zoranb Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Θέλω να στερεώσω το συγκεκριμένο πολύμπριζο στον τοίχο, να είναι δηλαδή τοποθετημένο κάθετα, σα να είναι στραμμένη η φωτογραφία κατά 90μοίρες αριστερόστροφα! Έχω βάλει δυνατή διπλής όψεως αλλά ύστερα από 1-2μήνες ξεκόλλησε και έπεσε! Τώρα λέω για κάτι πιό σταθερό, βίδες ή εάν σκεφτείτε κάτι άλλο, βέβαια οκ λέω εγώ βίδες, αλλά που να τις περάσω πάνω του;
dimpa16 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Εαν το πολυμπριζο ξεβιδωνεται,το ξεβιδωνεις και αφου του ανοιξεις δυο τρυπες στο πλαστικο,σημαδευεις στον τοιχο και το βιδωνεις.
zoranb Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 σωστός αλλά κοίτα να δείς τι γίνεται, για να το ανοίξεις πρέπει να το ξεβιδώσει από κάτω, οπότε ακόμα κ εάν το κάνω έτσι (εννοείς να βιδώσω την βάση του στο τοίχο πρώτα, αυτό δεν λες?) μετά δεν θα μπορώ να το βιδώσω για να το κλείσω!
dimpa16 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Καταλαβα.Αμα οι βιδες του πολυμπριζου ειναι στην πλευρα του τοιχου,σιγουρα δεν μπορεις να το ξαναβιδωσεις (το πολυμπριζο)οταν θα εχεις στερεωσει το ενα μερος του στον τοιχο. Να ρωτησω κατι αλλο.Ποσες θεσεις εχει το πολυμπριζο και ποσες χρειαζεσαι στην πραξη?
zoranb Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 χαχ τόπιασα -μάλλον- τι θες να πείς, να περάσω από εκεί βίδες ε; ε κοίτα έχει 6 θέσεις κ τις θέλω όλες αλλά εάν είναι να κάνω κάτι τέτοιο ε μπορώ να τυπήσω δίπλα από τις θέσεις των πριζών, εκτός κ εάν προτρέχω κ θες να πείς κάτι άλλο!
dimpa16 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Οχι,σε καμια περιπτωση δεν θα περασεις βιδες.Αυτο που σκεφτομαι ειναι το να παρεις τσερκι(υπαρχει και τσερκι με πλαστικη μονωση) να φτιαξεις δυο κοματια σε σχημα Π και να τα περασεις απο μπροστα (ενα δεξια και ενα αριστερα) ωστε να το στερεωσεις καλα στον τοιχο. Υπαχει ομως πιθανοτητα να χασεις μεχρι και δυο θεσεις(αναλογα το σχεδιο του πολυμπριζου).
Arctic Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 1)Πάρε μία σανίδα με λίγο μεγαλύτερο μήκος από το πολύπριζο. Ανοίγεις τρύπες στο ξύλο εκεί που βρίσκονται οι βίδες που κουμπώνουν το πάνω με το κάτω μέρος(το κάνεις για να μπορείς να τις βιδώσεις και πίσω από το ξύλο). 2) Βιδώνεις το ξύλο πάνω στο πλαστικό σε σημεία ανάλογα το μήκος του πολυπριζου. Πρόσεχε να προεξέχει το ξύλο και από τις δύο πλευρές. 3)Βιδώνεις το πάνω μέρος με το κάτω μέρος του πολύμπριζου μέσα από τις τρύπες που έκανες στο (1) 4)Ανοίγεις τρύπες στις άκρες του ξύλου που προεξέχουν. 5)Σημειώνεις στο τοίχο τις τρύπες και στερεώνεις το ξύλο με ούπα. Αν έχεις λαμαρίνα ακόμα καλύτερα, για μεγαλύτερη σταθερότητα. Εναλλακτικά Αντί για να βιδώσεις το πολύμπριζο στο ξύλο με διαφορετικές βίδες μπορείς να βρεις βίδες ίδιας διαμέτρου με αυτές που χρειάζεσαι για να βιδώσεις τα μέρη του πολύμπριζου αλλά μεγαλύτερου μήκους ώστε να βιδώσεις μαζί και το ξύλο/λαμαρίνα(με 1 βίδα να στερεώσεις ξύλο και πανω-κατω μέρος). Σε αυτή τη περίπτωση καλό θα ήταν να βάλεις και ροδέλα από τη μεριά του ξύλου/λαμαρίνας. Μετά κάνεις το ίδια (4 και 5 δηλαδή)
angmar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μάλλον η διπλής όψης ήταν του κώλου. Έχω πολύπριζο στερεωμένο με διπλής όψης 2+ χρόνια και δεν έχει κουνηθεί χιλιοστό. Πάρε μία καλύτερη και δοκίμασε να καλύψεις όσο μεγαλύτερη επιφάνεια μπορείς με την ταινία.
zoranb Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 ρε γαμωτο, δεν ανέβασα φωτό από το πολύμπριζο κ νόμιζα τόση ώρα πως είχα ανεβάσει! (τόχω χαμένο σήμερα με τις φωτός!) what is ΤΣΕΡΚΙ by the way?
opera Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 υπάρχουν και ειδικές κόλλες αν δεν μπορείς να το στερεώσεις με σιλικόνη πήγαινε σε χρωματοπωλείο και κάνε μια ερώτηση.
zoranb Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 1)Πάρε μία σανίδα με λίγο μεγαλύτερο μήκος από το πολύπριζο. Ανοίγεις τρύπες στο ξύλο εκεί που βρίσκονται οι βίδες που κουμπώνουν το πάνω με το κάτω μέρος(το κάνεις για να μπορείς να τις βιδώσεις και πίσω από το ξύλο). 2) Βιδώνεις το ξύλο πάνω στο πλαστικό σε σημεία ανάλογα το μήκος του πολυπριζου. Πρόσεχε να προεξέχει το ξύλο και από τις δύο πλευρές. 3)Βιδώνεις το πάνω μέρος με το κάτω μέρος του πολύμπριζου μέσα από τις τρύπες που έκανες στο (1) 4)Ανοίγεις τρύπες στις άκρες του ξύλου που προεξέχουν. 5)Σημειώνεις στο τοίχο τις τρύπες και στερεώνεις το ξύλο με ούπα. Αν έχεις λαμαρίνα ακόμα καλύτερα, για μεγαλύτερη σταθερότητα. Εναλλακτικά Αντί για να βιδώσεις το πολύμπριζο στο ξύλο με διαφορετικές βίδες μπορείς να βρεις βίδες ίδιας διαμέτρου με αυτές που χρειάζεσαι για να βιδώσεις τα μέρη του πολύμπριζου αλλά μεγαλύτερου μήκους ώστε να βιδώσεις μαζί και το ξύλο/λαμαρίνα(με 1 βίδα να στερεώσεις ξύλο και πανω-κατω μέρος). Σε αυτή τη περίπτωση καλό θα ήταν να βάλεις και ροδέλα από τη μεριά του ξύλου/λαμαρίνας. Μετά κάνεις το ίδια (4 και 5 δηλαδή) αν κ χοντροδουλειά πολύ καλό! υπάρχουν και ειδικές κόλλες αν δεν μπορείς να το στερεώσεις με σιλικόνη πήγαινε σε χρωματοπωλείο και κάνε μια ερώτηση. ψιλομόνιμη η φάση με τις σιλικόνες κ κόλλες, θέλω να μπορώ να το βγάζω εάν χρειαστεί!
gang Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μάλλον η διπλής όψης ήταν του κώλου. Έχω πολύπριζο στερεωμένο με διπλής όψης 2+ χρόνια και δεν έχει κουνηθεί χιλιοστό. Πάρε μία καλύτερη και δοκίμασε να καλύψεις όσο μεγαλύτερη επιφάνεια μπορείς με την ταινία. Πήγαινε να το τσεκάρεις μια στιγμή...
zoranb Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 δεν έχει κ μεγάλες επιφάνειες το πολύμπριζο για τη διπλής όψεως για να είμαι ειλικρινής, έχει πτυχώσεις από πίσω και δεν του επιτρέπουν καλή επιφάνεις κόλλησης! σκεφθείτε πως από πίσω μόνο στο 45% τις επιφάνειάς του μπορείς να προσαρμώσεις διπλής όψεως και από την άλλη, έαν θέλω να το μετακινήσω;
Arctic Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 αν κ χοντροδουλειά πολύ καλό! Σωστά. Πολύ χονδροδουλεια. Στερέωσε το ξύλο και το πολύμπριζο με δεματικά Πρόσεχε το μήκος τους να είναι αρκετό(αυτά που έβαλα είναι 45cm) Μέτα κάνε τα 4,5
dimpa16 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Τωρα που ειδα το πολυμριζο σου,ξεχνα το τσερκι,γιατι δεν θα γινει δουλεια(απο την δεξια μερια). Οσο για διπλης οψεως,χλωμο το κοβω,γιατι το πολυμπρζο σου εχει αρκετο βαρος. Καλη η ιδεα του Arctic και αν εισαι και μερακλης,θα κανεις καλη δουλεια με οχι και τοσο ασχημο αισθητικο αποτελεσμα... Τσερκι : http://www.largeshop.gr/?c=215&p=876
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα