 ετών παραγραφή του προσαυξημένα συσωρευθέντος ποσού. Εναλλακτικά, πλήρωνέ το σταδιακά (ή βάζε στην άκρη χρήμα για εφ' άπαξ πληρωμή), θεωρώντας ότι σου κόβουνε την κλήση που "θεωρείς αρμόζουσα" (...40€...; ) 1 φορά τον κάθε μήνα ξερωγώ για ένα 4μηνο... Επίσης άκρως ενδιαφέρον που δεν βρέθηκε να συγκινηθεί κανείς απ' τους "ανένδοτους", για το γεγονός του οικονομικού αντίκτυπου που έχουν τα πρόστιμα ελέω παρεμποδίσεων στις μέρες μας. Οπότε τί να συζητάμε ξερωγώ περί αναμορφωτικού χαρακτήρα νομολογίες που να προβλέπουν για τις αντίστοιχες περιπτώσεις κάποιου είδους κοινοφελούς εργασία....
Lucifer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 πραγματικά γελάω με μερικούς που βγάζουν ολο τους τον κομπλεξισμό και τα προσωπικά τους προβλήματα..Και τι δεν διαβασα οτι ειμαι φαιδρός οτι ψάχνω συμβουλές για να παρανομήσω κοκ .. Μα καλά 12 χρονα γράφουν σε αυτό το φόρουμ; Ο αλλος με κατηγορεί ενώ το πιάσανε για αλκοτέστ δηλαδή ειναι κωμωδία το όλο θέμα.. και τι έγινε αν εχεις να πληρώσεις για το αλκοτέστ; Εσυ εισαι ο ανεύθυνος και επικίνδυνος που πίνεις ενω οδηγείς.. Εγώ πάρκαρα σε ενα πεζοδρόμιο ενω δεν έβρισκα πάρκινγκ με τιποτα και ενώ είχα κάνει 10 φορές τον γύρο του τετραγώνου..Συγνώμη που δεν ηθελα να κάψω 20 ευρώ βενζίνη για να πάω στην κολοεφορία.. Συγνώμη που δεν τα έχω.. συμαζευτείτε μερικοι γιατι εχετε ξεφύγει τελειώς.. Αλήθεια εσεις με τις ωραίες και απόλυτες σας απόψεις πήγατε να ρίξετε αυτο το κολόχαρτο στην κάλπη μπας και δουμε κάτι διαφορετικό σε αυτη την χώρα ; Δεν νομίζω 40% αποχή μόνο στην κριτική είμαστε καλοί και επι της ουσία ενα 0.. Καταλαβαίνω τι θες να πεις, αλλά νομίζω η άποψη, όταν αφήνεις ανοιχτό το δρόμο να εκφραστεί, πρέπει να κρίνεται ανεξάρτητα από τον εκφραστή της. Πχ, εγώ δεν έχω φάει ποτέ κλήση και θυμάμαι να έχω παρανομήσει μία φορά κατά λάθος. Επίσης ψήφισα. Έχω περισσότερο δικαίωμα να σε κράζω από κάποιον άλλο για κάτι που ήταν αντικειμενικά λάθος εν γνώσει σου;
..MementoMori.. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Οταν διαβαζεις το αρχικο μηνυμα και το μονο που γραφεις ειναι κατι του στυλ "καλα να παθεις" ή "να μην παρανομουσες αν δεν τα εχεις" 2 πραγματα μπορει να συμβαινουν. Δεν διαβασες καλα το ποστ, και σου δημιουργηθηκε η εντυπωση οτι ο τυπακος ψαχνει να την σκαπουλαρει επειδη θεωρει οτι καλα εκανε και παρκαρε οπου βρηκε. Εχουμε δει παρομοια θεματα αρκετες φορες εδω μεσα. Ή απλα εχεις τα δικα σου προβληματα και ψαχνεις να βρεις να ξεσπασεις καπου για να νιωσεις καλυτερα. Στην πρωτη περιπτωση, οκ ρε αδερφε, διαβασε λιγο πιο προσεκτικα. Στην δευτερη εχεις σοβατερα προβληματα. Ο OP μπορει να ειναι ο μεγαλυτερος μαλαξ, κανεις δεν το ξερει αυτο. Δεν τον ξερω προσωπικα. Αλλα στο συγκεκριμενο thread, ο τροπος που εγραψε και αυτα που ειπε δεν εδωσαν αφορμη για τετοιες απαντησεις. 1
laptop_man Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Κάποτε κάποιος Εγγλέζος τροχομπάτσος εκτός υπηρεσίας οδηγώντας το ΙΧ του έκανε μια μαλακιούλα στο δρόμο,κατέβηκε κάτω και έγραψε τον εαυτό του... ...εμένα δεν με ενοχλεί που πέσανε να τον φάνε,οι χειροκροτητές με πειράζουνε (οι θετικές που λέγαμε). Έχεις άποψη;Δόστηνα ρε κι ας είναι μαλακία,η άποψή σου είναι στο φινάλε και έχει γίνει και "μοτο" γι αυτή τη φάση,να λες τη μαλακία σου δηλαδή άνευ φόβο και πάθος. Το να τσιμπολογάς όμως με μικροκεντιές κάποιον που παραπαίει,σε καθιστά ανάξιο να μοιρπάζεσαι τον αέρα με τους υπόλοιπους και οπαδό του "εκχωρώ τα δικαιώματά μου σ' αυτόν που ξέρει να τα διαχειρίζεται καλά". Προφήτη του Χάους,πλήρωστη τη μαλακία,φεσώσου στο φινάλε και μην αφήνεις ανειλημμένες υποχρεώσεις γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι κι οι παλιόπουστοι που κάνουν κουμάντο τέτοιες εκκρεμότητες περιμένουν να δεσμεύσουν τη ψυχή μας. Σκέψου το (το φέσι) σαν ένα ακόμα IRQ διαθέσιμο,που δεν περισσεύει πια,τί να λέμε τώρα.
aristos12 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 πραγματικά γελάω με μερικούς που βγάζουν ολο τους τον κομπλεξισμό και τα προσωπικά τους προβλήματα..Και τι δεν διαβασα οτι ειμαι φαιδρός οτι ψάχνω συμβουλές για να παρανομήσω κοκ .. Μα καλά 12 χρονα γράφουν σε αυτό το φόρουμ; Ο αλλος με κατηγορεί ενώ το πιάσανε για αλκοτέστ δηλαδή ειναι κωμωδία το όλο θέμα.. και τι έγινε αν εχεις να πληρώσεις για το αλκοτέστ; Εσυ εισαι ο ανεύθυνος και επικίνδυνος που πίνεις ενω οδηγείς.. Εγώ πάρκαρα σε ενα πεζοδρόμιο ενω δεν έβρισκα πάρκινγκ με τιποτα και ενώ είχα κάνει 10 φορές τον γύρο του τετραγώνου..Συγνώμη που δεν ηθελα να κάψω 20 ευρώ βενζίνη για να πάω στην κολοεφορία.. Συγνώμη που δεν τα έχω.. συμαζευτείτε μερικοι γιατι εχετε ξεφύγει τελειώς.. Αλήθεια εσεις με τις ωραίες και απόλυτες σας απόψεις πήγατε να ρίξετε αυτο το κολόχαρτο στην κάλπη μπας και δουμε κάτι διαφορετικό σε αυτη την χώρα ; Δεν νομίζω 40% αποχή μόνο στην κριτική είμαστε καλοί και επι της ουσία ενα 0.. φιλε μου , οπως καταλαβες απο τις περισσοτερες εδω μεσα απαντησεις , κουκουρικου ....,αμφιβαλω αν καποιος απο αυτους που σου εχουν απαντησει εχουν αυτοκινητο,moto η ποδηλατο ...ολοι μας εχουμε κανει απο μικρες εως μεγαλυτερες παρανομιες στο δρομο.πηγαινε στο δημαρχο ,κ προσπαθησε να το μειωσεις [ δυσκολο βεβαια ] αν δεν εχεις το μεσον στο δημο...πρεπει να πληρωσεις την κληση αλλιως θα εμφανιστει καποια στιγμη στο μελλον με προσαυξησεις .σε γνωστο μου τον υποχρεωνει ο δημος με τσαμπουκα κυριολεκτω βασει νομου του 1993 , να πληρωνει καθε χρονο 45 euro αλλιως θα υπαρχει κατασχεση σπιτιου λογω χρεων στο δημο , επειδη μενει σε νομιμοτατη απο το 1960 μονοκατοικια κ δικαιουται να χτισει αλλα 120 τμ δηλαδη με το ζορι να ριξει κ αλλον οροφο, αλλα αυτος δεν θελει κ δεν μπορει να χτισει αφου δεν εχει φραγκα ,οχι θα πληρωνεις χτισεις δεν χτισεις μεχρι να πεθανεις του ειπαν , πηγε φωναξε -τσακωθηκε- κυριολεκτικα πλακωθηκε αποτελεσμα σαν κερατας πληρωνει, η πλακα ειναι οτι στην γειτονια του αλλοι γειτονες με το ιδιο θεμα δεν πληρωνουν απλα γιατι δεν τους εχει ερθει ποτε παρομοιο ειδοποιητηριο.οποτε καταλαβαινεις φιλε μου σε τι τρελοκομειο ελλας ζουμε ...
viper2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 φιλε μου , οπως καταλαβες απο τις εδω μεσα απαντησεις , κουκουρικου ....,αμφιβαλω αν καποιος απο αυτους που σου εχουν απαντησει εχουν αυτοκινητο,moto η ποδηλατο ...ολοι μας εχουμε κανει απο μικρες εως μεγαλυτερες παρανομιες στο δρομο.πηγαινε στο δημαρχο ,κ προσπαθησε να το μειωσεις [ δυσκολο βεβαια ] αν δεν εχεις το μεσον στο δημο...πρεπει να πληρωσεις την κληση αλλιως θα εμφανιστει καποια στιγμη στο μελλον με προσαυξησεις .σε γνωστο μου τον υποχρεωνει ο δημος με τσαμπουκα κυριολεκτω βασει νομου του 1993 , να πληρωνει καθε χρονο 45 euro , επειδη μενει σε μονοκατοικια κ δικαιουται να χτισει αλλα 120 τμ , αλλα αυτος δεν θελει κ δεν μπορει να χτισει αφου δεν εχει φραγκα ,οχι θα πληρωνεις χτισεις δεν χτισεις μεχρι να πεθανεις του ειπαν , πηγε φωναξε -τσακωθηκε- κυριολεκτικα πλακωθηκε αποτελεσμα σαν κερατας πληρωνει, η πλακα ειναι οτι στην γειτονια του αλλοι γριτονες με το ιδιο θεμα δεν πληρωνουν απλα γιατι δεν τους εχει ερθει ποτε παρομοιο ειδοποιητηριο.οποτε καταλαβαινεις φιλε μου σε τι τρελοκομειο ελλας ζουμε ...
kostakiss Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μου ηρθε σπιτι στις 3/9 μια κληση (ειδοποιηση οφειλης παραβασεων κ.ο.κ) απο την 04/2011 για Ρ40 που απαγορευει σταση κ σταθμευση προς 80ευρ. Ειλικρινα δεν θυμαμαι τι και πως αλλα παντα τις κλησεις μου τις τακτοποιουσα ΠΑΝΤΑ στο 10ημερο.. Εγω που ξερω οτι ειναι πραγματικη αυτη η κληση και οχι οτι θελουν να μαζεψουν τα σπασμενα? Διαβαζω στο ιντερνετ οτι οι κλησεις αυτες ειναι ψιλο-fake και δεν ειναι απαραιτητο να πληρωθουν εκτος αν αναφερει για δικαστικως κτλ.. Στην δικια μου λεει οτι αν δεν εξοφλησω την κληση συμφωνα με τις διαταξεις ΝΔ356/74 θα προβει στην σχετικη συνταξη Οριστικου Βεβαιωτικου Καταλογου..
leecherman Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Ζήτα το "σώμα' της κλήσης,πήγαινε εσύ επί τόπου και φωτοτύπησέ τη. Κοίτα καλά τη μάρκα,το νούμερο,το χρώμα,την οδό,την ώρα κλπ,ώσπου να εξσφαλίσεις ότι ήσουν εσύ και δεν ήταν καμια παραποιημένη κλήση. Σε ανάλογη δικιά μου περίπτωση (πριν χρόνια),πήγαν να μου φορτώσουν αλλουνού κλήση,την ανθίστηκα,κατσικώθηκα στη Βορέου (ή κάπου εκεί που έχουν οι σκουπιδόμπατσοι γιάφκα-και λέω σκουπιδόμπατσοι όχι απ' τους σκουπιδιαραίους/δημοτικούς υπαλλήλους,αλλά απ' τους δημόμπατσους που είναι για τα σκουπίδια τελείως) και τους άδειασα το χώρο μόλις υπέγραψαν ότι η κλήση που μου παρουσίασαν για δικιά μου παράβαση ήταν αλλουνού και παραποιημένη,τελείως όμως gtbk.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα