NansyM Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Ανοίγω ένα θέμα για το οποίο, δυστυχώς, δεν γνωρίζω τίποτα,ελπίζω, προς το παρόν. Στα πλαίσια της τραγικής οικονομικής κρίσης την οποία βιώνουμε καθημερινά μέσα από την μείωση των μισθών και την συνεχή αύξηση των τιμών, θεωρώ οτί ίσως ήταν χρήσιμο για κάποιους που θέλουν να αγοράσουν ένα σπιτάκι σε κάποια πιο προσιτή τιμή από τις τραγικά υψηλές που επικρατούν για την αγορά ακινήτου.Σε αυτούς τους πλειστηριασμούς μπορεί να συμμετέχει ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ αλλά σίγουρα(τουλάχιστον από μέρους μου) όταν ακούω την λέξη πλειστηριασμός μου έρχονται στο μυαλό περίεργες καταστάσεις, διάφορα κυκλώματα και γένικα λογικό είναι να υπάρχει αρκετή ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ(ίσως και λόγω άγνοιας). Πιστεύετε θα ήταν σωστή κίνηση για έναν άσχετο(και ίσως αδαή) να ενδιαφερθεί να αγοράσει ΣΠΙΤΙ με τέτοιο τρόπο, ωστέ να γλιτώσει αρκετές χιλιάδες ευρώ ή θα απογοητευτεί και αυτές οι διαδικασίες θέλουν εμπειρία και γνώσεις σχετικά με το θέμα;
NansyM Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Νομίζω ότι η τράπεζα δίνει τα στοιχεία του σπιτιού και το ποσό εκκίνησης στο ειρηνοδικείο
viper2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Νομίζω ότι η τράπεζα δίνει τα στοιχεία του σπιτιού και το ποσό εκκίνησης στο ειρηνοδικείο κουραστηκα ηδη... ερωτηση: τα παζαρια/πραξη/σκοτωμα/εισαστε κορακια/για ενα κομματι ψωμι μου το τρωτε που γινεται?
nickarmy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 για εμένα το ζήτημα είναι ποιο πολύ ηθικό , δεν πιστεύω οτι είναι πολύ καλό να αγοράζονται σπίτια στα οποία ο άλλος είχε κανει της επενδύσεις της ζωής τους αλλα τελικά βγήκε εκτός - γιατι κάθε φορά δεν ξέρεις ποια οικογένεια έμενε εκεί και τι προβλήματα είχαν , ναι ξέρω ο θάνατος σου η ζωή μου
viper2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 για εμένα το ζήτημα είναι ποιο πολύ ηθικό , δεν πιστεύω οτι είναι πολύ καλό να αγοράζονται σπίτια στα οποία ο άλλος είχε κανει της επενδύσεις της ζωής τους αλλα τελικά βγήκε εκτός - γιατι κάθε φορά δεν ξέρεις ποια οικογένεια έμενε εκεί και τι προβλήματα είχαν , ναι ξέρω ο θάνατος σου η ζωή μου στις ανεπτυγμενες οικονομιες υπαρχει και ο αντιλογος αλλα συνηθως οι τραπεζες παιρνουν τα σπιτια λογω μη πληρωμενων δανειων... λεμε τωρα
viper2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 okay ας το παρουμε αλλιως πηρα δανειο 200.000 για να αγορασω ενα σπιτι? yes εβαλα υποθηκη το συγκεκριμενο σπιτι στο συμβολαιο? yes δεν πληρωνω για χ,ψ,ζ, λογους? yes θα μου το παρει η τραπεζα μετα απο καποιο καιρο? but of course
nickarmy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 ναι που διαφωνούμε, έτσι είναι η διαδικασία , απλός δήλωσα οτι εμένα δεν μου αρέσει αυτό
gigisoni Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Ναι καλά δεν σου αρέσει. Ας πήγαινες ν'αγοράσεις ένα σπίτι και ας έβρισκες ένα σε πλειστηριασμό 100.000 λιγότερο από τις τιμές που βρίσκεις άλλα παρόμοια, και θα σου'λεγα αν θα σου άρεσε ή όχι. Λουκουμάκι θα σου ερχόταν.
viper2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 ναι που διαφωνούμε, έτσι είναι η διαδικασία , απλός δήλωσα οτι εμένα δεν μου αρέσει αυτό δεν σε καταλαβαινω δλδ πως το φανταστηκες οταν βαλεις την υπογραφη στο συγκεκριμενο συμβολαιο...?
nickarmy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 αν μιλάμε για βίλα στη μέση του αιγαίου αφού ξεπερνάμε τις 150.000 απο ότι αναφέρεις τότε αλλάζουν οι ενδοιασμοί ως προς το ποιος πήγε να το φτιάξει , εγώ μιλάω κυρίως για μικρότερες κατοικίες (πάντα για ακίνητα γιατι για αυτοκίνητα κτλ ναι είναι πολύ μεγάλες ευκαιρίες που αν έχεις γνωστούς αξίζουν) δεν σε καταλαβαινω δλδ πως το φανταστηκες οταν βαλεις την υπογραφη στο συγκεκριμενο συμβολαιο...? ο άλλος βρέθηκε άνεργος το ήξερε , ναι θα πεις έπαιξε με ρίσκο αρα <<καλά>> να πάθει έ εμένα αυτό δεν μου αρέσει πως να το κάνουμε ή σε πολλές περιπτώσεις παλιότερα πως έδιναν ένα κάρο δάνεια ενώ οι πελάτες δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα της αποπληρωμής και τους δημιουργούσαν ψευδαισθήσεις
gigisoni Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 αν μιλάμε για βίλα στη μέση του αιγαίου αφού ξεπερνάμε τις 150.000 απο ότι αναφέρεις τότε αλλάζουν οι ενδοιασμοί ως προς το ποιος πήγε να το φτιάξει , εγώ μιλάω κυρίως για μικρότερες κατοικίες (πάντα για ακίνητα γιατι για αυτοκίνητα κτλ ναι είναι πολύ μεγάλες ευκαιρίες που αν έχεις γνωστούς αξίζουν) Γιατί στις μικρές κατοικίες είναι διαφορετική η διαδικασία του πλειστηριασμού; Και υπάρχουν κρυφοί πλειστηριασμοί που χρειάζεται να έχεις γνωστούς για να μάθεις γι'αυτούς και δεν το γνώριζα; σε πολλές περιπτώσεις παλιότερα πως έδιναν ένα κάρο δάνεια ενώ οι πελάτες δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα της αποπληρωμής και τους δημιουργούσαν ψευδαισθήσεις Και σ'αυτό ποιος έφταιγε, η τράπεζα που έκανε τη δουλειά της ή ο κάθε τύπος που έψαχνε για τζάμπα λεφτά που δεν μπορούσε ν'αποπληρώσει;
nickarmy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Γιατί στις μικρές κατοικίες είναι διαφορετική η διαδικασία του πλειστηριασμού; Και υπάρχουν κρυφοί πλειστηριασμοί που χρειάζεται να έχεις γνωστούς για να μάθεις γι'αυτούς και δεν το γνώριζα; δεν με καταλαβαινεις δεν έχω χρόνο να εξη΄γησω πρέπει να φύγω , έχω ακούσει περίεργες ιστορίες αυτό μόνο Γιατί στις μικρές κατοικίες είναι διαφορετική η διαδικασία του πλειστηριασμού; Και υπάρχουν κρυφοί πλειστηριασμοί που χρειάζεται να έχεις γνωστούς για να μάθεις γι'αυτούς και δεν το γνώριζα; Και σ'αυτό ποιος έφταιγε, η τράπεζα που έκανε τη δουλειά της ή ο κάθε τύπος που έψαχνε για τζάμπα λεφτά που δεν μπορούσε ν'αποπληρώσει; να πώς φαίνεται ή απλουστεμένει σκέψη , πολύ ήταν αυτή με δάνεια(οποιοδίποτε είδους) που πλήρωναν κανονικά τις δόσεις τους αλλά λόγο των οικονομικών συγκυριών που συνέβησαν μετα δεν μπορούσαν τί άλλο πρέπει να εξηγήσω
gigisoni Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 δεν με καταλαβαινεις δεν έχω χρόνο να εξη΄γησω πρέπει να φύγω , έχω ακούσει περίεργες ιστορίες αυτό μόνο Από ράδιο αρβύλα άλλο τίποτα. Αν μου μιλούσες από προσωπική πείρα, ίσως σε άκουγα, το τι σου είπε ο μπατζανάκης του ξαδέρφου της φίλης της αδερφής της μάνας σου, άστο... να πώς φαίνεται ή απλουστεμένει σκέψη , πολύ ήταν αυτή με δάνεια(οποιοδίποτε είδους) που πλήρωναν κανονικά τις δόσεις τους αλλά λόγο των οικονομικών συγκυριών που συνέβησαν μετα δεν μπορούσαν τί άλλο πρέπει να εξηγήσω Ε ναι, και; Λόγω κακών αποφάσεων, το έχασαν μετά. Το ίδιο μπορεί να συμβεί με μία δουλειά που ανοίγεις και δεν σου κάθεται και χάνεις τα λεφτά σου, με έναν γάμο που αλλιώς τα υπολογίζεις και αλλιώς σου βγαίνουν και σου μένουν αμανάτι άλλα 3 στόματα να θρέψεις γιατί ο πρώην σύζυγος δεν δίνει διατροφή, ή γιατί λόγω θανάτου μένεις μόνος/η και χάνεις το ταίρι σου, ή εκεί που δουλεύεις σου κόβεται το χέρι και μένεις μία ζωή ανάπηρος, ή ξαφνικά αρρωσταίνεις και τρως όλα σου τα λεφτά και περιουσία για να πληρώνεις χημειοθεραπείες για να κερδίσεις 1 χρόνο ζωής παραπάνω, όλα μέσα στη ζωή είναι. Τι πάει να πει δεν μου αρέσει που γίνονται πλειστηριασμοί, αυτό δεν το καταλαβαίνω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις