teodkats Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Τείνω προς το Morris Link για το οποίο παίρνεις ποοολύ πλυντηριο για τα λεφτά του. 8Kg, καλύτερη ενεργειακή κλαση, περισσότερες στροφές στυψίματος (στο site της εταιρίας λέει 1200), γρήγορο πρόγραμμα 15min. Από την άλλη άκουσα για καθυστέρηση στα ανταλλακτικα αν χρειαστεί. Άλλως πάω για το Zanussi Link. Κατασκευάζετε στην Ιταλία με τεχνολογία της AEG στο εργοστάσιο που κατασκευαζει AEG Zanussi Electrolux. Δεν τα σήκωσα να τα δω από κάτω κάδο, μοτέρ (αν είναι αρσενικο θυλικό) αλλά είμαι βέβαιος ότι είναι ανώτερο κατασκευαστικά, έχει δε και καλή υποστηριξη ανταλλακτικά. Στα μείον του τα τεχνικά χαρακτηριστικά (7Kg 1000στρ χαμηλότερη ενεργειακή κλαση). Οποιαδήποτε άποψη δεκτή ή και προταση για άλλο σε αυτή την κατηγορία - χρήματα
leftermann Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 τα κιλά πάντως πολύ χλωμό να σου είναι πρόβλημα, εκτός αν έχεις 18 παιδιά ξερωγώ. Το δικό μου είναι 6κιλο, σπάνια να πω ότι δεν μου φτάνει, συνήθως έχει χώρο και για παραπάνω ρούχα οταν ξεκινάει. Να το σηκώσεις από κάτω να δεις αν το μοτέρ είναι αρσενικό ή θηλυκό; Να το πιάσεις από κάτω εννοείς; Χιούμορ, χιούμορ... Τι διάλο, έχουν σεξ τα μοτέρια;
arel Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 τα κιλά πάντως πολύ χλωμό να σου είναι πρόβλημα, εκτός αν έχεις 18 παιδιά ξερωγώ. Το δικό μου είναι 6κιλο, σπάνια να πω ότι δεν μου φτάνει, συνήθως έχει χώρο και για παραπάνω ρούχα οταν ξεκινάει. Να το σηκώσεις από κάτω να δεις αν το μοτέρ είναι αρσενικό ή θηλυκό; Να το πιάσεις από κάτω εννοείς; Χιούμορ, χιούμορ... Τι διάλο, έχουν σεξ τα μοτέρια; τελικά τι πήρες,σε τι φύλο μοτέρ κατέληξες ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα