Fidelio Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Νομίζω πως τα αίτια της κρισης δεν ειναι ουτε ο μη λειτουργικος φοροεισπρακτικος μηχανισμος, ουτε η διαφθορα. Είναι οι ...καφετέριες. Με τόσες που ανοίξανε τα τελευταία 20 χρόνια πως γίνεται ο μεσος εργαζόμενος να κάτσει στην δουλειά του, ο φοιτητής στην βιβλιοθήκη του. Επενδυτικά ποσά της τάξεως των 100 χιλιάδων ευρώ για μια καφετέρια... Για ενα μαγαζί που ψήνει καφέ ρε φιλε, ξοδεύονται 100 χιλιάρικα; !! Οι καφετέριες σας λέω ειναι , και νομιζω πως έτσι τελικά ο κισινγκερ χτύπησε τον εθνικό μας πατριωτισμο. Ποια γλώσσα, και ποια ήθη, ποιο πολιτισμό. ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ μας γονάτισαν οι κουφάλες. ..για δειτε λιγο γύρω σας σήμερα. ΠΟΙΟΣ ΚΛΑΔΟΣ είναι αυτός που δεν το έχει επηρεάσει η κρίση. Μα οι καφετέριες ! Τυχαίο;...
minaras_tio Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 ^^Trolling... Sent from my iPhone using Insomnia
minaras_tio Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 ^^Ανετα. Sent from my iPhone using Insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Αυτές οι άτιμες οι ελληνικές καφετέριες, όλη την Ευρώπη χρεοκόπησαν...
laptop_man Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Γειά σου μαέστρο λεβεντιά.... ...btw,κόμη και το esspeso στην Ιταλία (ξέρετε πόση ώρα κάθονται οι Ιταλοί για καφέ; ) τη κάνει τη ζημιά του.lol
KleKoR Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Οκ, μιας και ειμαι εγω λαθος, θα μπορουσες να μου εξηγησεις γιατι παρεθεσες μια αυτοκτονια ενος υπαλληλου τραπεζας χωρις οικονομικα προβληματα σε ενα θεμα για την οικονομικη κριση; πλάκα κάνεις τώρα έτσι; ήθελα να ρίξω στάχτη στα μάτια και να δημιουργήσω εντυπώσεις... ας σοβαρευτούμε... σιγά μην απολογηθώ κιόλας επειδή τη στιγμή που δημοσίευσα την είδηση έκανε για αυτοκτονία και σημείωμα... μεγάλα παιδιά είμαστε...;;
pournaras Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 πλάκα κάνεις τώρα έτσι; ήθελα να ρίξω στάχτη στα μάτια και να δημιουργήσω εντυπώσεις... ας σοβαρευτούμε... σιγά μην απολογηθώ κιόλας επειδή τη στιγμή που δημοσίευσα την είδηση έκανε για αυτοκτονία και σημείωμα... μεγάλα παιδιά είμαστε...;; Συνεχιζω να μη βλεπω το λογο της δημοσιευσης της συγκεκριμενης ειδησης στο συγκεκριμενο θεμα... αν εχεις καποιον, ειλικρινα θα ηθελα να τον ακουσω.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Νομίζω πως τα αίτια της κρισης δεν ειναι ουτε ο μη λειτουργικος φοροεισπρακτικος μηχανισμος, ουτε η διαφθορα. Είναι οι ...καφετέριες. Με τόσες που ανοίξανε τα τελευταία 20 χρόνια πως γίνεται ο μεσος εργαζόμενος να κάτσει στην δουλειά του, ο φοιτητής στην βιβλιοθήκη του. Επενδυτικά ποσά της τάξεως των 100 χιλιάδων ευρώ για μια καφετέρια... Για ενα μαγαζί που ψήνει καφέ ρε φιλε, ξοδεύονται 100 χιλιάρικα; !! Οι καφετέριες σας λέω ειναι , και νομιζω πως έτσι τελικά ο κισινγκερ χτύπησε τον εθνικό μας πατριωτισμο. Ποια γλώσσα, και ποια ήθη, ποιο πολιτισμό. ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ μας γονάτισαν οι κουφάλες. ..για δειτε λιγο γύρω σας σήμερα. ΠΟΙΟΣ ΚΛΑΔΟΣ είναι αυτός που δεν το έχει επηρεάσει η κρίση. Μα οι καφετέριες ! Τυχαίο;... Πλεον, εχω βασιμες υποψιες οτι ο γνωστος πρωην υπουργος τις συμφωνιες για τα υποβρυχια και τους tor-m1 σε καφετερια τις εκλεισε. Ενω αν δεν υπηρχαν τοσες καφετεριες θα του περναγε απτο μυαλο του?
KleKoR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Συνεχιζω να μη βλεπω το λογο της δημοσιευσης της συγκεκριμενης ειδησης στο συγκεκριμενο θεμα... αν εχεις καποιον' date=' ειλικρινα θα ηθελα να τον ακουσω.[/quote'] Αν δεν μπορείς να καταλάβεις, λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Sent from my iPhone using Insomnia
tritonas00 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Συνεχιζω να μη βλεπω το λογο της δημοσιευσης της συγκεκριμενης ειδησης στο συγκεκριμενο θεμα... αν εχεις καποιον, ειλικρινα θα ηθελα να τον ακουσω. Απλα τον βολευε η εξηγηση "αυτοκτονια απο οικονομικα αιτια" για να λαικισει - καταστροφολογησει. Δεν εκατσε ομως η φαση. 1
Cossutius. Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Απλα τον βολευε η εξηγηση "αυτοκτονια απο οικονομικα αιτια" για να λαικισει - καταστροφολογησει. Δεν εκατσε ομως η φαση. Πω πω...μου γυρνάει το μάτι με τη λέξη "λαικισμος" πλέον. Οτι και να πει κανεις λαικίζει. Λοιπόν για να κάνουμε τον δικηγόρο του διαβόλου, ο KleKoR παρέθεσε 2 ειδήσεις, όχι μια. Η δεύτερη ήταν ξεκάθαρα αυτοκτονία για οικονομικούς λόγους μιας και η ιδια η είδηση το αναφέρει, στη πρώτη (η αυτοκτονία απ την Ακρόπολη δηλαδη), δεν αναφερόταν ο λόγος. Τα περισσότερα σάιτ εκείνη την ημέρα αλλά και το ραδιόφωνο, ανέφεραν οτι μάλλον πρόκειτε για οικονομικούς λόγους. Αργότερα βγαίνει η είδηση που παρέθεσε ο kostas_dr η οποία λέει επίσης ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως οι λόγοι της αυτοκτονίας ειναι άγνωστοι και ΜΑΛΛΟΝ σύμφωνα με πληροφορίες (οι οποίες δεν ειναι διασταυρωμένες, γιαυτο και γράφουν στην αρχη οτι οι λόγοι ειναι άγνωστοι)δεν ήταν οικονομικοί οι λόγοι. Το φάουλ εδώ δεν ειναι το KleKor, αλλά των ΜΜΕ που βιάστηκαν να βγάλουν συμπέρασμα. Κακός λοιπόν βιαστηκατε να τον κατηγορήσετε ως "λαικιστη". Eιδικά τη στιγμή που 2-3 φορές την εβδομάδα έχουμε είδηση για αυτοκτονία που έχει σχέση με οικονομικούς λόγους. Οκ έτυχε η μια είδηση ΜΑΛΛΟΝ να μην έχει σχέση με αυτό. Πολύ εύκολα θα μπορουσε κάποιος να πει, οτι υπήρξε νεότερη είδηση (αυτη που παρέθεσε ο kostas_dr) η οποία αναιρούσε μάλλον τις υποθέσεις για αυτοκτονία λόγω οικονομικών προβλημάτων.. Και να μη κοροιδευόμαστε. Υπάρχει κόσμος που βρισκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Οπως αναφέρθηκε πρόσφατα και εδώ αλλά και σε πολλά ειδησιογραφικά, υπάρχει αύξηση στις απόπειρες αυτοκτονίας για οικονομικούς λόγους όπως και στις αυτοκτονιες γενικότερα. 3 στις 4 αυτοκτονίες πλέον ειναι για οικονομικούς λόγους. Και δεν ειναι μόνο θέμα χρεών. Ο άλλος έχει μια δουλίτσα, νοικιάζει ένα σπιτάκι, χάνει ξαφνικά τη δουλειά, του δε μπορεί να πληρωσει ενοικιο, δεν έχει γονείς η κάποια καβάτζα, μένει στο δρόμο. Υπάρχει ΠΟΛΥΣ κόσμος που ειναι έτσι. Δυστηχως. Και αυτό δεν ειναι λαικισμός. Ειναι γεγονός. Και μετά από αυτό ο Cossutius πέρα από φιλήδονο Ρωμαικό παρτάλι, γίνεται ΚΑΙ δικηγόρος
skiabox Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Νομίζω πως τα αίτια της κρισης δεν ειναι ουτε ο μη λειτουργικος φοροεισπρακτικος μηχανισμος, ουτε η διαφθορα. Είναι οι ...καφετέριες. Με τόσες που ανοίξανε τα τελευταία 20 χρόνια πως γίνεται ο μεσος εργαζόμενος να κάτσει στην δουλειά του, ο φοιτητής στην βιβλιοθήκη του. Επενδυτικά ποσά της τάξεως των 100 χιλιάδων ευρώ για μια καφετέρια... Για ενα μαγαζί που ψήνει καφέ ρε φιλε, ξοδεύονται 100 χιλιάρικα; !! Οι καφετέριες σας λέω ειναι , και νομιζω πως έτσι τελικά ο κισινγκερ χτύπησε τον εθνικό μας πατριωτισμο. Ποια γλώσσα, και ποια ήθη, ποιο πολιτισμό. ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ μας γονάτισαν οι κουφάλες. ..για δειτε λιγο γύρω σας σήμερα. ΠΟΙΟΣ ΚΛΑΔΟΣ είναι αυτός που δεν το έχει επηρεάσει η κρίση. Μα οι καφετέριες ! Τυχαίο;... Κάντο 800 χιλιάρικα όμως γιατί έχεις μείνει λίγο πίσω (πηγή γνωστός εφοριακός). Τώρα για τον ρατσισμό που είδα μια διαμάχη πιο πίσω, η χειρότερη μορφή ρατσισμού που έχω δει εγώ στη ζωή μου είναι ο ολιγαρχικός ρατσισμός που εγκαταστήθηκε το 81 και μετά και όπου για να ζήσεις-επιβιώσεις πρέπει είτε να είσαι ΔΥ, είτε επιχειρηματίας που κλέβει την εφορία, είτε νταβατζής, δηλαδή να ανήκεις σε κλειστό επάγγελμα οπού σαν κλάσικός μαφιόζος ορίζεις (μέσω της οργανωμένης κάστας σου) κατώτερο πλαφόν σε τιμές και χρεώνεις ότι πιο γελοίο σου κατέβει στο κεφάλι (για παράδειγμα μια μεταφορά ενός εγγράφου για μια απόσταση 10-100-1000 μέτρα) με ότι ποσό γουστάρεις (για παράδειγμα δικηγόροι-συμβολαιογράφοι). Αν δεν έχεις επενδύσει στο να ζεις εις βάρος των άλλων ζήτω που κάηκες. Δεν μπορείς να κάνεις οικογένεια, δε μπορείς να κάνεις εύκολα παρέες, η ολιγαρχία σου ζητάει χρήματα (χαράτσια σε ανέργους) και άλλα τέτοια ωραία. Βέβαια και ο άλλος δεν είναι βλάκας να κάτσει να γίνει το παγκόσμιο κορόιδο, επειδή η ολιγαρχία θέλει να διατηρήσει την τελευταία Σοβιετία στη γη, για αυτό πιστεύω ότι η πιο μεγάλη μεταρρύθμιση στην Ελλάδα θα είναι η μαζική μετανάστευση, γιατί μετά όλο αυτό το σάπιο σύστημα θα βρεθεί στο κενό , αφού δε θα έχει από ποιον να απομυζήσει. 1
kostas_dr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Οι πάσης φύσεως και φυλής μετανάστες που θα μείνουν, δεν θα πληρώνουν χαράτσια για να συνεχίσουν να ζουν σε αυτή την ονειρεμένη χώρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα