ApSiMan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Πριν πας για Πίτσος διάβασε εδώ τι τράβηξα πέρσυ το καλοκαίρι με ψυγειοκαταψήκτη Πίτσος 8 ετών που χάλασε...
Chilika Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 θέλω να πάρω καταψύκτη, τι μάρκα προτείνετε?
qsis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Πρόκειται να πάω σε καινούριο σπιτι οπότε και θα αγοράσω σχεδόν όλες τις συσκευες, πλυντηριο, κουζίνα, ψυγείο κ.α Έχετε να μου προτείνετε κάποια αξιόλογη μαρκα / εταιρεία αλλα όχι τσουχτερη σε τιμές; Πχ έχω αποκλείσει την Bosch & Siemens λόγω πολυ υψηλών τιμών. Επίσης την whirlpool γιατι έχουμε ήδη κάποια προϊόντα της και βγήκαν μαπα. Sent from my iPhone using Insomnia Καλά Siemens δεν είναι όλα καλά, με τη κουζίνα μας έχουμε τραβήξει πολλά Για μένα η μόνη μάρκα που έχει αποδειχτεί αξιόπιστη είναι η miele. Ναι είναι τσουχτερή, αλλά το πλυντήριο πιάτων μας από late '80s ή αρχές '90s (ήμουν και μικρός για να θυμάμαι ακριβώς) χάλασε τελικά πέρισυ ενώ δούλευε καθημερινά, ποτέ δε θυμάμαι πλύσιμο στο χέρι. Αν είναι κάτι να σου κρατάει 20+ χρόνια ίσως αξίζει να τα δίνεις
HALF EVIL Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Για ψυγείο κοίτα Hitachi ή Bosch. Πλυντήριο Miele, το ίδιο και κουζίνα. Ζορίσου λίγο και πάρε εξ αρχής κάτι καλό και ποιοτικό για να μην τρέχεις αργότερα.
mary Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Καλά Siemens δεν είναι όλα καλά, με τη κουζίνα μας έχουμε τραβήξει πολλά Σε αυτο συμφωνω. Οταν πηγαμε να παρουμε καινουργιο πλυντηριο,η μαναμ επεμενε να ειναι siemens (οπως το παλιο που απλα το πηγαμε εξοχικο, μετά απο 20 χρονια αδιακοπης λειτουργιας) ΑΛΛΆ made in germany. Το ιδιο και η εντοιχισμενη κουζινα για το εξοχικο. Πολυ λιγα μοντελα siemens ειχαν, αλλά πραγματικα αν κρινω απο κουζινα και πλυντηριο (στο κανονικο σπιτι) που μετραν ηδη 20ετια χωρις θεμα, θα ελεγα siemens με κλειστα ματια. Α επισης, απο ψυγεια εχουμε 4 whirpool απροβληματιστα ολα εδω και 10ετια περιπου και 15ετια το πιο παλιο. (το 1 ηρθε απο γιαγια που μας αφησε χρονους, για να μη λετε τιποτα άλλο )
Basilottos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα σας. Έχω το εξής πρόβλημα.Έχω το Indesit idl 40 το οποίο παρουσιάζει το εξής.Με το που πατήσω το κουμπί όχι να βάλει μπρος το κουμπί stand by ρίχνει το ρελέ.Κατευθείαν.......να πω ότι πριν μια εβδομάδα καταλάθος έβαλα μέσα ένα ποτήρι με στημένο χυμό και όταν το έκανε πρώτη φορά παρατήρησα μια κρούστα από στημένο χυμό στο πάτο του πλυντηρίου.......και επίσης μόλις πριν λίγο βρήκα ένα κουτάλι ανάμεσα στην αντίσταση και τον πάτο του πλυντηρίου,...δεν δοκίμασα να δω αν φταίει αυτό. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
dollyyy19 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 εχει διαροη ρευματος,πιθανον απο την αντισταση στο σασι.
Dare-Devil Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Για πλυντήριο και ψυγείο αξιόπιστα και value for money προτείνω SAMSUNG και LG . Για κουζίνα: Pitsos Bosch Siemens (όποια μάρκα και να πάρεις είναι ακριβώς ίδιες .Μόνο το όνομα αλλάζει)Σε ποιο φθηνές έχω ακούσει ότι και η korting είναι πολύ καλή και τίμια μάρκα.Προσωπικά έχω 2 pitsos κουζίνες. Η μία 10 χρόνια η άλλη 3 χρόνια καθώς και μια ELCO 4 χρόνια τώρα Καθώς και 2 πλυντήρια pitsos το ένα 8ετίας και το άλλο 2ετίας και ένα ψυγείο samsung inverter ένα χρόνο τώρα και ένα zanussi ψυγείο 10 ετίαςΚανένα πρόβλημα απολύτως !(όχι στο ίδιο σπίτι Το λέω για να προλάβω κανέναν που θα πετάξει εξυπνάδα χαχα )Η samsung έχει πολύ καλό support. Δηλώνεις βλάβη στο τηλεφωνικό κέντρο και σε 48 ώρες έρχεται ο τεχνικός σπίτι σου. Επίσης τα ψυγεία της LG και της Samsung (σειρα inverter) έχουν 10ετής εγγύηση στο μοτέρ. για a/c daikin μου το συστησε φιλος ψυκτικος ευτυχως που τον ακουσα . Τα a/c δεν είναι λευκές συσκευές ! Anyway. Μιας και το έθεσες τα daikin είναι πανάκριβα για αυτά που προσφέρουν και πληρώνεις το όνομα και την φήμη τους χωρίς λόγο . Για μένα όλα τα daikin δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στον ανταγωνισμό όσον αφορά ποιότητα-κόστος αγοράς-τεχνολογια(καταναλωση και ηλεκτρονικές ευκολίες) πλύν της σειράς ururu sharara που είναι έτη φωτός μπροστά απο τον ανταγωνισμό και είναι η αιχμή της τεχνολογίας. Στα ίδια λεφτά που παίρνεις ενα daikin παίρνεις καλύτερο μηχανημα τόσο σε λειτουργίες όσο και σε κατανάλωση εξίσου αξιόπιστο και με μεγαλύτερη εγγύηση απο τα daikin.Είναι σαφώς αξιόπιστα και δεν αμφιβάλλω απλά δεν είναι τα μόνα αξιόπιστα. 1
Backpacker Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Ανάλογα...η κάθε μία στο είδος...κουζίνες για μένα siemens (αν και στο εξωτερικό έχουμε μια αμερικανικη μαρκα γιατί ειναι με αέριο η κουζίνα)...για πλυντήριο για μένα Brandt (ειδικά με άνω φόρτωση)..με κάτω πιστεύω πάλι Siemens...για κλιματισμό Daikin...για ψυγείο SMEG. Σου λέω τωρα αυτά που έχω εγώ και με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο. Με εξαίρεση το ψυγείο που ήταν δώρο γονέων και ειναι πολυ ακριβό...όλα τα άλλα είναι τα καλύτερα που υπάρχουν πιστεύω στο καθε είδος και αξίζουν τα λεφτά τους μέχρι το τελευταίο σεντ. Μετά είναι αναλογα και την τσέπη...τα Pitsos είναι πολύ καλές λύσεις...value for money τουλάχιστον για κουζίνα-ψυγείο που ξέρω από εμπειρία.Τώρα αν είσαι φοιτητής και θες για μερικά χρόνια και μετά πέταμα/πούλημα κωψοχρονιά σε επόμενο τότε πας σε λύσεις τύπου Indesit-Candy.
postfire Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 καλημερα παιδια τωρα με την μαυρη παρασκευη εχει βαλει ο κοτσοβολος προσφορα https://www.kotsovolos.gr/site/household-appliances/built-in/built-in-bundles/167895-candy-fpe502/6x-&-ch64c/2-easy-pack τι γνωμη εχετε ειναι αξιοπιστη μαρκα? ευχαριστω
postfire Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2017 καλημερα παιδια τωρα με την μαυρη παρασκευη εχει βαλει ο κοτσοβολος προσφορα https://www.kotsovolos.gr/site/household-appliances/built-in/built-in-bundles/167895-candy-fpe502/6x-&-ch64c/2-easy-pack τι γνωμη εχετε ειναι αξιοπιστη μαρκα? ευχαριστω κανεις δεν γνωριζει απο candy αν αξιζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα