Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς που θα βρω το εξαρτηματάκι ( κάτω αριστερά ) της υπερτασης για να το αλλάξω ? Εχω το ίδιο πολύπριζο.

index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=139516

Δημοσ.

1. Σε καταστήματα ηλεκρολ. υλικού έχεις ψάξει;

2. Από τι χάλασε; Είχες υπέρταση;

3. Όταν χαλάει πως το καταλαβαίνεις;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά ακούστε μια εναλλακτική μέθοδο για στήριξη, κολλάω χαρτοταινία στο τοίχο και πάνω εκεί κολλάω με σιλικόνη ή κόλλα το πολύμπριζο, έστι ώστε εάν θέλω να το βγάλω απλώς ξεκολλάω τη χαρτοταινία κ βγαίνει κ το πολύμπριζο... τι λέτε θα αντέξει;

Δημοσ.

Με τίποτα. Η χαρτοταινία δε κρατάει. Και τον εαυτό της δηλαδή που μπορεί να στηρίξει, πάλι πολύ είναι.

Δημοσ.

Τότε θα κολλήσω απευθείας με κόλλα που έχει σαν ιδιότητα το να είναι μόνιμα ελαστική, έτσι εάν θέλω να τη βγάλω θα μπορώ με πετονιά ή κοπιδάκι όπως είπε πιό πριν φίλος εδώ.

Δημοσ.

Ωραίες και οι ιδέες του leftermann αλλά μάλλον δε θα'ναι και τόσο σταθερό.

Νομίζω μακράν η καλύτερη λύση είναι του dimpa16 με τα τσέρκια.

Και μάλιστα τρία. Εκεί που είναι οι κόκκινες γραμμές. Όλα αυτά βέβαια στην περίπτωση που θες να βάλεις συγκεκριμένα αυτό, γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος ότι υπάρχουν πολύμπριζα με τρύπες για βίδες για να τα στερεώνεις στον τοίχο. Ειδικά αν πας σε κανένα πράκτικερ. Εδώ εγώ βρήκα στο μαγαζί σιδηρικών της γειτονιάς μου (με μια πρίζα βέβαια).

Θα μπορούσες βέβαια να κάνεις κι αυτό με τη σιλικόνη/κόλλα που λες, γιατί όχι. Αλλά κατευθείαν στον τοίχο.

b8bO7.jpg

Δημοσ.

Μπορείς να ανοίξεις τρύπες στερέωσης όπως έγραψε ο leftermann ή να αγοράσεις ένα πολύριζο που τις έχει έτοιμες αν δεν σου κάνει η λύση με κόλλα/ταινία/τσέρκια κτλπ.

Δημοσ.

Λοιπόν παίδες, σας ευχαριστώ όλους για τις σκέψεις κ τις ιδέες σας, τελικά το κόλλησα με κόλλα που όπως είπα κ πιό πριν, παραμένει ελαστική, Το στερέωσα με χαρτοταινία και θα το αφήσω για ένα 24ωρο κ αύριο θα δούμε τι ψάρια πιάσαμε που... θα το τραβήξω με γερανό! :-D

ΥΓ. έλεγα πως θα το βάλω στο τοίχο αλλά τελικά το έβαλα στο έπιπλο γιατί κρύβεται καλύτερα και δεν θα φαίνεται αφού μπροστά του μπαίνει η συρταριέρα!

post-74587-0-64449100-1342981472_thumb.jpg

Δημοσ.

Γιατι δεν βαζεις βιδες στις τρυπες που ηδη εχει ? Η ειναι ελαστικο το μπλε στις ακρες ?

Θα σου ξεκολλησει η ταινια με την ζεστη , θα πεσει και θα σπασει στο τελος...

Δημοσ.

μπλουζ απ'ότι φαίνεται είναι πιο λεπτό-μαλακό το πλαστικό εκεί που λές και είναι για να λυγίζει εύκολα να βάζεις προσωρινά το καλώδιο. Οπότε δε θα μπορούσε να το στηρίξει εκεί. Το σκέφτηκα κι εγώ στην αρχή. :mrgreen:

Δημοσ.

Την ταινία διπλής όψης την σκέφτηκες;

Link

Πρέπει να είσαι ερωτευμένη :-D , αλλά thanx anyway

Θέλω να στερεώσω το συγκεκριμένο πολύμπριζο στον τοίχο, να είναι δηλαδή τοποθετημένο κάθετα, σα να είναι στραμμένη η φωτογραφία κατά 90μοίρες αριστερόστροφα! Έχω βάλει δυνατή διπλής όψεως αλλά ύστερα από 1-2μήνες ξεκόλλησε και έπεσε! Τώρα λέω για κάτι πιό σταθερό, βίδες ή εάν σκεφτείτε κάτι άλλο, βέβαια οκ λέω εγώ βίδες, αλλά που να τις περάσω πάνω του;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...