greekparot Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Πρόκειται να πάω σε καινούριο σπιτι οπότε και θα αγοράσω σχεδόν όλες τις συσκευες, πλυντηριο, κουζίνα, ψυγείο κ.α Έχετε να μου προτείνετε κάποια αξιόλογη μαρκα / εταιρεία αλλα όχι τσουχτερη σε τιμές; Πχ έχω αποκλείσει την Bosch & Siemens λόγω πολυ υψηλών τιμών. Επίσης την whirlpool γιατι έχουμε ήδη κάποια προϊόντα της και βγήκαν μαπα. Sent from my iPhone using Insomnia
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Πχ έχω αποκλείσει την Bosch & Siemens λόγω πολυ υψηλών τιμών. Υπαρχει και η Pitsos σε αυτη την εξισωση και συνηθως ειναι φθηνοτερη και εξισου καλη.
Alxnks Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 πολυ καλο value/money εχουν τα korting παντως, δεν χανεις τιποτα να τους ριξεις μια ματια
Pantelwolf Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 η πιο φτηνη που να σου αρέσει το χρώμα. έτσι κι αλλιώς δε θα κρατήσει όσο κρατούσαν του 1980.
SpirtouLisS Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 AEG ; είναι πάρα πολύ καλή εταιρεία ! για aeg μπηκα και εγω να σου απαντησω ειδικα για πληντυριο ειναι πολυ αξιοπιστα και βαριες κατασκευες.
Ntinaras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 ψαξε ποια εχει μεγαλυτερη εγγυηση και after sales Καλο
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Η LG επίσης είναι αξιόπιστη και σχετικά οικονομική.
greekparot Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Ευχαριστω παιδια για τις απαντήσεις. Θα κοιτάξω σίγουρα τις εταιρείες που προτεινατε, μήπως έχει κάποιος άποψη και για τα indesit; Βρήκα ψυγείο & πλυντηριο σε ελκυστικές τιμές. Sent from my iPhone using Insomnia
aristos12 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 indesit ? απο προσωπικη εμπειρια σε ψυγειο - κουζινα μακρυα κ αγαπημενοι ... καταψυκτης whirpool παρομοιως..., για ψυγειο - κουζινα προτιμησα candy τα εχω [ 6 χρονια ] κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος ,για a/c daikin μου το συστησε φιλος ψυκτικος ευτυχως που τον ακουσα .
D_N_A Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Ευχαριστω παιδια για τις απαντήσεις. Θα κοιτάξω σίγουρα τις εταιρείες που προτεινατε, μήπως έχει κάποιος άποψη και για τα indesit; Βρήκα ψυγείο & πλυντηριο σε ελκυστικές τιμές. Sent from my iPhone using Insomnia Μια χαρά είναι, 5 χρονάκια έχω ψυγείο και είναι σούπερ. Να ξέρεις πάντως ότι οσο πιο χαμηλή τιμή έχει τόσο χαμηλότερη ποιότητα θα έχει. Οπότε ψάξε για κάτι ακριβούτσικο σε πραγματική προσφορά.
Prof_Chaos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 και liebher αν το γράφω σωστά σε ψυγείο εχω ακουσει καλά λόγια.
Porg Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Και τα morris έχουν καλές τιμές, είναι και σχετικό με το τι θέλεις να πάρεις και τι προσφορές θα βρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα