minaras_tio Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ναι ρε... σκας μυτη στην πυλη της αεροποριας και λες στον φρουρο: Hey bro, εχετε καμια κασκα που να μην τη χρειαζεστε; Και σου λεει: αγορινα μου, διαλεξε ποια θες! (και σου δειχνει κανα 10αρι!) Σοβαρα τωρα...τι πιθανοτητες εχει να του χαρισουν στρατιωτικο εξοπλισμο, οπως ειναι η κασκα; Sent from my iPhone using Insomnia
Kapws Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ναι ρε... σκας μυτη στην πυλη της αεροποριας και λες στον φρουρο: Hey bro, εχετε καμια κασκα που να μην τη χρειαζεστε; Και σου λεει: αγορινα μου, διαλεξε ποια θες! (και σου δειχνει κανα 10αρι!) χαχαχαχαχ όχι ρε μαλάκα, κλαίω!
DimitrisPas13 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Ναι ρε... σκας μυτη στην πυλη της αεροποριας και λες στον φρουρο: Hey bro, εχετε καμια κασκα που να μην τη χρειαζεστε; Και σου λεει: αγορινα μου, διαλεξε ποια θες! (και σου δειχνει κανα 10αρι!) Σοβαρα τωρα...τι πιθανοτητες εχει να του χαρισουν στρατιωτικο εξοπλισμο, οπως ειναι η κασκα; Sent from my iPhone using Insomnia καλά όχι και έτσι...αλλά θα ζητήσω να μιλήσω σε κάποιον αξιωματικό...αλλά αυτό που είπες δεν ακούγετε άσχημο(πεθαίνω στο γέλιο)
minaras_tio Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 ^^Μην κανεις καν τον κοπο… Εδω οταν ριχναμε βολες στο στρατο, μας εβαζαν και μαζευαμε τους καλυκες…Φαντασου τι μαλακες ε??? Και εσυ θες να σου χαρισουν ολοκληρη κασκα? Μην ταλαιπωρεισαι αδικα.. Η λυση ειναι το ebay.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα