Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θα ηθελα την αποψη σας για ενα λαπτοπ.

μια φιλη θελει ενα λαπτοπ για οδοντιατρειο, το οποιο θα συνδεθει και με ακτινογραφικο μηχανημα και θα κραταει και θα διαχειριζεται τις ακτινογραφιες των ασθενων της.

δεν χρειαζεται κατι τρομερο..! εχω βρει λοιπον αυτο το Toshiba http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=14185

και θα ηθελα την γνωμη σας!! ειναι καλο? εχει καποιο θεμα-προβλημα? να κοιταξω καποιο αλλο?

Δημοσ.

είναι πολύ επιλογή , το συγκεκριμένο μοντέλο το ψάχναμε σήμερα με ένα φίλο και από παντού μας λέγανε πως τέλειωσε ... ελπίζω να φανείς πιο τυχερός !

Δημοσ.

το toshiba τελικα ειναι λιγο δυσευρετο...!! απο τα Msystems μου ειπαν οτι σημερα θα παραλαμβαναν νεα παρτιδα...!!!!!

Δημοσ.

αν κάνετε λίγη υπομονή θα κυκλοφορήσουν τα καινούριαμε μεταλικό φινίρισμα, και πιο δυνατή κάρτα και παραπάνω λεφτά όμως :rolleyes: :rolleyes:

πάντως αν το θέλει για αυτή την δουλειά, θα μπορούσε να πάρει και κάτι πιο οικονομικό.

Δημοσ.

ποιότητα κατασκευής δεν ξέρω αν αλλάζει εσωτερικά, δεν νομίζω. είναι η σειρά C855. γενικά ίδιο φαίνεται, απλά άλλαξαν λίγο τα πλαστικά, και σε μερικά μοντέλα τα αντικατέστησαν με αλουμίνιο. CPU Sandy bridge απ΄ότι βλέπω.

Δημοσ.

αν κάνετε λίγη υπομονή θα κυκλοφορήσουν τα καινούριαμε μεταλικό φινίρισμα, και πιο δυνατή κάρτα και παραπάνω λεφτά όμως :rolleyes: :rolleyes:

πάντως αν το θέλει για αυτή την δουλειά, θα μπορούσε να πάρει και κάτι πιο οικονομικό.

τα καινουρια θα ειναι σαφως, πιο ακριβα!!

οταν λες πιο οικονομικο, ναι συμφωνω, αλλα με 470€ που εκανε αυτο, με 4πυρηνο Α6, 4gb ram, 500GB δισκο και καλη καρτα γραφικων, εεε.... καλη τιμη ειναι!! να κρατησει και καμποσο!

αμα ειναι να δωσει 400 για κατι pentium dual core / AMD E-450, ......εε, δε νομιζω οτι συγκρινονται!

είχα νεότερα ο φίλος το πήρε υπάρχει σε stock :rolleyes:

απο που..?

Δημοσ.

τα καινουρια θα ειναι σαφως, πιο ακριβα!!

οταν λες πιο οικονομικο, ναι συμφωνω, αλλα με 470€ που εκανε αυτο, με 4πυρηνο Α6, 4gb ram, 500GB δισκο και καλη καρτα γραφικων, εεε.... καλη τιμη ειναι!! να κρατησει και καμποσο!

αμα ειναι να δωσει 400 για κατι pentium dual core / AMD E-450, ......εε, δε νομιζω οτι συγκρινονται!

απο που..?

εμείς το βρήκαμε διαθέσιμο εδώ αν το βρεις και κάπου οικονομικότερα ακόμα καλύτερα!

Δημοσ.

πάντως για την ιστορία, ο Α6 έχει χαμηλότερες επιδόσεις από τον διπλοπύρηνο Intel Pentium B960

και ένας Celeron θα έκανε την δουλειά του, με 300+ ευρω

προσωπικά περιμένω λίγες μέρες για να αγοράσω το επόμενο μοντέλο που θα είναι ice blue , με πειράζει κυρίως το χρωμα του συγκεκριμένου που είναι κάπως σαν ροζ..

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι συγκρινεται ο A6-3400M Quad με τους Pentium Dual core. μην τσιμπας απο κατι 3dMark scores....!!!

τελος παντων ηθελα κατι πιο ομοιογενες και με μεγαλυτερη διαρκεια ζωης!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...