Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Σε ένα laptop Toshiba nb200-13j όταν ξεκινά δείχνει το λογότυπο Toshiba αλλά κολλάει εκεί, δεν κάνει τίποτα. Κάτω κάτω λέει press f2 for setup , press f12 for boot device αλλά ότι και να του πατήσω δεν κάνει τίποτα.

Αν του πατήσω f12 την ώρα που πρωτό ανοίγει μου λέει '' entering boot device selection menu’’ αλλά και πάλι δεν κάνει τίποτα, σαν να κολαει. Έχω αφαιρέσει και τον σκληρό δίσκο από πάνω του αλλά τίποτα. Δεν μπορώ να μπω πουθενά ούτε bios.

καμια ιδεα;

Δημοσ.

...επειδή καν δεν είναι σταθερός να κάνεις έτσι απλά ένα BIOS reset, γνώμη μου είναι τεχνικός (αν δεν σε παίρνει, περίμενε και για άλλες γνώμες, μπας και...).  

Δημοσ.

...BIOS reset; Ήταν η μπαταρία (η μικρή, "χάπι", λιθίου της μητρικής) σε εύκολο μέρος; Ή το έλυσες μέχρι να την βρεις;

Δημοσ.

επρεπε να το λύσω όλλο. εβγαλα την μπαταρια για πολυ ωρα. 1-2 φορες πηγε να ξεκινηση αλλα την μια μου εβγαλε μπλε οθωνη και την αλλη μηνυμα σφαλαματος για realteak rtl8101. υπαρχει πιθανουητα να εχουν χαλασει τα windows για να κολλαει στο λογοτυπο της toshiba και να μην κανει τιποτα; εβαλα και αλλο σκληρο που εχει windows εγκατεστημενα αλλα τιποτα.

Δημοσ.

Τα Win να έχουν χαλάσει, και να κολλάει στο λογότυπο της κατασκευάστριας, όχι. Άλλωστε είπες ότι έβγαλες τον δίσκο, και δεν πάει παρακάτω (θα έπρεπε να ολοκληρώσει το BIOS P.O.S.T., και να σου βγάλει μήνυμα για μη εύρεση λειτουργικού...).

Η δε μπλε οθόνη που είπες, σημαίνει ότι ΠΗΓΕ κάποια φορά παρακάτω, διότι έχει να κάνει (αυτή) με τα Windows.... Όσο για τον άλλον δίσκο που λες, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν θα μπούταρε κανονικά από τα Windows του...

Εκτός κι αν κάπου τα είπες μπερδεμένα*, νομίζω ότι καλύτερα είναι να το δει τεχνικός από κοντά.

* πολύ πιθανό, και νομίζω ότι ΜΑΛΛΟΝ έχεις πρόβλημα με τον δικό του δίσκο. Αν μπορείς να βάλεις επάνω άλλον και να προχωρήσεις σε εγκατάσταση Windows, ίσως και να λυνόταν το ζήτημά σου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...