gatokoritso Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Ρε μανία με αυτό το βολει, ποτέ μου δε το χώνεψα και το έβρισκα και απίστευτα βαρετό. Άσε που στην άμυνα πήγαινα τη μπάλα πολύ ψηλά, τι να κάνω δεν το είχα ... βασικα εγω το βολει το εχω πολυ στη παραλια με την αμμουδια.μονο η ιδεα οτι θα πεσω στα πουπουλα με αφηνει να κανω υπερπροσπάθεια.αντιθετα σε αυτο που καναμε στο σχολείο δεν με βολευε
Lucifer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 τρωμε σκατα εμεις τις ρυθμικης και τις ενοργανης
thanocaster Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Θυμάμαι τα σχολικά μου χρόνια στο γυμνάσιο. Μετά σκέφτομαι ένα τυπικό (?) αμερικάνικο σχολείο, σαν αυτά που βλέπω στις ταινίες. Πονάω λίγο, αλλά συνεχίζω και γελάω.
kostas_dr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Πραγματικά μου αρέσει που συγκρίνουμε το "μόρφωμα" με χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Σουηδία, η Γερμανία κλπ κλπ.
geowizard Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Πραγματικά μου αρέσει που συγκρίνουμε το "μόρφωμα" με χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Σουηδία, η Γερμανία κλπ κλπ. Ναι, εχει την πλακα του!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα