*Kezar* Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 μετα απο 2 χρονια χρησιμοποιωντας nutra gold ολιστικη τροφη στην σκυλιτσα μου νομιζω οτι ειναι καιρος να της την αλλαξω να παρει και καμμια διαφορετικη βιταμινη. ειμαι σε αναζητηση νεας τροφης. θα ηθελα οσοι ασχολουνται με σκυλους να μου πουνε της γνωμες τους σχετικα με τι τροφη χρησιμοποιουν γιατι και πια τα θετικα αρνητικα κλπ. σας ευχαριστω εκ τον προτερων. αυτην εδινα εως τωρα. Link
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 ξέρω οτι οι Hills ειναι πολύ ποιοτικές τροφές πέρνω για την γάτα μου 6 χρόνια μόνο αυτη ..Φυσικά έχει και για σκύλους. Ειναι ακριβούτσικες ωστόσο.
Andreas2 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Φίλε και εγώ ψάχνομαι για τροφή τι λες για barf;
*Kezar* Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 δεν την εχω ακουστα θα την ψαξω να δω τι λεει για την orijen εχω διαβασει τα καλυτερα
Pintsie Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Καλύτερα να μην της αλλάξεις τροφή. Εκτός κι αν έχεις δει κάτι που σε έχει προβληματίσει. Πχ τα κακά της πιο μαλακά, το τρίχωμα σταμάτησε να είναι γυαλιστερό, κάνει εμετούς, έχει αέρια κτλ... Αν ισχύει κάτι από όλα αυτά, τότε μόνο άλλαξέ την -σταδιακά-.
Aggeluska Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 παιδια εγω δεν ξερω απο τροφες αλλα ξερω ενα πολυ καλο μαγαζακι στην γρηγοριου λαμπρακη που πουλαει τροφες γαι ολα τα κατοικιδια σε τιμες χονδρικης, πολυ οικονομικο . απο κιε περνει ενας φιλος μου που εχει chow chow
*Kezar* Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Η γιατρος μου εχει προτεινει αυτη παντως. Link
Vassilis_24 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δε μας είπες τι ράτσα είναι ο σκύλος σου και τι ηλικία, εγώ θα σου πρότεινα αυτήν αν είναι μεγαλόσωμος ο σκύλος σου. http://kompa.gr/acana.html
*Kezar* Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Δε μας είπες τι ράτσα είναι ο σκύλος σου και τι ηλικία, εγώ θα σου πρότεινα αυτήν αν είναι μεγαλόσωμος ο σκύλος σου. http://kompa.gr/acana.html ειναι ημιαιμο πιντσερ με λυκοσκυλακι. 11.800kg. οπως καταλαβατε στον δρομο την βρηκα την μικρη.ειμαι κατα την αγορα ζωων. edit πηγα και αγορασα 1 κιλο belcando να δοκιμασω να δω τι λεει. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2012 από *Kezar*
Adon1s Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 ειναι ημιαιμο πιντσερ με λυκοσκυλακι. 11.800kg. οπως καταλαβατε στον δρομο την βρηκα την μικρη.ειμαι κατα την αγορα ζωων. edit πηγα και αγορασα 1 κιλο belcando να δοκιμασω να δω τι λεει. σόρρυ κιόλας , αλλα ποιός πήδηξε ποιον για να βγει αυτο ? Πιθανότατα Dobermann με Γερμανικό ποιμενικό θα εννοείς . παιδια εγω δεν ξερω απο τροφες αλλα ξερω ενα πολυ καλο μαγαζακι στην γρηγοριου λαμπρακη που πουλαει τροφες γαι ολα τα κατοικιδια σε τιμες χονδρικης, πολυ οικονομικο . απο κιε περνει ενας φιλος μου που εχει chow chow δωσε λιγες πληροφορίες
*Kezar* Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 σόρρυ κιόλας , αλλα ποιός πήδηξε ποιον για να βγει αυτο ? Πιθανότατα Dobermann με Γερμανικό ποιμενικό θα εννοείς . dobermann με γερμανικο ποιμενικο μετα κανενα ημιαιμο dobermann ποιο μικρο σε μεγεθος με κανενα ημιαιμο γερμανικο ποιμενικο και παει λεγοντας και μετα απο χρονια βγηκε το παιδι μου.χαχαχα αστα να πανε. εμενα με ενδιαφερει εχει σηκωμενα αυτα-τα χρωματα του λυκου.και ειναι πανεξυπνη.μονο το μεγεθος δεν εχει μαμωτο.εχω λατρεια στης 2 αυτες ρατσες. πως ηταν στην πρωτη οταν την βρηκα 25-30 ημρων και ουτε. πως εγινε μετα απο εναμιση μηνα με λιγο σηκωμενα αυτια και πως ειναι τωρα.
sabpaxa Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 σιγα μη δωσω σκυλοτροφη στο σκυλι μου!χα. βρασμενα κοκαλακια,συκωτακια,κοκαλακια απο κοτοπουλο με πετσουλες με λιγο ρυζακι ή μακαρονακι. το αποτελεσμα ενας σκυλαρος 70-80 κιλα(οχι παχυσαρκος) το χειμωνα πηγαν να μας κλεψουν και το μονο που καταφεραν να κανουν,ηταν γραμμες απο ΣΚ@ΤΟ στην πετρα της πυλωτης
margaritagr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Το οτι το κοκκαλο απο κοτοπουλο βεβαια ειναι ακρως επικινδυνο , ειναι λεπτομερεια.... http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1093:2010-08-28-14-23-49&catid=35:generalnews&Itemid=67 http://ktiniatros.wordpress.com/2011/05/28/τι-δεν-πρέπει-να-τρώει-ο-σκύλος-σας/ Κι επσιης αν ετρωγε σκυλοτροφη δε θα..τρομαζαν οι κλεφτες... Δεν εχουν νοημα αυτα που γραφεις το καταλαβαινεις ε; Και στο χωριο μου εχουν κατι "σκυλαρους" ανεμβολιαστους που τρωνε αποφαγια. Αυτο τι σημαινει, οτι κανουν καλα? Δεν ειναι απαραιτητο να δινει κανεις σκυλοτροφη... Μπορεις να δινεις και μαγειρευτο αρκει να το κανεις σωστα, ωστε να παιρνει ολες τις απαραιτητες βιταμινες. Και το κρεας και το λαχανικο, και το ρυζακι, ολα ομως σε καταλληλες ποσοτητες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα