Προς το περιεχόμενο

BenQ GL2750HM 27" - 225€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα ένα monitor Catleap S-IPS Tempered Glass, η παραγγελία έγινε την προηγούμενη τετάρτη από τον πωλητή green-sum (ebay.ie) οπότε ακριβώς μια εβδομάδα πήρε. Ζήτησα να αποσταλεί με ems και με ενδεικτική αξία 50$ και δεν πλήρωσα τίποτα τελωνείο, η παράδοση έγινε απο τα ΕΛΤΑ courier στην διεύθυνση που δήλωσα.

Περισότερα μόλις βρώ λίγο χρόνο να δοκιμάσω την οθόνη, αλλά με 290 Euro για 27" IPS panel 2560x1440 νομίζω ότι δεν υπάρχει καμμία σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη οθόνη αυτής της τιμής.

Δημοσ.

2C PCB οπότε δεν παίζει overclocking, ούτε σκόνη βρήκα ούτε dead pixels είχε το monitor :D

Battlefield 3 se 2560x1440 η gtx 670 με adaptive vsync εξακολουθεί να μένει κολλημένη στα 60 fps όλα ultra εκτός από το msaa που από x4 που το είχα στο παλιό Monitor το έκλεισα εξάλου σε τέτοια τεράστια ανάλυση δεν νομίζω ότι χρειάζεται ιδιαίτερα, το παιχνίδι σίγουρα είναι πολύ καλύτερο σε 1440p.

Συνολικά και μετά τις πρώτες εντυπώσεις είμαι πολύ ικανοποιημένος, το IPS panel δίπλα στο παλιό μου 26" 1200p ΤΝ samsung panel είναι εμφανώς καλύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...