Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήμουν συνδεμένος σε έναν private irc server με έναν φίλο μου και κατέβαζα κάτι από torrent, ξαφνικά μπαίνει ένας άσχετος μέσα στον server με ΙΡ από χώρα του εξωτερικού, τον ρώτησα από που βρήκε το ΙΡ και λέει από τον υπολογιστή σου. Άμεσως έκλεισα το router και το torrent και έκανα restart στο pc επειδή στο παρελθόν είχα ξαναπέσει θύμα hacking.

Από την ώρα που έγινε αυτό, σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα πάω να μπώ λέει οτι έχει λήξει το πιστοποιητικό ασφαλείας κτλπ. με όποιον browser και να δοκιμάσω. Ήθελα να μπώ να αλλάξω τους κωδικούς μου από κάπου αλλά δεν πατάω αποδοχή πιστοποιητικών ούτε μπαίνω στην σελίδα μήπως μου κλέψουν τους κωδικούς. Στο msn δεν μπορώ να μπώ από την ώρα που άνοιξα το pc σήμερα. Εχτές είχα κάνει update στο msn και μου έβαλε τον windows essentials.

Το firewall που έχω δεν καταγράφει κανένα ΙΡ οτι μπήκε. Τώρα κάνω scan με το spybot και μου βρήκε ένα adaware 53 καταχωρήσεις, το widgi toolbar το οποίο μπήκε στο pc από ένα add του explorer to pdffolge και το έσβησα.

Από τις διεργασίες που τρέχουν στον επεξεργαστή δεν μπορώ να βρώ κάτι παράξενο και είναι και πολλές.

Ξεκινάω scan με avira και malware bytes antimalware....

Δημοσ.

για να σου λεει λαθος certificates

1)εισαι πίσω από προξυ

2)εισαι θύμα επίθεσης στο dns

3)έχεις λάθος ώρα/ημερομηνία

γενικά αυτά μου έρχονται πρώτα πρώτα.

Δημοσ.

Όντως το 3) ήτανε και το έφτιαξα. Δεν ξέρω πάντως άμα άλλαξε μόνη της η ημερομηνία ή το έκανε αυτός που παρακολουθούσε το pc. Μου έγραφε οτι είχαμε Ιούνιο 2010 και από αυτό προκλήθηκε το πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...