veteranos123 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Θέλω να αγοράσω ένα κινητό μεταχειρισμένο μέχρι 60 ευρώ.Αυτό που θέλω είναι η μουσική του να ακούγεται σαν το sony ericsson w395.Έχω δει κάποια κινητά πχ α)sony ericsson yendo β)sony ericsson w880i γ)sonny ericsson c902 δ)sony ericsson w910 Επίσης δεν θέλω το sony ericsson spyro γιατί το είχα και ήταν χάλια και κόλλαγε συνέχεια..Εσείς πιο μου προτείνετε από αυτά για να με ικανοποιεί σ'αυτό που θέλω?Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
abc Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δεν είχα κάποιο από τα παραπάνω. Είχα ωστόσο άλλο W της σόνυ. Τα σειράς μη w μην τα υπολογίζεις. Είναι άθλια. Τα c ήταν camera phones....
katsouras Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Ολα τα SE καποια στιγμη κολλανε για τα καλα..Ειχα λιγες μερες το vivaz απο επιδοτηση και ηταν για γελια(τοτε ηταν κορυγη που ειχε βγει) οπως και ολα τα αλλα τα απλα μοντελα που κολλανε ειτε στις κλησεις ειτε λειτουργικα.3 φιλοι μου ειχαν το xperia mini και τα 3 βγηκαν αχρηστα χωρις κακομεταχειριση..Εγω θα περνα ενα φθηνο android κινητο γυρω στα 100 το οποιο ειναι σκαλες ανωτερο και πιο αχιοπιστο οπως και να χει.
makmakiman100 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 εχω το w910...πολυ καλη ποιοτητα ηχου, και ανθεκτικο αφου το εχω απο το 2008 χωρις να εχει παρουσιασει κανενα προβλημα (παρ ολο που εχω κατεβασει ενα σωρο εφαρμογες και παιχνιδια).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα