Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι άλλο θα ακούσουμε;Νομική προστασία στην ασφάλεια,για να μεσολαβεί δικηγόρος για κλήσεις.....τώρα που είσαι εσύ "λάθος" που θα βρεις δικηγόρο για να αλλάξουν τα πράγματα;

Φαντάζομαι ότι ΔΕΝ χρειάζεται να επισημάνουμε ότι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ δεν έχει η νομική προστασία της ασφάλειας του αυτοκινήτου με τις κλήσεις που μπορεί να μας κόψουν. Αυτό που έγραψες, φίλε kostastnt, απλά είναι εντελώς άκυρο.

ΑΝΑΛΟΓΑ την νομικη προστασια π.χ.

Νομική Προστασία Οχήματος και Οδηγού

Νομική Προστασία Αποζημιώσεων

Ποινική Νομική Προστασία

Νομική Προστασία για περιπτώσεις αφαίρεσης διπλώματος και πινακίδων

Νομική Προστασία Συμβάσεων

@κοσταςtnt 1)πληρωνεις ανεξαρτητη νομικη προστασια σε στυλ arag,das κτλ. ή απλα το +20ε στην ασφαλιστικη σου?!?!

2)γιατι σου ειπε δεν αξιζει?η νομικη προστασια πληρωνει εξοδα δικηγορου,δικης αλλα οχι την παρασταση(100ε)ισχυει?

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΑΝΑΛΟΓΑ την νομικη προστασια π.χ.

Νομική Προστασία Οχήματος και Οδηγού

Νομική Προστασία Αποζημιώσεων

Ποινική Νομική Προστασία

Νομική Προστασία για περιπτώσεις αφαίρεσης διπλώματος και πινακίδων

Νομική Προστασία Συμβάσεων

@κοσταςtnt 1)πληρωνεις ανεξαρτητη νομικη προστασια σε στυλ arag,das κτλ. ή απλα το +20ε στην ασφαλιστικη σου?!?!

2)γιατι σου ειπε δεν αξιζει?η νομικη προστασια πληρωνει εξοδα δικηγορου,δικης αλλα οχι την παρασταση(100ε)ισχυει?

Οι ασφάλειες περί νομικής προστασίας έχουν πολλές περιπτώσεις.Ουσιαστικά πληρώνεις μια ασφαλιστική εταιρία και σε περίπτωση που χρειαστεί,αντί να τρέχεις να βρεις δικηγόρο,σου παρέχουν αυτοί.

Η νομική προστασία που ανέφερε ο costastnt είναι καθαρά προσωπική.Δεν υπάρχει ως πακέτο σε ασφάλεια αυτοκινήτου.Είναι σαν να πήγαινε σε οποιονδήποτε δικηγόρο,να τον πλήρωνε και να κινούσε την υπόθεση του.Απλά,πολλές ασφαλιστικές εταιρίες έχουν νομικό τμήμα και το εκμεταλλεύονται,επιχειρηματικά και με αυτό τον τρόπο.

Και κλείνοντας,χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, πως οι εταιρίες παροχής νομικής προστασίας,ήταν ένα σημείο τριβής μεταξύ δικηγόρων-κυβέρνησης πέρυσι,όταν ήθελαν να "ανοίξουν το επάγγελμα.

Δημοσ.

Κλήση δημοτικής αστυνομίας δεν έχω πληρώσει ποτέ κι έχω φάει 4-5!
Δεν έχει συμβεί τίποτα έως τώρα και αμφιβάλω αν τις βεβαιώνουν στην εφορία. Πέρυσι που πήρα φορολογική ενημερότητα πάντως δεν είχε συμβεί απολύτως τίποτα.

Δημοσ.

Δηλαδη για να καταλαβω,σχετικα με την φορολογικη ενημεροτητα.

Αν δεν υπαρχει στην φορολογια,να μην ασχοληθω καν?

Πως θα το καταλαβω αυτο?

Δημοσ.

Δηλαδη για να καταλαβω,σχετικα με την φορολογικη ενημεροτητα.

Αν δεν υπαρχει στην φορολογια,να μην ασχοληθω καν?

Πως θα το καταλαβω αυτο?

Mα αν πας και πάρεις φορολογική ενημερότητα και η εφορία στη δώσει σημαίνει ή ότι δε χρωστάς ή ότι έχεις ρυθμίσει τα χρέη σου.

Άρα, αν δε βρεις χρέη σημαίνει ότι δεν έχει σταλεί η κλίση στην εφορία. Εγώ έχω κλίσεις από το 2000 (όχι πολλές, συνολικά 5-6) μέχρι το 2009 που έφαγα την τελευταία και δεν έχω πληρώσει καμία. Και δεν έχω βρει ακόμα καμία! Απλά πράγματα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...