Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 210
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να καποιος που με καταλαβαινει! :P

αστο αδερφέ... δεν ξέρω σε πιο παράλληλο σύμπαν ζεις... καλά να περνάς...

ελπίζω να μη χρειαστεί να προσγειωθείς...

Δημοσ.

Οποιος θελει να δουλεψει, δουλευει.

Απλα και καθαρα.

προφανώς...

οι 1.300.000 άνεργοι το επιβεβαιώνουν...

Δημοσ.

προφανώς...

οι 1.300.000 άνεργοι το επιβεβαιώνουν...

Και που ξερεις ποσοι απο αυτους οντως ψαχνουν σοβαρα για δουλεια (οτιδηποτε) και ποσοι δεν κοπροσκυλιαζουν συγκεκαλυμενα με δικαιολογιες τυπου "κριση" και "1.300.000 άνεργοι - ε ας ειμαι και γω δεν πειραζει " ?

Δημοσ.
Εαν ενας ανεργος ψαχνει 24 ωρες την ημερα για δουλεια τοτε το ολυ σε 1 βδομαδα θα εχει βρει δουλεια

Το αυτο.

Δημοσ.

Και που ξερεις ποσοι απο αυτους οντως ψαχνουν σοβαρα για δουλεια (οτιδηποτε) και ποσοι δεν κοπροσκυλιαζουν συγκεκαλυμενα με δικαιολογιες "κριση" και "1.300.000 άνεργοι - ε ας ειμαι και γω δεν πειραζει " ?

άνθρωποι αυτοκτονούν γύρω σου το έχεις πάρει πρέφα;

25000 είναι μόνο οι άστεγοι...

200.000+ τρώνε σε συσσιτια...

οταν ξυπνήσεις τα λέμε...

Δημοσ.

Ρε μην τα λέτε αυτά τα πράγματα αν είναι δυνατόν....

Θα βρουν που μένετε αυτοί οι άνεργοι και θα σας μπαστακωθούν σπίτι μέχρι να τους βρείτε δουλεια...

Δημοσ.

δειξε μου ενα ατομο που ψαχνει 24/7 για δουλεια και δεν εχει βρει. Αλλα οταν λεμε 24/7 εννοουμε χωρις τις μισες ωρες να ειναι σε καφε ή να παιζει στο ιντερνετ. Εαν δεν εχει βρει, τοτε ναι, ειναι! :rolleyes:

Το παρατραβας. Δεν ειναι απαραιτητο να ψαχνεις 24/7 για δουλεια. Παρα αυτα ομως αν λιωσεις τα ποδαρακια σου απο πορτα σε πορτα, γνωστους δεξια και αριστερα, internet, εφημεριδες ειναι 100% σιγουρο οτι θα βρεις δουλεια σε λιγοτερο απο μια εβδομαδα. Μεχρι εδω ολα καλα.

Τα προβληματα ξεκινουν απο εδω ομως αν η δουλεια δεν ειναι καλοπληρωμενη (και δεν εννοωω να παιρνεις 2-3 χιλιαρικα το μηνα αλλα να βγαινεις με ανεση χωρις να εισαι κακομοιρης). Θεωρω γραφικους μονο αυτους που δεν συμβιβαζονται με τιποτα και σωνει και καλα πρεπει να κανουν αυτο που σπουδασαν ενω ειναι βεβαια οτι θα φαν τα @@ τους με το συγκεκριμενο "επαγγελμα" οσα χρονια και αν περασουν. Σαν παραδειγμα θα πω φιλαρακι μου που σπουδασε πολιτικες επιστημες και στην Ελλαδα τον ταιζουν οι δικοι του ακομα (στα 38 του τωρα).

Δημοσ.

Οk, keep crying.

Και κλεινω εδω.

Δημοσ.

Πωπω ξεκολλατε με τις αυτοκτονιες...

Οταν εισαι ανεργος και δεν εχεις σαλιο δεν αυτοκτονεις αλλα πας και ψαχνεις για οτιδηποτε.

Οταν εισαι ανεργος και δεν εχεις σαλιο και για καποιο λογο δεν βρισκεις καμια δουλεια τοτε και παλι δεν αυτοκτονεις αλλα πας μεταναστης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...