minaras_tio Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δουλειές πάντα υπάρχουν. Αυτό έμαθα στη ζωή μου. Αρκεί να ψάχνεσαι και να θες να δουλέψεις. Και φυσικά να μη μένεις στάσιμος σε ένα επάγγελμα. Η λογική έμαθα Α και θα δουλεύω 40 χρόνια Α' date=' στην εποχή των ραγδαίων εξελίξεων, δε θα σε οδηγήσει σε σωστά μονοπάτια.[/quote'] Με λιγα λογια μας λες φιλε μου οτι: 1) Δουλειες υπαρχουν (οπως το λεφτα υπαρχουν ε 2) Απλα πρεπει να τις αλλαζουμε τις δουλειες, σαν τα βρακια μας. Σωστα; Sent from my iPhone using Insomnia Πεντε μερες τρως αγγουρι και το Σαββατο εισαι μουρη... Γραμμενο σε εναν τοιχο του Τει Αθηνας.... Sent from my iPhone using Insomnia
kage Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 καλησπερα παιδες.ισως φαινεται χαζο το ερωτημα-θεμα , ομως εγω προσωπικα δεν βλεπω καμμι κριση στην ελλαδα.παντου εμπορικα κεντρα καφετεριες μπαρακια μπουζουκια ταβερνες ειναι γεματα.τα νησια ηδη αρχιζουν και γεμιζουν.ποια κριση λοιπον???? κατα τα αλλα ο ελληνας δεν εχει λεφτα..... η Αθηνα εχει 6μυρια κοσμο.απο αυτους κανα 500.000πολιτες εχουν λεφτα για να μπορουν να συντηρουν τα πιο γνωστα μαγαζια που παει και ο υπολοιπος κοσμος που δεν ανηκει σε αυτη την κατηγορια. εν ολιγης μην κοιτατε τι γινεται στα "γνωστα" μαγαζια!!! σκεφτειτε τι θα γινει οταν τα μικρα μαγαζια θα κλεισουν και θα μεινουν ανεργοι μερικοι χιλιαδες ανθρωποι.. δεν ξερω αν εχουμε κριση αλλα οι τιμες των ενοικιων στα μαυρα υψη... right? εχουν βγαλει τοσα πολλα απο τα προηγουμενα χρονια που τα χαν νοικιασμενα που ζουν απο τους τοκους.Δεν τους νοιαζει να τα νοικιασουν χαμηλοτερα απ οτι αυτοι νομιζουν.Γι αυτο και βλεπεις κεντρικα μαγαζια να γραφουν ενοικιαζεται χρονια τωρα. κατι παρομοιο και στα σπιτια που οι περισσοτεροι που χουν τα σπιτια ειναι συνηθως οι εργολαβοι που τα χτισαν ή ιδιοκτητες που δωσαν αντιπαροχη.
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Πάντως, αυτές οι λογικές του στυλ "ο κόσμος πάει για καφέ, άρα δεν έχουμε κρίση" ή ότι "για καφέ πάνε μόνο οι πλούσιοι" είναι φοβερές. Srsly, τώρα οι μεν πιστεύετε ότι κρίση σημαίνει Ουγκάντα; Και οι δε πιστεύετε ότι για να βγει ο άλλος από το σπίτι του πρέπει να είναι τουλάχιστον εφοπλιστής; 1
pournaras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Με λιγα λογια μας λες φιλε μου οτι: 1) Δουλειες υπαρχουν (οπως το λεφτα υπαρχουν ε 2) Απλα πρεπει να τις αλλαζουμε τις δουλειες, σαν τα βρακια μας. Σωστα; 1. Δουλειες για ολους οχι δεν υπαρχουν, αλλα γενικα δουλειες υπαρχουν και ειδικα στον αγροτικο τομεα μια χαρα υπαρχουν. Ποιος ομως θα παει με τοσα που δινουν για να τρεχει ολη μερα στο χωραφι; Δικοπο μαχαιρι, και αυτος που λεει "υπαρχουν δουλειες αλλα δεν πας" εχει δικιο, και ο αλλος που δεν παει γιατι υπαρχει στυγνη εκμεταλλευση εχει δικιο. Διοτι αλλο ειναι να παιρνεις 500 ευρω αλλα να καθεσαι σε ενα γραφειο η να τρεχεις σε καμμια υπηρεσια, κι αλλο να βαρας γκασμα. 2. Απο τη στιγμη που βλεπεις ακομη και ολοκληρα επαγγελματα να σβηνουν σε ελαχιστα χρονια απο τη στιγμη που δημιουργηθηκαν, λογικο ειναι να αλλαζουμε κι εμεις. Πανε οι εποχες που ειχες το μαναβη. τον τσαγκαρη, το φουρναρη κλπ, και τελος. Εδω πλεον μονο αυτα που ασχολουνται με παροχη υπερηρεσιων ειναι δεκαδες.
fuku Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 η κρίση στην ελλαδα είναι κοινωνική και όχι τοσο οικονομική
minaras_tio Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δουλειές πάντα υπάρχουν. Αυτό έμαθα στη ζωή μου. Αρκεί να ψάχνεσαι και να θες να δουλέψεις. Και φυσικά να μη μένεις στάσιμος σε ένα επάγγελμα. Η λογική έμαθα Α και θα δουλεύω 40 χρόνια Α, στην εποχή των ραγδαίων εξελίξεων, δε θα σε οδηγήσει σε σωστά μονοπάτια. 1. Δουλειες για ολους οχι δεν υπαρχουν, αλλα γενικα δουλειες υπαρχουν και ειδικα στον αγροτικο τομεα μια χαρα υπαρχουν. Ποιος ομως θα παει με τοσα που δινουν για να τρεχει ολη μερα στο χωραφι; Δικοπο μαχαιρι, και αυτος που λεει "υπαρχουν δουλειες αλλα δεν πας" εχει δικιο, και ο αλλος που δεν παει γιατι υπαρχει στυγνη εκμεταλλευση εχει δικιο. Διοτι αλλο ειναι να παιρνεις 500 ευρω αλλα να καθεσαι σε ενα γραφειο η να τρεχεις σε καμμια υπηρεσια, κι αλλο να βαρας γκασμα. 2. Απο τη στιγμη που βλεπεις ακομη και ολοκληρα επαγγελματα να σβηνουν σε ελαχιστα χρονια απο τη στιγμη που δημιουργηθηκαν, λογικο ειναι να αλλαζουμε κι εμεις. Πανε οι εποχες που ειχες το μαναβη. τον τσαγκαρη, το φουρναρη κλπ, και τελος. Εδω πλεον μονο αυτα που ασχολουνται με παροχη υπερηρεσιων ειναι δεκαδες. Εμεις οι δυο συμφωνουμε αδρεφε.. Εγω τον αλλο φιλο στο απο πανω quote ρωτουσα..γιατι με αυτα που λεει, ουσιαστικα βγαζει τεμπεληδες 1,5 εκατομμυριο ανεργους... Διαβασε να δεις... Τωρα στον αγροτικο τομεα που λες, ξερεις ποσο δυσκολο ειναι να πεις οτι παω, ξεκιναω απο το μηδεν να παω στα χωραφια? Γιατι? Γιατι δεν υπαρχει η παραμικρη υποστηριξη απο το κρατος στους νεους αγροτες. Επειδη το ειχα ψαξει το θεμα, (και φαντασου οτι εχω και χωραφι)δεν υπαρχει καμια υποστηριξη για προγραμματα και γεωργικα μηχανηματα.. Αν ομως τα εχεις αυτα, τοτε ναι πας στο χωραφι για να ζησεις φιλε μου. η κρίση στην ελλαδα είναι κοινωνική και όχι τοσο οικονομική Δηλαδη οταν δεν εχω να πληρωσω το χαρατσι, ειναι κοινωνικη κριση??
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δηλαδη οταν δεν εχω να πληρωσω το χαρατσι, ειναι κοινωνικη κριση?? Ναι, είναι κοινωνική κρίση, υπό την έννοια ότι δεν έπρεπε να σου έχει επιβληθεί εξαρχής το χαράτσι. Θα έπρεπε να παίρνουν τα λεφτά από αυτούς που πρέπει να δίνουν τα λεφτά.
kostas_dr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Η μισή (σχεδόν) Ελλάδα ζει απ' τον τουρισμό. Ελάχιστοι κόβουν αποδείξεις, αλλά βγάζουν σε 2-3 μήνες τόσα που τους φτάνουν για ολόκληρο τον χρόνο. Ποιος και πως θα τους πιάσει όλους αυτούς; Πρέπει να πληρώσουν το χαράτσι; Στην εφορία μπορεί να δηλώνουν άνεργοι. Άρα;
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Η μισή (σχεδόν) Ελλάδα ζει απ' τον τουρισμό. Ελάχιστοι κόβουν αποδείξεις, αλλά βγάζουν σε 2-3 μήνες τόσα που τους φτάνουν για ολόκληρο τον χρόνο. Ποιος και πως θα τους πιάσει όλους αυτούς; Πρέπει να πληρώσουν το χαράτσι; Στην εφορία μπορεί να δηλώνουν άνεργοι. Άρα; Άρα ας μας πηδήξει όλους το κράτος, αφού είναι ανίκανο να φτιάξει σωστούς μηχανισμούς. :Ρ
laptop_man Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Άρα ας μας πηδήξει όλους το κράτος, αφού είναι ανίκανο να φτιάξει σωστούς μηχανισμούς. :Ρ lol ρε,έτσι γίνεται.Τα παίρνει είτε απ' όσους δεν μπορούν να κρυφτούν (μισθωτοί-συνταξιούχοι-εισοδηματίες με εμφανή έσοδα από ακίνητα ή κάτι "δηλωμένο") είτε απ' όσους εκουσίως "μπαλώνουν τα πανιά".
geowizard Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 το κρατος δεν χανει ποτε... Το 1789 εχασε, καιρος να ξαναχασει! Η μισή (σχεδόν) Ελλάδα ζει απ' τον τουρισμό. Ελάχιστοι κόβουν αποδείξεις, αλλά βγάζουν σε 2-3 μήνες τόσα που τους φτάνουν για ολόκληρο τον χρόνο. Ποιος και πως θα τους πιάσει όλους αυτούς; Πρέπει να πληρώσουν το χαράτσι; Στην εφορία μπορεί να δηλώνουν άνεργοι. Άρα; Αρα το μεριδιο ευθυνης ειναι 50-50. 50% στους πολιτικους και 50% στους φοροφυγάδες! Εδω συμφωνω αλλα αντι να τους ξυλωσουν τον κωλο καθονται και τα παίρνουν απο συνταξεις.
conqueror06 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Να δω τι αλλο θα ακουσουμε.... Αυτος λεει που επιλεγει να δωσει τα χρηματα ΤΟΥ στο να παει διακοπες και οχι σε κατι αλλο ειναι ο ορισμος του παρασιτου!!! Δηλαδη εγω φετος που θα κανω το σκατο μου παξιμαδι για να μπορεσω να παω σε ενα σπιτακι που εχουμε στην Κω με την γυναικα μου γιατι δευτερη χρονια χωρις διακοπες με ολα αυτα που μας συμβαινουν δεν παλευεται ειμαι παρασιτο.... Φιλε μου προτιμω να κανω το σκατο μου παξιμαδι και να παω να ξεσκασω 10 μερες παρα να καθομαι να κλαιγομαι για την κριση οπως κανουμε ολον τον υπολοιπο χρονο. Για αυτο και οι αυτοκτονιες εχουν σπασει ολα τα ρεκορ. Οπως λεει και ο σοφος ελληνικος λαος ´´Η φτωχια θελει καλοπεραση ´´ Όντως πω πω τι είπα ο άνθρωπος, γίνονται τέτοια πράγματα στον αγγελικό κόσμο της Ελλάδας??? :) Φίλε μου εσύ εργάζεσαι τίμια προφανώς. Δες άλλα άτομα άεργα που έχουν φεσώσει τις μισές τράπεζες και έχουν κάνει πολλαπλές απάτες για να το παίζουν άνετοι, πηγαίνοντας στα καλύτερα ξενοδοχεία και κοροϊδεύουν ως μλκς όσους δουλεύουν τίμια σαν εσένα για να κάνουν 10-15 ημέρας διακοπες χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Αυτά ακριβώς τα άτομα αν διαβάσεις καλά το κείμενο αναφέρω ως παράσιτα και μέρος του προβλήματος της κρίσης της χώρας μας... Τι παραγωγικότητα προσφέρουν αυτά τα άτομα? Ζημία προκαλούν στην χώρα και στην κοινωνίαω (ο ορισμός του παράσιτου) Πάντως, αυτές οι λογικές του στυλ "ο κόσμος πάει για καφέ, άρα δεν έχουμε κρίση" ή ότι "για καφέ πάνε μόνο οι πλούσιοι" είναι φοβερές. Srsly, τώρα οι μεν πιστεύετε ότι κρίση σημαίνει Ουγκάντα; Και οι δε πιστεύετε ότι για να βγει ο άλλος από το σπίτι του πρέπει να είναι τουλάχιστον εφοπλιστής; Για καφέ φυσικά δεν πηγαίνουν μόνο οι πλούσιοι. Έχουν κάθε δικαίωμα να πάνε όσοι δουλεύουν σκληρά και παράγουν έργο για την χώρα και τους συμπολίτες τους. Όσοι κλέβουν και φεσώνουν πρέπει να πίνουν καφέ στην φυλακή. Όσοι δεν έχουν λεφτά να πάνε και αντι να δουλέψουν παίρνουν την σύνταξη των γονιών τους, να πιουν καφέ στο σπίτι τους ή να δουλέψουν για να μπορούν να το κάνουν. Η λογική του ελληνάρα που αντί να είναι κατάπτυστη επικροτείται κιόλας από πολλά άτομα δείχνει ότι είτε αυτά τα άτομα είναι η πλειοψηφία άρα κανείς δεν τα αγγίζει, ή η πλύση εγκεφάλου που έχει υποβληθεί στους τίμιους είναι στον υπερθετικό βαθμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα