Cossutius. Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Το θεμα εινια οτι στην Ελλαδα δεν υπαρχει ορεξη. Για παραδειγμα θα μπορουσε μετα απο το σχολειο αντι για να πηγαινουν ξερω γω οι μισοι ποδοσφαιρο οι αλλοι μισοι μπασκετ και τα κοριτσια ρυθμικη μεμονομενα, να κανανε ομαδες (καλα οργανωμενες) του μπασκετ, ποδοσφαιρου και τα κοριτσια μαζορετες. Αλλα οταν λεω οργανωμενα εννοω και με πρωταθληματα σε γηπεδα κτλ. Για να συμβει κάτι τέτοιο πρέπει να υπάρχει αυτή η νοοτροπία και φυσικά ο γυμναστής να κάνει τη δουλειά του. Στο δικό μου σχολείο ας πούμε, υπήρξε γυμναστής που "τράβαγε" όσους έβλεπε οτι ηταν καλοί αθλητές και τους προέτρεπαι να γραφτουν σε αθλητικούς συλόγους. Κάπως έτσι πήγα και εγω στίβο και δε το μετάνιωσα. Ομως το οτι ένας γυμναστης ασχολήθηκε μέχρι το σύστημα της παιδείας μας, υπάρχει τεράστια διαφορά. Εδώ χάνονται ταλέντα επειδή οι γονείς τους δεν έχουν λεφτά να τους σπρώξουν να κάνουν καριέρα και θέλουμε και μαζορέτες? Ας αλλάξουμε για αρχή την δημοσιουπαλληλική νοοτροπία μας σε όλες τις πτυχες της ζωής μας, ωστε το κράτος μας να αρχίσει να λειτουργεί σωστά και ίσως κάποτε, μετά απο 200 χρόνια, να αρχίσουμε να λειτουργουμε οπως στην Αμερική. Οχι οτι και εκει δεν έχουν προβλήματα αλλά εντάξει,...σε θέματα παιδείας ειναι 100 χρονια μπροστά.
geowizard Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Για να συμβει κάτι τέτοιο πρέπει να υπάρχει αυτή η νοοτροπία και φυσικά ο γυμναστής να κάνει τη δουλειά του. Στο δικό μου σχολείο ας πούμε, υπήρξε γυμναστής που "τράβαγε" όσους έβλεπε οτι ηταν καλοί αθλητές και τους προέτρεπαι να γραφτουν σε αθλητικούς συλόγους. Κάπως έτσι πήγα και εγω στίβο και δε το μετάνιωσα. Ομως το οτι ένας γυμναστης ασχολήθηκε μέχρι το σύστημα της παιδείας μας, υπάρχει τεράστια διαφορά. Εδώ χάνονται ταλέντα επειδή οι γονείς τους δεν έχουν λεφτά να τους σπρώξουν να κάνουν καριέρα και θέλουμε και μαζορέτες? Ας αλλάξουμε για αρχή την δημοσιουπαλληλική νοοτροπία μας σε όλες τις πτυχες της ζωής μας, ωστε το κράτος μας να αρχίσει να λειτουργεί σωστά και ίσως κάποτε, μετά απο 200 χρόνια, να αρχίσουμε να λειτουργουμε οπως στην Αμερική. Οχι οτι και εκει δεν έχουν προβλήματα αλλά εντάξει,...σε θέματα παιδείας ειναι 100 χρονια μπροστά. Αρα καταληγουμε στο οτι το προβλημα ειναι οι καθηγητες. Συμφωνω. Αλλα και να τους απολυσουμε ολους και να βαλουμε αλλους με θεληση, το εκπαιδευτικο μας συστημα θα τους εμποδιζει απο το να κανουν κατι τετοιο διοτι πολυ απλα οταν μετα το σχολειο το καθε παιδι χρειαζεται τα φροντιστιρια του, τα αγγλικα του, και μετα να διαβασει για το σχολειο, ποτε θα μπορεσει να ασχοληθει με την ομαδα; Αρα πρεπει να αλλαξει ολο το συστημα, να φτιαξει η παιδια ετσι ωστε να μην χρειαζονται τα εξωσχολικα μαθηματα (ασχετως εαν η μιση οικονομια της ελλαδας στηριζεται εκει) και μετα να ερθουν τα υπολοιπα. Αλλα και να γινει αυτο το προβλημα ειναι οτι δεν θα του δωσουν την σημασια και την προσοχη που πρεπει.
Cossutius. Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Οχι geo, το προβλημα δεν ειναι οι καθηγητές. Ποτέ δεν ηταν οι καθηγητές. Είναι αυτό που καταλήγεις στο ποστ σου στο τέλος. Το εκπαιδευτικο σύστημα. Για το οποιοι ποιος ειναι υπεύθηνος? Για πολλοστή φορά αποδεικνύεται πως για οτι κακό συμβαίνει σε αυτή τη χώρα υπεύθυνος ήταν ειναι και θα ειναι ο πολιτικος που θα εκμεταλλευτεί τη ψήφο του κόσμου και θα καταχραστεί την εξουσία του, δίνοντας κακές λύσεις σε ευαισθητα προβλήματα. Και ναι τον πολιτικο εμεις τον ψηφίζουμε αλλά αποδείχθηκε για πολλοστή φορά πως όποιον και να βάλεις στην εξουσία τα πράγματα θα παρέμεναν έτσι, διότι έτσι λειτούργησε μεταπολιτευτικά όλο το πολιτικό σύστημα. ΔΥΣΤΗΧΩΣ. Πολλά μπορουν να αλλάξουν στο χώρο της Παιδείας και θα γούσταρα πολύ, όχι να δω μαζορέτες, αλλά να δω τα σχολεία να γίνονται ουσιώδη. Ζούμε σε μια εποχή που το μεταπτυχιακό ειναι πλέον υποχρεωτικό για να έχεις μια σχετικά καλή δουλειά των 1000 ευρω ξέρω γω. Ελεος. Από το Λύκειο και μόνο θα έπρεπε να υπήρχε ήδη ειδικότητα ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ στην Ελληνικη κοινωνία (ναι υπάρχουν τα ΕΠΑΛ αλλά πόσοι απόφοιτοι δουλεύουν απευθειας αν δε περάσουν πρωτα σε κανα ΤΕΙ για να έχουν αυτο το "αναγκαίο" πτυχίο το οποιο ειναι παντελώς άχρηστο στις περισσότερες περιπτώσεις.
geowizard Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Οχι geo, το προβλημα δεν ειναι οι καθηγητές. Ποτέ δεν ηταν οι καθηγητές. Είναι αυτό που καταλήγεις στο ποστ σου στο τέλος. Το εκπαιδευτικο σύστημα. Για το οποιοι ποιος ειναι υπεύθηνος? Για πολλοστή φορά αποδεικνύεται πως για οτι κακό συμβαίνει σε αυτή τη χώρα υπεύθυνος ήταν ειναι και θα ειναι ο πολιτικος που θα εκμεταλλευτεί τη ψήφο του κόσμου και θα καταχραστεί την εξουσία του, δίνοντας κακές λύσεις σε ευαισθητα προβλήματα. Και ναι τον πολιτικο εμεις τον ψηφίζουμε αλλά αποδείχθηκε για πολλοστή φορά πως όποιον και να βάλεις στην εξουσία τα πράγματα θα παρέμεναν έτσι, διότι έτσι λειτούργησε μεταπολιτευτικά όλο το πολιτικό σύστημα. ΔΥΣΤΗΧΩΣ. Πολλά μπορουν να αλλάξουν στο χώρο της Παιδείας και θα γούσταρα πολύ, όχι να δω μαζορέτες, αλλά να δω τα σχολεία να γίνονται ουσιώδη. Ζούμε σε μια εποχή που το μεταπτυχιακό ειναι πλέον υποχρεωτικό για να έχεις μια σχετικά καλή δουλειά των 1000 ευρω ξέρω γω. Ελεος. Από το Λύκειο και μόνο θα έπρεπε να υπήρχε ήδη ειδικότητα ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ στην Ελληνικη κοινωνία (ναι υπάρχουν τα ΕΠΑΛ αλλά πόσοι απόφοιτοι δουλεύουν απευθειας αν δε περάσουν πρωτα σε κανα ΤΕΙ για να έχουν αυτο το "αναγκαίο" πτυχίο το οποιο ειναι παντελώς άχρηστο στις περισσότερες περιπτώσεις. Να συμπληρώσω οτι τωρα πια στα ΕΠΑΛ μαθαινεις να χαρακωνεσαι και οχι καποια ιδιότητα!
Cossutius. Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Να συμπληρώσω οτι τωρα πια στα ΕΠΑΛ μαθαινεις να χαρακωνεσαι και οχι καποια ιδιότητα! χαχαχαχα...Εδω έχω ανηψάκι που πέρασε σε σχολή από ΕΠΑΛ α ομάδας που ειναι τίγκα στη Χημεία τη στιγμη που και στις 3 τάξης του ΕΠΑΛ δεν έκανε ποτέ του χημεία. Μιλάμε για το θέατρο του παραλόγου. Τι μέλλον έχει αυτό το παιδί πλέον? Και το χειρότερο ειναι πως ολες οι σχολές που ειχε στο μηχανογραφικό του, είχαν μέσα χημεία. χαχαχαχα
geowizard Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 χαχαχαχα...Εδω έχω ανηψάκι που πέρασε σε σχολή από ΕΠΑΛ α ομάδας που ειναι τίγκα στη Χημεία τη στιγμη που και στις 3 τάξης του ΕΠΑΛ δεν έκανε ποτέ του χημεία. Μιλάμε για το θέατρο του παραλόγου. Τι μέλλον έχει αυτό το παιδί πλέον? Και το χειρότερο ειναι πως ολες οι σχολές που ειχε στο μηχανογραφικό του, είχαν μέσα χημεία. χαχαχαχα Καλα με τα εργαστήρια ειναι το ελα να δεις.
evabb Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 τι μαζορετες η πλειοψηφία των κορασίδων στα σχολεια βαριουνται να βαλουν φορμα ποσο μαλλον να γυμναστουν οσο χρειαζετε για να γινουν μαζορετες..τα πουφ και το κωλαράκι εξω απο την ανυπαρκτη φουστα δεν φτανουν. http://www.youtube.com/watch?v=cXRWQa9tQLw&feature=related ρε συ αυτες κατεβαινουν και σε πρωταθλημα ενοργανης (καλα ενταξει υπερβολη, η τεχνικη τους παιρνει βελτιωση), ξερεις τι ξερει να κανει μια μεση μαθητρια ελληνικου γυμνασιου/λυκειου απο ενοργανη; ΤΙΠΟΤΑ! ουτε καν μια κυβιστιση που την αναφερουν και υποτιμητικα «κωλοτουμπα» για να μην αναφερω το κομματι τον καθηγητων. αμα καποιος δεν παιζει βολει παιρνει 15-16 στην γυμναστικη! δεν εχει σημασια αν αυτο το ατομο εξωσχολικα ασχολειτε με 2 αθληματα ταυτοχρονα. οποτε τι περιμενεις;
geowizard Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 ρε συ αυτες κατεβαινουν και σε πρωταθλημα ενοργανης (καλα ενταξει υπερβολη, η τεχνικη τους παιρνει βελτιωση), ξερεις τι ξερει να κανει μια μεση μαθητρια ελληνικου γυμνασιου/λυκειου απο ενοργανη; ΤΙΠΟΤΑ! ουτε καν μια κυβιστιση που την αναφερουν και υποτιμητικα «κωλοτουμπα» για να μην αναφερω το κομματι τον καθηγητων. αμα καποιος δεν παιζει βολει παιρνει 15-16 στην γυμναστικη! δεν εχει σημασια αν αυτο το ατομο εξωσχολικα ασχολειτε με 2 αθληματα ταυτοχρονα. οποτε τι περιμενεις; Το αυτο!
black_widow Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Εvabb την ίδια γυμνάστρια είχαμε ; Είχαμε μία τραγική που είχε μανία με το βόλευ και το χαντμπολ. Όσοι δεν ξέραμε ( φυσικά και δεν έμπαινε στον κόπο να μας μάθει ) κατηγορούμασταν ως τεμπέληδες και παίρναμε μη πω τι από βαθμούς. Κατέβαινε και όποτε της καπνίσει , στη Γ Λυκείου έσκαγα και χωρίς φόρμα και μου έβαζε ωριαίες αποβολές μέχρι που τα άκουσε από καθηγητές - διευθυντή και δε μου έδινε σημασία απλά. Σοβαρά τώρα με τι γυμναστές , με τι εγκαταστάσεις , με τι άτομα και με τι ελεύθερο χρόνο θα κάναμε κάτι τέτοιο που γίνεται στα video. Πιο μικρή που έκανα ensemble και ρυθμική ήταν πολλές ώρες , όχι αστεία. Που να συνέχιζα κάτι τέτοιο στο λύκειο( εκτός λυκείου εννοώ , δεν είχαμε στο σχολείο ρυθμική , μπαλέτο και τέτοια ).
evabb Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 μπορει black. τρωμε σκατα εμεις τις ρυθμικης και τις ενοργανης
athlios Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Eγω στη γυμναστικη ειχα 20. και δεν ξερω να παιζω και βολευ.
gatokoritso Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 ρε συ αυτες κατεβαινουν και σε πρωταθλημα ενοργανης (καλα ενταξει υπερβολη, η τεχνικη τους παιρνει βελτιωση), ξερεις τι ξερει να κανει μια μεση μαθητρια ελληνικου γυμνασιου/λυκειου απο ενοργανη; ΤΙΠΟΤΑ! ουτε καν μια κυβιστιση που την αναφερουν και υποτιμητικα «κωλοτουμπα» για να μην αναφερω το κομματι τον καθηγητων. αμα καποιος δεν παιζει βολει παιρνει 15-16 στην γυμναστικη! δεν εχει σημασια αν αυτο το ατομο εξωσχολικα ασχολειτε με 2 αθληματα ταυτοχρονα. οποτε τι περιμενεις; πω τι μου θυμησες ημουν δευτερα γυμνασιου και ηταν κατι κοπελιες που κανανε κωλοτουμπες στο προαυλιο και μιας και δεν ξεραμε εγω και μερικα κοριτσια παμε στον γυμναστη να του πουμε να μας μαθει εε αυτος ξεκαρδιστικε στα γελια και ειπε εδω πασα στο βολει δεν κανετε και του την ειπα ναι αλλα κανω 7 χρονια κολυμπι δεν ειμαστε ολοι του βολει.και η απαντηση αμα δεν ξερεις βολει δεν ξερεις τιποτα τελικα δεν μας εμαθε κωλοτουμπα... αλλα μια μερα ενω παιζανε τα "καλα" κοριτσια βολει εφαγε τη μπαλα στη μουρη γλυκια εκδίκηση..
javavall Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Πάντως έχουμε και είχαμε σχολικούς αγώνες... στίβου, ποδοσφαίρου και βολλευ. Το cheerleading είναι αμερικάνικο sport. Γιατί δεν το έχουμε? Πιθανότατα για τον ίδιο λόγο που δεν έχουμε american football.
black_widow Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 αμα δεν ξερεις βολει δεν ξερεις τιποτα Ρε μανία με αυτό το βολει, ποτέ μου δε το χώνεψα και το έβρισκα και απίστευτα βαρετό. Άσε που στην άμυνα πήγαινα τη μπάλα πολύ ψηλά, τι να κάνω δεν το είχα ...
gigisoni Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Ρε μανία με αυτό το βολει, ποτέ μου δε το χώνεψα και το έβρισκα και απίστευτα βαρετό. Άσε που στην άμυνα πήγαινα τη μπάλα πολύ ψηλά, τι να κάνω δεν το είχα ... Εμείς είχαμε και το μπάσκετ. Πάντως πρέπει να ήμουν ο μοναδικός που συνδύασε και τα δύο. Σε άμυνα σε καρφί που μού ήρθε, κατάφερα να το αποκρούσω και να βάλω καλάθι στην απέναντι μπασκέτα. Όταν ζήτησα καμιά μονάδα παραπάνω από τον γυμναστή για το κατόρθωμά μου, γέλασε ειρωνικά, αν και κανένας δεν κατάφερε να το πετύχει ξανά (σοβαρά τώρα, καθόντουσαν στην άμυνα και προσπαθούσαν να βάλουν καλάθι στην μπασκέτα όλη την χρονιά, όλοι οι μαθητές, δεν αστειεύομαι, ένα χρόνο αυτό κάναμε lol).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα