petros_samurai Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Λοιπον παιδια καταρχας να πω πως εχω κονεξ 2μππς και εδω και πολλους μηνες εχω προβλημα αποσυνδεσεων κι αυτο δεν με αφηνει να δουλεψω γιατι δουλευω στο σπιτι απο το πισι μου.Το προβλημα δεν εχει λυθει και σκεφτομαι δυο λυσεις.Η μια ειναι να παρω ασυρματο και να πληρωνω και τα δυο μια και δεν μπορω ακομα να κανω διακοπη απο κονεξ και η αλλη να κλεβω απο καναν γειτονα.Δεν ξερω η γειτονια αν εχει καποιος καλο και ανοικτο,δεν με ενδιαφερει η ταχυτητα αλλα μονο να ειναι σταθερο χωρις διακοπες.Εχω εναν φιλο που μενει στα 300 μετρα,αναμεσα μας καμια δεκαρια τοιχοι,αυτος ειναι σταθεροτατος και θα ηταν ευχης εργο να μπορουσα να τον πιασω.Τεσπα,τι μου προτεινετε?Εχω δικη μου ταρατσα που μπορω με καλωδιο να ανεβασω εκει το εργαλιο
nickarmy Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 πατατάκια http://www.binarywolf.com/249/pringles_cantenna.htm και είναι παράνομο να κλέβεις
Billar4s Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 παρε τηλεφωνο τον οτε και πες να σου λυσουν το προβλημα
micos000 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μπορεί να φταίει και το router. Πριν ασοληθείς με το "κλέψιμο" επικοινώνησε με τον ote και ζήτα να στο φτιάξουν. Αυτοί θα δουν αν είναι καθαρή η γραμμή και αν η απόσταση από το κέντρο είναι στα επιτρεπτά όρια και αν όλα δείχνουν εντάξει ζήτα αλλαγή router. Από την στιγμή που πληρώνει μια υπηρεσία σαν το connex έχεις και δικαιώματα σαν καταναλωτής, όχι μόνο την υποχρέωση να πληρώνεις.
petros_samurai Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Παιδια δεν θελω τις συμβουλες σας για το προβλημα μου,εχω μεγαλο ατενοθεισον και γιαυτο.Δεν ειναι παρανομο να "κλεβω" ιντερνετ,εχω βαλει την λεξη σε εισαγωγικα. http://www.insomnia.gr/topic/440763-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%89%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B7/page__p__4642888#entry4642888
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Παρε τον οτε τηλεφωνο και πες τους να σε κλειδώσουν σε μια χαμηλότερη ταχύτητα για να μην εχεις αποσυνδέσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα