Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόκειται να πάω σε καινούριο σπιτι οπότε και θα αγοράσω σχεδόν όλες τις συσκευες, πλυντηριο, κουζίνα, ψυγείο κ.α

Έχετε να μου προτείνετε κάποια αξιόλογη μαρκα / εταιρεία αλλα όχι τσουχτερη σε τιμές;

Πχ έχω αποκλείσει την Bosch & Siemens λόγω πολυ υψηλών τιμών.

Επίσης την whirlpool γιατι έχουμε ήδη κάποια προϊόντα της και βγήκαν μαπα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Πχ έχω αποκλείσει την Bosch & Siemens λόγω πολυ υψηλών τιμών.

Υπαρχει και η Pitsos σε αυτη την εξισωση και συνηθως ειναι φθηνοτερη και εξισου καλη.

Δημοσ.

πολυ καλο value/money εχουν τα korting παντως, δεν χανεις τιποτα να τους ριξεις μια ματια :)

Δημοσ.

AEG ; είναι πάρα πολύ καλή εταιρεία !

για aeg μπηκα και εγω να σου απαντησω ειδικα για πληντυριο ειναι πολυ αξιοπιστα και βαριες κατασκευες.

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια για τις απαντήσεις. Θα κοιτάξω σίγουρα τις εταιρείες που προτεινατε, μήπως έχει κάποιος άποψη και για τα indesit; Βρήκα ψυγείο & πλυντηριο σε ελκυστικές τιμές.

Δημοσ.

indesit ? απο προσωπικη εμπειρια σε ψυγειο - κουζινα μακρυα κ αγαπημενοι ... καταψυκτης whirpool παρομοιως..., για ψυγειο - κουζινα προτιμησα candy τα εχω [ 6 χρονια ] κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος ,για a/c daikin μου το συστησε φιλος ψυκτικος ευτυχως που τον ακουσα .

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια για τις απαντήσεις. Θα κοιτάξω σίγουρα τις εταιρείες που προτεινατε, μήπως έχει κάποιος άποψη και για τα indesit; Βρήκα ψυγείο & πλυντηριο σε ελκυστικές τιμές.

Μια χαρά είναι, 5 χρονάκια έχω ψυγείο και είναι σούπερ. Να ξέρεις πάντως ότι οσο πιο χαμηλή τιμή έχει τόσο χαμηλότερη ποιότητα θα έχει. Οπότε ψάξε για κάτι ακριβούτσικο σε πραγματική προσφορά.

Δημοσ.

Και τα morris έχουν καλές τιμές, είναι και σχετικό με το τι θέλεις να πάρεις και τι προσφορές θα βρεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...