helenf Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Γειά σας παιδιά! Δε μου αρέσει καθόλου αυτό που θα ζητήσω αλλά και τι να κάνω? Πρόκειται για ακίνητη περιουσια 6 κατοικιών εξοχικών στη Χαλκιδική νεόδμητων. Δεν έχει ζήτηση απο Ελλάδα τίποτα! Το έχω δώσει σε μεσίτη τίποτα! Ακούω ότι αγοράζουν ξένοι...Μακάρι να τα πάρουν Έλληνες είναι καλή επένδυση και χαμήλωσα πολύ τις τιμές..Αν ξέρετε τίποτα σαιτ απο ξένες χώρες που έχουν σχέση με ακίνητα ? Στο google πως να κάνω search? Κανά δυό που βρήκα είχαν μόνο απο δικές τους περιοχές κι όχι επιλογή να προσθέσω τις κατοικίες μου απο Ελλάδα, δεν ήταν δυνατή δλδ η επιλογή χώρας.
D_N_A Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Εδώ είσαι http://www.xe.gr/property/poliseis%7Ckatoikies.html edit: ωπ το είπε και ο απο πάνω
vergogc Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μπορουμε να τις δουμε? Μπορει να ενδιαφερεται κανενας μας, ειδικα αν ειναι και σε καλη τιμη οπως λες!
viper2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Γειά σας παιδιά! Δε μου αρέσει καθόλου αυτό που θα ζητήσω αλλά και τι να κάνω? Πρόκειται για ακίνητη περιουσια 6 κατοικιών εξοχικών στη Χαλκιδική νεόδμητων. Δεν έχει ζήτηση απο Ελλάδα τίποτα! Το έχω δώσει σε μεσίτη τίποτα! Ακούω ότι αγοράζουν ξένοι...Μακάρι να τα πάρουν Έλληνες είναι καλή επένδυση και χαμήλωσα πολύ τις τιμές..Αν ξέρετε τίποτα σαιτ απο ξένες χώρες που έχουν σχέση με ακίνητα ? Στο google πως να κάνω search? Κανά δυό που βρήκα είχαν μόνο απο δικές τους περιοχές κι όχι επιλογή να προσθέσω τις κατοικίες μου απο Ελλάδα, δεν ήταν δυνατή δλδ η επιλογή χώρας. ξεκινας με καλες φωτογραφιες + καλο croparisma και αν δεν σου αρεσει αυτο που βλεπεις αρχιζεις και ριχνεις πραγματα στον χωρο μηπως και ζωντανεψει η εικονα... ειναι αυτονοητο οτι πουλας και τα υπολοιπα χαρακτηριστηκα οπως: αποσταση απο θαλασσα, δρομοι, db, the list goes on... μια αλλη σκεψη θα ηταν να τα νοικιασεις σε εξαιρετικα χαμηλες τιμες για να διορθωσεις καπως το cashflow σου. λεμε τωρα...
sphinxgr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Κανείς δεν αγοράζει αυτή την περίοδο γιατί: α)δεν υπάρχει σταθερό φορολογικό σύστημα , ειδικά στις κατοικίες β) είμαστε σε συνεχή εσωτερική υποτίμηση. Οπότε κάθε αυριο και φθηνότερα στην κατοικία γ) σε 6 μήνες μπορούν να αγοράσουν σε Δραχμές, οπότε 50%+ κάτω. Σε 1 χρόνο 75%+ κάτω. Και σε 3 χρόνια σχεδόν τσάμπα Δεδομένων των παραπάνω, ή πρέπει να πουλάς κάτι απίστευτο ή πρέπει να έχεις απίστευτη τιμή. Η άποψη μου είναι πως όποιος έχει περισσευούμενη οικία, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να την πουλήσει σήμερα. Σε 3 χρόνια θα την πάρει πίσω τσάμπα και θα του περισσέψουν και αρκετά φράγκα (αν δεν γίνει κανένα ιστορικό γεγονός και απαξιωθούν και αυτά!)
kirileman Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Γειά σας παιδιά! Δε μου αρέσει καθόλου αυτό που θα ζητήσω αλλά και τι να κάνω? Πρόκειται για ακίνητη περιουσια 6 κατοικιών εξοχικών στη Χαλκιδική νεόδμητων. Δεν έχει ζήτηση απο Ελλάδα τίποτα! Το έχω δώσει σε μεσίτη τίποτα! Ακούω ότι αγοράζουν ξένοι...Μακάρι να τα πάρουν Έλληνες είναι καλή επένδυση και χαμήλωσα πολύ τις τιμές..Αν ξέρετε τίποτα σαιτ απο ξένες χώρες που έχουν σχέση με ακίνητα ? Στο google πως να κάνω search? Κανά δυό που βρήκα είχαν μόνο απο δικές τους περιοχές κι όχι επιλογή να προσθέσω τις κατοικίες μου απο Ελλάδα' date=' δεν ήταν δυνατή δλδ η επιλογή χώρας.[/quote'] Πόσο πουλάς το τμ; Sent from my GT-I9100 using Insomnia
Haldol Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Αυτή την εποχή η αγορά ακινήτων έχει πεθάνει. Κτίσματα που πριν 2-3 χρόνια άξιζαν 800,000€ τουλάχιστον τώρα δε φεύγουν ακόμα και αν ο ιδιοκτήτης τα σκοτώσει στις 200,000€. Και συνήθως όταν γίνεται αυτό πουλάς με (μεγάλη) ζημιά, απλά διότι χρειάζεσαι ένα μέρος του κεφαλαίου πίσω. Εάν δεν υπάρχει άμεση ανάγκη για ρευστότητα θα έλεγα να μην κυνηγήσεις μια πώληση που δε θα σου αποφέρει κέρδος. Μακροπρόθεσμα η αγορά θα ανακάμψει.
capten- Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Σε ότι αφορά τις πωλήσεις εξοχικών κατοικιών είναι νεκρά εδώ και μια τετραετία. Ο νηματοθετης αυτό που μπορεί να κάνει είναι να τις ενοικιάσει κυρίως σε ξένους.Αν θέλει να τις πουλήσει τότε κυρίως ας psaxsei προς την Ρωσία.Εκεί ίσων μπορέσει να κάνει κάτι.Αλλα θα πρέπει να υπάρχει και μια σταθερότητα στην ελληνική οικονομία. Παρόλο την κρίση σε μια ρήxη και σύντομη ερευνα που έκανα για Μύκονο και Htdra έκeι οι τιμές δεν έχουν πέσει καθόου. Πιθανόν να κάνω λάθος.
helenf Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! Το έβαλα και στη χρυση ευκαιρια ναι αλλα οπως όλοι λέτε οι Έλληνες δεν έχουμε λεφτά παρά μόνο ακινητα. Όμως αν όλα πάνε καλά είναι επένδυση. Μπορειται να τις δείτε οπως ζητησατε,ειδα ότι έχει κι εδώ αγγελίες. Οτι θελετε ρωτήστε με, έχω και βίντεο με το σπιτι επίσης το εκανε ο επαγγελματιας που θα τα πουλουσε ο μεσιτης προς το παρόν τίποτα..Βρε που πάμε που πάει αυτή η χώρα??... Παντος μου εχει μπει η ιδεα ότι αν μπουν σε ξενα σαιτ θα πουλησω..κι αυτα ψαχνω τα σαιτ! θα δουμε! Κανω ποστ στις αγγελιες εδώ ίσως κανεις ενδιαφερθει! Να πω επίσης ότι δε φαίνονται τόσο ωραίες στις φωτό η περιοχή ειναι υπεροχη όπως και τα σπίτια! Κι η τιμη τους Καταλαβα ότι πρέπει να κατέβω για να πουλήσω κι ελπιζω να γίνει..φυγανε πολλά χιλιάδες ευρώ και κόπος κάποτε. Είναι κατασκευής 2010, με ντουλάπες, κουζίνα τζάκια κτλ
capten- Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Σχετικά με τους μεσίτες.Όχι όλοι αλλα ειδικότερα αυτές τις εποχές αρκετοί θα προωθήσουν κυρίως είτε δικά τους είτε κάποιων φίλων τους είτε κάποιων που τους υποσχέθηκαν μεγαλύτερη προμήθεια.
vergogc Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! Το έβαλα και στη χρυση ευκαιρια ναι αλλα οπως όλοι λέτε οι Έλληνες δεν έχουμε λεφτά παρά μόνο ακινητα. Όμως αν όλα πάνε καλά είναι επένδυση. Μπορειται να τις δείτε οπως ζητησατε,ειδα ότι έχει κι εδώ αγγελίες. Οτι θελετε ρωτήστε με, έχω και βίντεο με το σπιτι επίσης το εκανε ο επαγγελματιας που θα τα πουλουσε ο μεσιτης προς το παρόν τίποτα..Βρε που πάμε που πάει αυτή η χώρα??... Παντος μου εχει μπει η ιδεα ότι αν μπουν σε ξενα σαιτ θα πουλησω..κι αυτα ψαχνω τα σαιτ! θα δουμε! Κανω ποστ στις αγγελιες εδώ ίσως κανεις ενδιαφερθει! Να πω επίσης ότι δε φαίνονται τόσο ωραίες στις φωτό η περιοχή ειναι υπεροχη όπως και τα σπίτια! Κι η τιμη τους Καταλαβα ότι πρέπει να κατέβω για να πουλήσω κι ελπιζω να γίνει..φυγανε πολλά χιλιάδες ευρώ και κόπος κάποτε. Είναι κατασκευής 2010, με ντουλάπες, κουζίνα τζάκια κτλ Εεε βάλε το λινκ της αγγελίας..... Τελικά τις είδα .... ωραίες!
helenf Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 http://www.insomnia.gr/classifieds/various/rooms/74327-%ce%bc%ce%b5%ce%b6%ce%bf%ce%bd%ce%ad%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%bf%cf%83%ce%b5%ce%af%ce%b4%ce%b9-%cf%87%ce%b1%ce%bb%ce%ba%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82/
lary7 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Το οτι δεν πουληθηκε ουτε τουβλο μεχρι τωρα πρεπει να σου χτυπησει το καμπανακι. Απο Ελλαδα δυσκολα να βρεις αγοραστη λογο κρισης αλλα και νομοθεσιας οπου πλεων η ακινητη περιουσια χτυπιεται ασχημα απο την εφορια. + οτι μαλλον ειναι εξ'αδιαιρετου οι μεζονετες και με τον Ν4014 αποκαλυφθηκε τι μπλεξιμο ειναι η εξ'αδιαιρετου κατοικια. Θα ελεγα ψαξε για μεσιτικα γραφεια απο το εξωτερικο αλλα προς Ρωσια μερια. ΑΜα βρεις κανενα που μιλαει την γλωσσα βαλτον να σε βοηθησει,αυτοι ειναι αλλωστε που πλεων εχουν λεφτα. Εναλλακτικα αμα δεις οτι δεν πουλιουνται δοκιμασε να τις νοικιασεις με το 10ημερο, μπορεις να παρεις κανενα 400ρι-500ρι σε καλη σεζον και ετσι να βγαλεις και τα χαρατσια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις