thelos257 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Την καλημερα μου σε ολους και σε ολες σας παιδια εδω και μερες αντιμετοπιζω το εξης προβλημα: Προσπαθω να φτιαξω μια οικιακη ομαδα κοινων χρηστων αρχειων-φακελων και δεν τα καταφερνω !!!!!!! Το μονο που καταφερα ειναι να μπαινω στον σκληρο δισκο d:\ χωρις να μου εμφανιζει το παρακατω μηνυμα: Δεν ειναι δυνατη η προσβαση στο \\server-pc\c απο τα windows Οταν μπαινω στον σκληρο δισκο c:\ , e:\ , f:\ και g:\ μου εμφανιζει το παραπανω μηνυμα (προβλημα) Θα ηθελα αν μπορειτε και εχετε τον χρονο να μου εξηγησετε αναλυτικα και με εικονες (για να καταλαβω) τι θα πρεπει να κανω για να μπορεσω να μπαινω και στους αλλους μου σκληρους δισκους απο εναν αλλον υπολογιστη του σπιτιου μου. Ο Server-Pc τρεχει το λειτουργικο συστημα windows 7 Ultimate 64-Bit Ελληνικη εκδοση με sp1. Ο Υπολογιστης του δωματιου μου (στον οποιο θελω να μπαινω στον σερβερ το οποιος σερβερ ειναι στο σαλονι του σπιτιου) τρεχει windows 7 Home Premium 64-Bit Αγγλικη εκδοση με sp1. Εδω πρεπει να πω πως και οι δυο υπολογιστες ειναι συνδεδεμενοι στο δικτυο κανονικα με καλωδια χωρις ασυρματες συνδεσεις. Σας ευχαριστω για τον χρονο σας παιδια ευχομαι να με βοηθησετε γιατι θα τρελλαθω δεν ξερω τι μπορει να φταιει πραγματικα ειμαι σε απερπισιααααααααααα...........
Nikos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 καταρχήν έχεις βάλει τα δύο PC στο ίδιο homegroup? Αν το κάνεις μπορείς να κάνεις δεξί κλικ στον φάκελο και να διαλέξεις share with everyone in the homegroup
thelos257 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 καταρχήν έχεις βάλει τα δύο PC στο ίδιο homegroup? Αν το κάνεις μπορείς να κάνεις δεξί κλικ στον φάκελο και να διαλέξεις share with everyone in the homegroup Nαι φιλε μου.
leonidas_fs Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Αν κατάλαβα καλά, βλέπεις μέσω δικτύου τον D αλλα δεν βλέπεις τους υπόλοιπους δίσκους σωστα; Επίσης μας λες οτι όλοι οι δίσκοι είναι κοινόχρηστοι. Τα 2 αυτα pc εχω καρφωτές ip; Και εαν ναι, ποιες ειναι αυτές;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα