koslibpro Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 αυτός που έχει πολλά λεφτά μπορεί να έχει και πολλά αυτοκίνητα. οπότε και για 5 μήνες να σου πάρουν τις πινακίδες δεν έχεις πρόβλημα έχεις δεύτερο αμάξι... Αστειευεσαι ετσι?
kostastnt Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ξέρω αν το ανέφερε κανείς αλλά βοηθάει πολύ να έχεις νομική προστασία στην ασφάλεια ή έξτρα πακέτο.. Ακόμα και "λάθος" να είσαι, όταν βάζεις δικηγόρο πολλά μπορούν να αλλάξουν.. Ψάξτε το λίγο..
kostakiss Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 για δωσε παραπανω πληροφοριες για την νομικη προστασια...
kostakiss Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μου ηρθε σπιτι στις 3/9 μια κληση (ειδοποιηση οφειλης παραβασεων κ.ο.κ) απο την 04/2011 για Ρ40 που απαγορευει σταση κ σταθμευση προς 80ευρ. Ειλικρινα δεν θυμαμαι τι και πως αλλα παντα τις κλησεις μου τις τακτοποιουσα ΠΑΝΤΑ στο 10ημερο.. Εγω που ξερω οτι ειναι πραγματικη αυτη η κληση και οχι οτι θελουν να μαζεψουν τα σπασμενα? Διαβαζω στο ιντερνετ οτι οι κλησεις αυτες ειναι ψιλο-fake και δεν ειναι απαραιτητο να πληρωθουν εκτος αν αναφερει για δικαστικως κτλ.. Στην δικια μου λεει οτι αν δεν εξοφλησω την κληση συμφωνα με τις διαταξεις ΝΔ356/74 θα προβει στην σχετικη συνταξη Οριστικου Βεβαιωτικου Καταλογου.. Ζήτα το "σώμα' της κλήσης,πήγαινε εσύ επί τόπου και φωτοτύπησέ τη. Κοίτα καλά τη μάρκα,το νούμερο,το χρώμα,την οδό,την ώρα κλπ,ώσπου να εξσφαλίσεις ότι ήσουν εσύ και δεν ήταν καμια παραποιημένη κλήση. Σε ανάλογη δικιά μου περίπτωση (πριν χρόνια),πήγαν να μου φορτώσουν αλλουνού κλήση,την ανθίστηκα,κατσικώθηκα στη Βορέου (ή κάπου εκεί που έχουν οι σκουπιδόμπατσοι γιάφκα-και λέω σκουπιδόμπατσοι όχι απ' τους σκουπιδιαραίους/δημοτικούς υπαλλήλους,αλλά απ' τους δημόμπατσους που είναι για τα σκουπίδια τελείως) και τους άδειασα το χώρο μόλις υπέγραψαν ότι η κλήση που μου παρουσίασαν για δικιά μου παράβαση ήταν αλλουνού και παραποιημένη,τελείως όμως gtbk. τελικα πηγα και το ταυτοποιησα και νομιζω θυμηθηκα ποτε ηταν.Ηταν μια μερα που εφυγα χωρις να προλαβουν να μου την αφησουν. σε περιπτωση που δεν την πληρωσεις τι γινεται?
LRoi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 τελικα πηγα και το ταυτοποιησα και νομιζω θυμηθηκα ποτε ηταν.Ηταν μια μερα που εφυγα χωρις να προλαβουν να μου την αφησουν. σε περιπτωση που δεν την πληρωσεις τι γινεται? Μετά από 6 μήνες το θυμήθηκες? Πήγαινε εφορία να δεις αν έχει περαστεί εκεί ως οφειλή. 1
bluesattack Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 http://www.tovima.gr/world/article/?aid=348401 δεν είπε κανείς αυτό. Για αυτο και εχουν κρατος και οχι πα@ .
kostakiss Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Μετά από 6 μήνες το θυμήθηκες? Πήγαινε εφορία να δεις αν έχει περαστεί εκεί ως οφειλή. ειναι στης μητερας μου το ονομα το αμαξι,δεν κανω φορολογικη εγω. δηλαδη αν ειναι περασμενη?θα ερθει παραπανω? αν δεν ειναι περασμενη μπορω να την αποφυγω?
kage Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δεν ξέρω αν το ανέφερε κανείς αλλά βοηθάει πολύ να έχεις νομική προστασία στην ασφάλεια ή έξτρα πακέτο.. Ακόμα και "λάθος" να είσαι, όταν βάζεις δικηγόρο πολλά μπορούν να αλλάξουν.. Ψάξτε το λίγο.. δεν ξερω αν συμπεριλαμβανονται για τετοιο θεμα. παρολα αυτα στην νομικη προστασια δεν πληρωνεις εξοδα δικηγορου ή δικαστηριου αλλα πληρωνεις την παρασταση του σε καθε δικη(~100ε)
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δεν ξέρω αν το ανέφερε κανείς αλλά βοηθάει πολύ να έχεις νομική προστασία στην ασφάλεια ή έξτρα πακέτο.. Ακόμα και "λάθος" να είσαι, όταν βάζεις δικηγόρο πολλά μπορούν να αλλάξουν.. Ψάξτε το λίγο.. Τι άλλο θα ακούσουμε;Νομική προστασία στην ασφάλεια,για να μεσολαβεί δικηγόρος για κλήσεις.....τώρα που είσαι εσύ "λάθος" που θα βρεις δικηγόρο για να αλλάξουν τα πράγματα;
BritGreek Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Φαντάζομαι ότι ΔΕΝ χρειάζεται να επισημάνουμε ότι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ δεν έχει η νομική προστασία της ασφάλειας του αυτοκινήτου με τις κλήσεις που μπορεί να μας κόψουν. Αυτό που έγραψες, φίλε kostastnt, απλά είναι εντελώς άκυρο. 2
paris.gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Διαβασα και τις 7 σελιδες και ακομα δεν καταλαβα το προβλημα; Ο φιλος παραδεχτηκε το λαθος του οποτε δεν υπαρχει λογος να συνεχιζουμε να τον κραζουμε και επισης τιμωρηθηκε με την κληση. Το αν μπορει να σβηστει, μειωθει κτλ προφανως δεν θα το πουμε εμεις αλλα οι αρμοδιοι. Προσωπικα παντως αν και συμφωνω πως τα μετρα και το υψος των κλησεων ειναι καθαρα εισπρακτικου χαρακτηρα και εκτος λογικης πιστευω πως δεν πρεπει να σβηνονται. Και μιλαω για σοβαρες παραβασεις τυπου παραβιασης στοπ, κοκκινου, επικυνδυνου προσπερασματος κτλ αλλα επισης και στο θεμα των πεζοδρομιων λαμβανοντας υποψη το ποσο δυσκολη κανουμε τη ζωη σε ανθρωπους με κινητικα προβληματα, με προβληματα ορασης αλλα και σε γονεις με καροτσακια κτλ.
calvinklein Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Πολύ καλά σου έκαναν. Ποιος σου είπε ότι όταν παρκάρουμε σε πεζοδρόμιο αφήνουμε πάνω τις πινακίδες? Έπρεπε να τις αφαιρέσεις και να τις κρύψεις στο πορτ παγκάζ. Έλεος δηλαδή....
kalogeros Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Όλοι εσεις που συβουλεύετε τον κόσμο να βγάζει τις πινακίδες του, θέλω να πιστεύω ότι γνωρίζετε ότι, αν η αστυνομία σας πιάσει επί τω έργω, μπορεί να σας κόψει τον κώλο. Γνωστός μου πήγε να το παίξει έτσι έξυπνος και πέρασε 6 ώρες στην ασφάλεια, προσπαθώντας να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.
paris.gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Γενικα η Ελλαδα εχει γεμισει μαγκες. Κανενας σεβασμός στους συνανθρωπους μας. Και δεν το λεω για τον φιλο που ανοιξε το θεμα αλλα για τους εξυπνακηδες που δινουν συμβουλές περι πινακιδων κτλ. Φυσικα παντα υπαρχει και ο γερανος. Αλλα ρε μαγκες δεν σεβεστε καθολου οσους εχουν κινητικα προβληματα και χρειαζονται τα πεζοδρομια και τις ραμπες; Τους γονεις που τους αναγκαζετε να ανεβοκατεβαινουν πεζοδρομια με τα καροτσακια και να βαζουν σε κινδυνο τα μωρα τους; Στα @@ σας ολα;
kostastnt Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Τώρα ξαναείδα το θέμα.. <br><br> Αναφέρω 2 περιπτώσεις.. <br><br> Βλάκας έχει κάνει γκαράζ κλείνοντας το πεζοδρόμιο με την άδεια πολεοδομίας.. Ο παραδιπλανός του βλάκας κάνει το ίδιο.. <br><br> Παρκάρω ανάμεσα στα 2 και επειδή είναι μικρό το κάρο δεν κλείνω κανέναν ούτε τις διαχωριστικές γραμμές.. Πάω ένα πρωί και βρίσκω κλήση ότι κλείνω τον ένα και στην κλήση γράφει ότι κλείνω χώρο σταθμευσης με την τάδε άδεια.. Φωνάζω τροχαία, βγάζω φωτογραφίες και παραδέχονται ότι η κλήση δεν ισχύει αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι! <br><br> Τα παίρνω κρανίο και μιλάω με διοικητες κτλ.. αλλά δεν σβήνουν την κλήση.. Βάζω την νομική προστασία.. Μου λένε ξεκάθαρα θα δικαιωθώ σε δικαστήριο αλλά δεν αξίζει να το τραβήξω.. Μιλάω με τον ρουφιάνο και του λέω μίλησα με δικηγόρο και θα σε πάω σε δικαστήριο και ήδη ψάχνουν το θέμα πως βγήκε η άδεια από την πολεοδομία.. Ψάρωσε ο τύπος όταν είδε χαρτιά δικηγόρου και είπε οκ, λαθός μου.. Οπότε του δίνω την κλήση και του λέω αύριο την θέλω πληρωμένη αλλιώς θα αγοράσω ένα σαράβαλο και θα το παρατήσω εδώ για πάντα και θα κάνεις 20 μανούβρες να μπεις στο πάρκινγκ.. Φυσικά το επόμενο πρωί η κλήση ήταν πληρωμένη και μου την έδωσε με απόδειξη.. Ο άλλος βλάκας επέμενε να τραβήξει το θέμα οπότε ψάχνωντας το θέμα οι άδειες βγήκαν πολύ πλαγίως.. Φυσικά όταν είδε και χαρτί δικηγόρου δεν ξαναμίλησε ποτέ.. Κι όλα αυτά επειδή είχα ένα χαρτί που έλεγε το συμβάν και ο δικηγόρος έγραφε ότι το αναλαμβάνει για λογαριασμό της ασφαλιστικής μου.. Άλλη περίπτωση ήταν γνωστός με παπί χωρίς κράνος.. Τον βάζουν βαρβάτη κλήση αλλά η νομική προστασία τον καθάρισε.. Παραπάνω δεν μου είπε πως και τι.. <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα