Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όλες για μένα.

το καλοκαίρι παίρνεις τα βατραχοπέδιλα και την σανίδα και πας στην υπέροχη θάλλασα της Ελλάδας(κρητης).

Το χειμώνα περνας ωραία τα χριστούγεννα με το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το φθηνόπωρο έχει ωραία ατμόσφαιρα.

την ανοιξη ανθίζουν τα λουλούδια.Αυτα

Δημοσ.

Ευχαριστώ πάντως που δεν το γ****** το θέμα.Και εμένα όλες,ελαφρώς ο χειμώνας,που ο χειμωνας μας είναι άνοιξή άλλων χωρών.

Δημοσ.

Μπα ανάλογα που βρίσκομαι.Λόγου χάρη αν ήμουν είτε στην Μινεάπολη είτε στο Σικάγο δεν θα μου άρεσε καθόλου ο χειμώνας.

Όλες οι εποχές sexy είναι στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Xειμωνας, ιδιαιτερα συνεφιασμενες μερες. Μεγαλη υποθεση να ξυπνας και να κοιμασαι χωρις αλλεργιες ή να ανοιγεις πατζουρια και να μη σε τυφλωνει το φως του ηλιου επειδη εχει μαυριλα εξω..

Το καλοκαιρι εχει τα καλα του, αλλα εχει το κακο οτι ειναι must να περνας καλα (τυπου να πηδηξεις 2 εως 10 γκομενες, τουριστριες κατα προτιμηση, να πεθαινεις στα μοχιτο καθε βραδυ σε εξωτικα νησια και beach bar κλπ κλπ), αλλιως πρεπει να σε πιανει καταθλιψη ας πουμε!

Παντως αν το τοπικ ανοιγε μεσα στο καταχειμωνο, οι παραπανω απαντησεις θα λεγανε για καλοκαιρι. Κλασσικο φαινομενο να μη μας αρεσει η τρεχουσα εποχη

Δημοσ.

Χειμώνας σε σοβαρά μέρη που το -10 είναι η νόρμα.

Άνοιξη στην Ελλάδα.

Θα είχα πολύ διαφορετική αντίληψη για το καλοκαίρι αν υπήρχε κλιματισμός στο μετρό ή αν ο κόσμος σταματούσε να μεταμορφώνεται στον δεκαπλάσιο μαλάκα απ' αυτό που είναι κανονικά.

Δημοσ.

Παντος καιρου ολες καλες ειναι

Λουσιφερ το μετρο εχει κλιματισμο απο οσο θυμαμαι, το ιδιο και τα πρασινα λεωφορεια

Δημοσ.

Λουσιφερ το μετρο εχει κλιματισμο απο οσο θυμαμαι, το ιδιο και τα πρασινα λεωφορεια

Μόνο οι συρμοί με κατεύθηνση το αεροδρόμιο.

Στο Μετρό σαφώς και ΔΕΝ υπάρχει κλιματισμός.....δυστυχώς :'(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...