Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όντως πω πω τι είπα ο άνθρωπος, γίνονται τέτοια πράγματα στον αγγελικό κόσμο της Ελλάδας??? :) :) :)

Φίλε μου εσύ εργάζεσαι τίμια προφανώς. Δες άλλα άτομα άεργα που έχουν φεσώσει τις μισές τράπεζες και έχουν κάνει πολλαπλές απάτες για να το παίζουν άνετοι, πηγαίνοντας στα καλύτερα ξενοδοχεία και κοροϊδεύουν ως μλκς όσους δουλεύουν τίμια σαν εσένα για να κάνουν 10-15 ημέρας διακοπες χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις. Αυτά ακριβώς τα άτομα αν διαβάσεις καλά το κείμενο αναφέρω ως παράσιτα και μέρος του προβλήματος της κρίσης της χώρας μας... Τι παραγωγικότητα προσφέρουν αυτά τα άτομα? Ζημία προκαλούν στην χώρα και στην κοινωνίαω (ο ορισμός του παράσιτου)

Για καφέ φυσικά δεν πηγαίνουν μόνο οι πλούσιοι. Έχουν κάθε δικαίωμα να πάνε όσοι δουλεύουν σκληρά και παράγουν έργο για την χώρα και τους συμπολίτες τους. Όσοι κλέβουν και φεσώνουν πρέπει να πίνουν καφέ στην φυλακή. Όσοι δεν έχουν λεφτά να πάνε και αντι να δουλέψουν παίρνουν την σύνταξη των γονιών τους, να πιουν καφέ στο σπίτι τους ή να δουλέψουν για να μπορούν να το κάνουν.

Η λογική του ελληνάρα που αντί να είναι κατάπτυστη επικροτείται κιόλας από πολλά άτομα δείχνει ότι είτε αυτά τα άτομα είναι η πλειοψηφία άρα κανείς δεν τα αγγίζει, ή η πλύση εγκεφάλου που έχει υποβληθεί στους τίμιους είναι στον υπερθετικό βαθμό.

Σωστος! Το ταμειο ανεργιας ειναι ενα βοηθημα για να βρεις δουλεια και οχι για να βγαλεις βολτα το γκομενακι μια βδομαδα στην Μυκονο. Αλλα βεβαια, εχουμε ως δικαιολογία το οτι δεν υπαρχουν δουλειες το οποιο ειναι ΜΥΘΟΣ. Δουλειες υπαρχουν, απλα ειναι μειωμενες λογω του κλεισίματος μαγαζιων. Και στην χειροτερη μαζευεις το ταμειο ανεργιας σου για καποιους μηνες και την κανεις για εξωτερικο. Αλλα ναι, ξεχασα, ο (ανεργος) Ελληνας θελει να τον ταΐζουν και να τον ποτίζουν αλλοι προκειμενουν αυτος να ειναι εξω για βολτες και για καφεδακια.

Φυσικα και υπαρχουν και ανεργοι οι οποιοι ξεσκιζονται για να βρουνε δουλεια αλλα απο οτι εχω δει ειναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενος χεριού.

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σωστος! Το ταμειο ανεργιας ειναι ενα βοηθημα για να βρεις δουλεια και οχι για να βγαλεις βολτα το γκομενακι μια βδομαδα στην Μυκονο. Αλλα βεβαια' date=' εχουμε ως δικαιολογία το οτι δεν υπαρχουν δουλειες το οποιο ειναι ΜΥΘΟΣ. Δουλειες υπαρχουν, απλα ειναι μειωμενες λογω του κλεισίματος μαγαζιων. Και στην χειροτερη μαζευεις το ταμειο ανεργιας σου για καποιους μηνες και την κανεις για εξωτερικο. Αλλα ναι, ξεχασα, ο (ανεργος) Ελληνας θελει να τον ταΐζουν και να τον ποτίζουν αλλοι προκειμενουν αυτος να ειναι εξω για βολτες και για καφεδακια.

Φυσικα και υπαρχουν και ανεργοι οι οποιοι ξεσκιζονται για να βρουνε δουλεια αλλα απο οτι εχω δει ειναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενος χεριού.[/quote']

Απο τη μια λες οτι το ταμειο ανεργιας ειναι ενα βοηθημα να βρεις δουλεια, απο την αλλη λες οτι μαζευεις το ταμειο ανεργιας για να πας εξωτερικο. Και συνεχιζεις λεγοντας οτι ο Ελληνας θελεις να τον ταιζουν για να βγαινει βολτες.

Απο φασισε τι απο τα 3 μπορει να κανει ενας ανεργος για να βρει μια αξιοπρεπη δουλεια και να ζησει.

Επισης λες, οτι ειναι ΜΥΘΟΣ το γεγονος οτι δεν υπαρχουν δουλειες; seriously τωρα η εισαι καπου μονιμος αρα εχεις δουλεια, ή ζεις εξωτερικο. Ανεργος αποκλειεται να εισαι γιατι θα ειχες αλλη γνωμη.

Εχεις ανοιξει εφημεριδα να δεις αν υπαρχουν δουλειες;

Εχεις υπ οψιν σου ποσοι ειναι οι ανεργοι;

Εχεις υπ οψιν τι εκμεταλλευση υπαρχει ειδικα στους νεους;

Μη βγαινετε και λετε οτι υπαρχουν δουλειες στην Ελλαδα. Ουτε για αστειο...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Απο τη μια λες οτι το ταμειο ανεργιας ειναι ενα βοηθημα να βρεις δουλεια, απο την αλλη λες οτι μαζευεις το ταμειο ανεργιας για να πας εξωτερικο. Και συνεχιζεις λεγοντας οτι ο Ελληνας θελεις να τον ταιζουν για να βγαινει βολτες.

Απο φασισε τι απο τα 3 μπορει να κανει ενας ανεργος για να βρει μια αξιοπρεπη δουλεια και να ζησει.

Επισης λες, οτι ειναι ΜΥΘΟΣ το γεγονος οτι δεν υπαρχουν δουλειες; seriously τωρα η εισαι καπου μονιμος αρα εχεις δουλεια, ή ζεις εξωτερικο. Ανεργος αποκλειεται να εισαι γιατι θα ειχες αλλη γνωμη.

Εχεις ανοιξει εφημεριδα να δεις αν υπαρχουν δουλειες;

Εχεις υπ οψιν σου ποσοι ειναι οι ανεργοι;

Εχεις υπ οψιν τι εκμεταλλευση υπαρχει ειδικα στους νεους;

Μη βγαινετε και λετε οτι υπαρχουν δουλειες στην Ελλαδα. Ουτε για αστειο...

Sent from my iPhone using Insomnia

Αρχικα διαβασσε καλυτερα αυτο που εγραψα:

>Δουλειες υπαρχουν, απλα ειναι μειωμενες

. Επισης ειπα οτι εαν δεν μπορεις (για οποιονδηποτε λογο) να βρεις δουλεια εδω τοτε φευγεις για εξωτερικο. Και αυτο δεν το καταλαβες. Και ναι, ο ελληνας θελει να τον ταΐζουν και να βγαινει βολτες. Μπορει εσυ κι εγω να μην ειμαστε ετσι αλλα το 90% ετσι ειναι ή για να το πω καλυτερα αυτο θελουν να κανουν.

Εκτος κι εαν εσυ εισαι μονιμος ή ζεις στο εξωτερικο.

Δημοσ.

Σωστος! Το ταμειο ανεργιας ειναι ενα βοηθημα για να βρεις δουλεια και οχι για να βγαλεις βολτα το γκομενακι μια βδομαδα στην Μυκονο. Αλλα βεβαια, εχουμε ως δικαιολογία το οτι δεν υπαρχουν δουλειες το οποιο ειναι ΜΥΘΟΣ. Δουλειες υπαρχουν, απλα ειναι μειωμενες λογω του κλεισίματος μαγαζιων. Και στην χειροτερη μαζευεις το ταμειο ανεργιας σου για καποιους μηνες και την κανεις για εξωτερικο. Αλλα ναι, ξεχασα, ο (ανεργος) Ελληνας θελει να τον ταΐζουν και να τον ποτίζουν αλλοι προκειμενουν αυτος να ειναι εξω για βολτες και για καφεδακια.

Φυσικα και υπαρχουν και ανεργοι οι οποιοι ξεσκιζονται για να βρουνε δουλεια αλλα απο οτι εχω δει ειναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενος χεριού.

Μπράβο ακριβώς αυτό! Εντόπισες ένα πολύ σημαντικό δείγμα αυτής της νοοτροπίας που δεν είναι άλλο από το ταμείο ανεργίας.

Κατ'αρχήν εξ ορισμού το ταμείο ανεργίας υπάρχει με ένα συγκεκριμένο σκοπό. Την αποκατάσταση και τη βοήθεια των ανέργων για ένα χρονικό διάστημα με στόχο την εύρεση εργασίας. Τα λεφτά λοιπόν που δίνονται στους πολίτες είναι για να βοηθήσουν αυτό.

Το τι έχουν ακούσει τα αυτιά μου για αυτό το πονεμένο ταμείο ανεργίας δεν το χωράει ο νους, αναφέρω χαρακτηριστικές περιπτώσεις που έχω δει με τα μάτια μου:

1. Άτομα να εργάζονται ανασφάλιστα και να λαμβάνουν παράλληλα και το επίδομα ανεργίας.

2. Άεργοι να γράφονται στα ταμεία ανεργίας ώστε να παίρνουν το ποσό ως συμπλήρωμα της σύνταξης των γονέων και να χρησιμοποιούν αυτά τα ποσά ώστε να δημιουργούν μυθοπλασίες περί βασιλικής καταγωγής και μεγιστάνων ώστε να ρίχνουν (ανάπηρες προφανώς) γκόμενες (ποτέ μου δεν κατάλαβα πως κάποιος με μάξιμουμ ένα πενηντάρι στην τσέπη πείθει με τις παραμύθες του).

3. Άτομα χρησιμοποιούν αυτά τα ποσά οπως είπες πάρα πολύ σωστά για διακοπές και καλοπέραση σε νησιά χωρίς να αφιερώνουν ούτε 1 λεπτό στην εύρεση εργασίας και να κοροϊδεύουν τους βιοπαλαιστές.

Να το χαίρονται το ταμείο και τους ελέγχους τους!!! :)

ΥΓ: Πιστεψέ με δεν ανήκεις ούτε στο 5%. Εγώ έπαθα σοκ όταν είδα πόσο απόλυτη είναι αυτή η πλειοψηφία του παρασιτισμού :)

Δημοσ.
Εχεις ανοιξει εφημεριδα να 1) δεις αν υπαρχουν δουλειες;

2) Εχεις υπ οψιν σου ποσοι ειναι οι ανεργοι;

3) Εχεις υπ οψιν τι εκμεταλλευση υπαρχει ειδικα στους νεους;

4) Μη βγαινετε και λετε οτι υπαρχουν δουλειες στην Ελλαδα. Ουτε για αστειο...

1) Ναι. Γνωστη μου δουλευε σε ενα μπαρ και μετα εμεινε ανεργη και ανοιξε διπλα τους ενα σουπερ μαρκετ που ηθελα πωλητες με 1000€ το μηνα και εκει οταν της ελεγες να παει σου ελεγε:<< Ε οχι και σε σουπερμαρκετ!>>. Ναι υπαρχουν δουλειες. Ο κοσμος δεν τις θελει.

2) Ναι και θα γινουν πολλοι περισσοτεροι εαν ο κοσμος σκεφτεται οπως η κοπελα που σου ειπα απο πανω.

3) Ναι. Αλλα φταινε αυτοι που τους δινουν δικαιωματα.

4) Γιατι, επειδη καποιοι τεμπελεχαναδες δεν θελουν να το ακουνε;

Μπράβο ακριβώς αυτό! Εντόπισες ένα πολύ σημαντικό δείγμα αυτής της νοοτροπίας που δεν είναι άλλο από το ταμείο ανεργίας.

Κατ'αρχήν εξ ορισμού το ταμείο ανεργίας υπάρχει με ένα συγκεκριμένο σκοπό. Την αποκατάσταση και τη βοήθεια των ανέργων για ένα χρονικό διάστημα με στόχο την εύρεση εργασίας. Τα λεφτά λοιπόν που δίνονται στους πολίτες είναι για να βοηθήσουν αυτό.

Το τι έχουν ακούσει τα αυτιά μου για αυτό το πονεμένο ταμείο ανεργίας δεν το χωράει ο νους, αναφέρω χαρακτηριστικές περιπτώσεις που έχω δει με τα μάτια μου:

1. Άτομα να εργάζονται ανασφάλιστα και να λαμβάνουν παράλληλα και το επίδομα ανεργίας.

2. Άεργοι να γράφονται στα ταμεία ανεργίας ώστε να παίρνουν το ποσό ως συμπλήρωμα της σύνταξης των γονέων και να χρησιμοποιούν αυτά τα ποσά ώστε να δημιουργούν μυθοπλασίες περί βασιλικής καταγωγής και μεγιστάνων ώστε να ρίχνουν (ανάπηρες προφανώς) γκόμενες (ποτέ μου δεν κατάλαβα πως κάποιος με μάξιμουμ ένα πενηντάρι στην τσέπη πείθει με τις παραμύθες του).

3. Άτομα που χρησιμοποιούν αυτά τα ποσά για διακοπές και καλοπέραση σε νησιά χωρίς να αφιερώνουν ούτε 1 λεπτό στην εύρεση εργασίας και να κοροϊδεύουν τους βιοπαλαιστές.

Να το χαίρονται το ταμείο και τους ελέγχους τους!!! :)

Το αυτο.

Δημοσ.

1) Ναι. Γνωστη μου δουλευε σε ενα μπαρ και μετα εμεινε ανεργη και ανοιξε διπλα τους ενα σουπερ μαρκετ που ηθελα πωλητες με 1000€ το μηνα και εκει οταν της ελεγες να παει σου ελεγε:<< Ε οχι και σε σουπερμαρκετ!>>. Ναι υπαρχουν δουλειες. Ο κοσμος δεν τις θελει.

2) Ναι και θα γινουν πολλοι περισσοτεροι εαν ο κοσμος σκεφτεται οπως η κοπελα που σου ειπα απο πανω.

3) Ναι. Αλλα φταινε αυτοι που τους δινουν δικαιωματα.

4) Γιατι, επειδη καποιοι τεμπελεχαναδες δεν θελουν να το ακουνε;

Το αυτο.

Αυτή ήταν μάλλον από αυτούς που ενώ δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν φαντασιώνονται ότι η ιδανική δουλειά για αυτούς είναι του... celebrity!!! :) :) :)

Άρε σανίδα που θέλουν και οι ίδιοι και τα ΜΜΕ που τους φουσκώνουν τα μυαλά...

Δημοσ.

Αυτή ήταν μάλλον από αυτούς που ενώ δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν φαντασιώνονται ότι η ιδανική δουλειά για αυτούς είναι του... celebrity!!! :) :) :)

Άρε σανίδα που θέλουν και οι ίδιοι και τα ΜΜΕ που τους φουσκώνουν τα μυαλά...

Το ....wait for it.... αυτο!

Δημοσ.

Δεστε το και αλλιως.....

Προσφατα σε μια αγροτικη περιοχη (μου διαφευγει τωρα ποια ακριβως) ο Αγροτικος Συνεταιρισμος,στην προσπαθεια του να συμβαλλει στην καταπολεμηση της ανεργιας εβγαλε ανακοινωση οτι θα προσλαμβανε ΕΛΛΗΝΕΣ (εψαχνε για μερικες εκατονταδες ατομα) για την συγκομιδη ενος ντοπιου αγροτικου προιοντος (ροδακινα εαν θυμαμαι καλα).

Η εργασια ηταν 10 ωρες την ημερα,για 6 μερες/εβδομαδα......για ενα διαστημα 3 μηνων.

Ολα καλα και ολα ωραια εδω........το κακο ειναι οτι ηταν για 22 ευρω την ημερα!!

Πηγαν μονο παρα ελαχιστοι.........

Επισκέπτης
Δημοσ.

Α ρε δουλευταράδες που γέμισε το topic.

Τυπώστε το thread σε φυλλάδια για να ενημερώσετε τον κόσμο μπας και τον "ξυπνήσετε" εσείς που διακατέχετε όλη τη σοφία της εργασίας.

Δημοσ.

Α ρε δουλευταράδες που γέμισε το topic.

Τυπώστε το thread σε φυλλάδια για να ενημερώσετε τον κόσμο μπας και τον "ξυπνήσετε" εσείς που διακατέχετε όλη τη σοφία της εργασίας.

Εσύ είσαι από τους θιγόμενους?

Δημοσ.

Δεστε το και αλλιως.....Προσφατα σε μια αγροτικη περιοχη (μου διαφευγει τωρα ποια ακριβως) ο Αγροτικος Συνεταιρισμος,στην προσπαθεια του να συμβαλλει στην καταπολεμηση της ανεργιας εβγαλε ανακοινωση οτι θα προσλαμβανε ΕΛΛΗΝΕΣ (εψαχνε για μερικες εκατονταδες ατομα) για την συγκομιδη ενος ντοπιου αγροτικου προιοντος (ροδακινα εαν θυμαμαι καλα).Η εργασια ηταν 10 ωρες την ημερα,για 6 μερες/εβδομαδα......για ενα διαστημα 3 μηνων.Ολα καλα και ολα ωραια εδω........το κακο ειναι οτι ηταν για 22 ευρω την ημερα!!Πηγαν μονο παρα ελαχιστοι.........

ειναι αυτο που ελεγα πιο πανω

Α ρε δουλευταράδες που γέμισε το topic.Τυπώστε το thread σε φυλλάδια για να ενημερώσετε τον κόσμο μπας και τον "ξυπνήσετε" εσείς που διακατέχετε όλη τη σοφία της εργασίας.

Εαν ενας ανεργος ψαχνει 24 ωρες την ημερα για δουλεια τοτε το ολυ σε 1 βδομαδα θα εχει βρει δουλεια και που καλη μαλιστα.

Εσύ είσαι από τους θιγόμενους?

Μαλλον ναι.

Δημοσ.

ειναι αυτο που ελεγα πιο πανω

Εαν ενας ανεργος ψαχνει 24 ωρες την ημερα για δουλεια τοτε το ολυ σε 1 βδομαδα θα εχει βρει δουλεια και που καλη μαλιστα.

Μαλλον ναι.

δηλαδή οι 1.300.000 μακάκες είναι;

Δημοσ.

δηλαδή οι 1.300.000 μακάκες είναι;

δειξε μου ενα ατομο που ψαχνει 24/7 για δουλεια και δεν εχει βρει. Αλλα οταν λεμε 24/7 εννοουμε χωρις τις μισες ωρες να ειναι σε καφε ή να παιζει στο ιντερνετ. Εαν δεν εχει βρει, τοτε ναι, ειναι! :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...