Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε τοτε σε συμφερει απ το πετ σοπ. Ενω τη royal την εχει 63, και στα pet city πανω απο 70! Αλλα κ αλλου δε την εχω βρει φθηνοτερα.

Εχω ενα γιορκσαιρ 8χρ που τρωει royal απο μικρος, ενα Λαμπραντορ σχεδον 2χρ κι αυτη με royal, και μια γατα 14χρ που τρωει κτηνιατρικη της hills επειδη εχει διαβητη.

Στα σκυλια δινω καθε μερα απο καποια λιχουδια ειτε απο το φαγητο που εχουμε (αν κανει) , ειτε τυρακι, γαλοπουλα βραστη που παιρνουμε.. Οποτε εχουν ποικιλια αλλα κυρια τροφη ειναι η ξηρα.

Στη μικρη εδινα και καψουλες viacutan γιατι μαδουσε πολυ , για ενα διμηνο, κι ειδα αποτελεσματα, ευτυχως! Τωρα ηθελα να της παρω yumega, αλλα επειδη no money θα της βαζω λιγο λαδι στο φαγητο.. Για το τριχωμα αυτα :)

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αφου θες να δεις διαφορες κρατα ενα μηνα την καινουρια αλλιως θα βγαλεις λαθος συμπερασματα ;)

Δεν ειναι κακο, απλα υποτιθεται οτι ολες οι επωνυμες/καλες τροφες εχουν τις απαραιτητες βιταμινες.

Γι αλλαγη γευσης εγω τους δινω μαγειρευτο και λιχουδιες τυπου ανθοτυρο, αλλα τρωνε την ξηρα τους χωρις..ναζια.

Επισης να πω, οτι βρηκα φθηνοτερη την τροφη που δινω στα δικα μου (royal canin), στο pet4u.gr. Κι οχι μονο αυτη, αλλα τις περισσοτερες τις εχουν πιο φθηνα απο pet city κλπ. Επειδη υπαρχουν πολλοι σκυλοκατοχοι το αναφερω..

Μακάρι να το ήξερα νωρίτερα το site, θα είχα γλιτώσει πολλά χρήματα. Μεταφορικά χρεώνει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...