kosmasgr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Γνωρίζει κανείς που θα βρω το εξαρτηματάκι ( κάτω αριστερά ) της υπερτασης για να το αλλάξω ? Εχω το ίδιο πολύπριζο.
zoranb Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 1. Σε καταστήματα ηλεκρολ. υλικού έχεις ψάξει; 2. Από τι χάλασε; Είχες υπέρταση; 3. Όταν χαλάει πως το καταλαβαίνεις;
zoranb Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 παιδιά ακούστε μια εναλλακτική μέθοδο για στήριξη, κολλάω χαρτοταινία στο τοίχο και πάνω εκεί κολλάω με σιλικόνη ή κόλλα το πολύμπριζο, έστι ώστε εάν θέλω να το βγάλω απλώς ξεκολλάω τη χαρτοταινία κ βγαίνει κ το πολύμπριζο... τι λέτε θα αντέξει;
Haldol Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Με τίποτα. Η χαρτοταινία δε κρατάει. Και τον εαυτό της δηλαδή που μπορεί να στηρίξει, πάλι πολύ είναι.
zoranb Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Τότε θα κολλήσω απευθείας με κόλλα που έχει σαν ιδιότητα το να είναι μόνιμα ελαστική, έτσι εάν θέλω να τη βγάλω θα μπορώ με πετονιά ή κοπιδάκι όπως είπε πιό πριν φίλος εδώ.
ennoeitai Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Ωραίες και οι ιδέες του leftermann αλλά μάλλον δε θα'ναι και τόσο σταθερό. Νομίζω μακράν η καλύτερη λύση είναι του dimpa16 με τα τσέρκια. Και μάλιστα τρία. Εκεί που είναι οι κόκκινες γραμμές. Όλα αυτά βέβαια στην περίπτωση που θες να βάλεις συγκεκριμένα αυτό, γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος ότι υπάρχουν πολύμπριζα με τρύπες για βίδες για να τα στερεώνεις στον τοίχο. Ειδικά αν πας σε κανένα πράκτικερ. Εδώ εγώ βρήκα στο μαγαζί σιδηρικών της γειτονιάς μου (με μια πρίζα βέβαια). Θα μπορούσες βέβαια να κάνεις κι αυτό με τη σιλικόνη/κόλλα που λες, γιατί όχι. Αλλά κατευθείαν στον τοίχο.
agent_smith Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Μπορείς να ανοίξεις τρύπες στερέωσης όπως έγραψε ο leftermann ή να αγοράσεις ένα πολύριζο που τις έχει έτοιμες αν δεν σου κάνει η λύση με κόλλα/ταινία/τσέρκια κτλπ.
zoranb Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Λοιπόν παίδες, σας ευχαριστώ όλους για τις σκέψεις κ τις ιδέες σας, τελικά το κόλλησα με κόλλα που όπως είπα κ πιό πριν, παραμένει ελαστική, Το στερέωσα με χαρτοταινία και θα το αφήσω για ένα 24ωρο κ αύριο θα δούμε τι ψάρια πιάσαμε που... θα το τραβήξω με γερανό! ΥΓ. έλεγα πως θα το βάλω στο τοίχο αλλά τελικά το έβαλα στο έπιπλο γιατί κρύβεται καλύτερα και δεν θα φαίνεται αφού μπροστά του μπαίνει η συρταριέρα!
bluesattack Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Γιατι δεν βαζεις βιδες στις τρυπες που ηδη εχει ? Η ειναι ελαστικο το μπλε στις ακρες ? Θα σου ξεκολλησει η ταινια με την ζεστη , θα πεσει και θα σπασει στο τελος...
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Σιγά μην σπάσει ένα πολύμπριζο πλαστικούρα. Και με κόλα το έβαλε είπε όχι με ταινία
ennoeitai Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 μπλουζ απ'ότι φαίνεται είναι πιο λεπτό-μαλακό το πλαστικό εκεί που λές και είναι για να λυγίζει εύκολα να βάζεις προσωρινά το καλώδιο. Οπότε δε θα μπορούσε να το στηρίξει εκεί. Το σκέφτηκα κι εγώ στην αρχή.
zoranb Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 παιδιά (bluesattack και ennoeitai) δείτε λίγο πίσω, το ολοκλήρωσα με κόλλα!
zoranb Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2012 Την ταινία διπλής όψης την σκέφτηκες; Link Πρέπει να είσαι ερωτευμένη , αλλά thanx anyway Θέλω να στερεώσω το συγκεκριμένο πολύμπριζο στον τοίχο, να είναι δηλαδή τοποθετημένο κάθετα, σα να είναι στραμμένη η φωτογραφία κατά 90μοίρες αριστερόστροφα! Έχω βάλει δυνατή διπλής όψεως αλλά ύστερα από 1-2μήνες ξεκόλλησε και έπεσε! Τώρα λέω για κάτι πιό σταθερό, βίδες ή εάν σκεφτείτε κάτι άλλο, βέβαια οκ λέω εγώ βίδες, αλλά που να τις περάσω πάνω του;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα