c0prse_grinder Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 μόνο εγώ και οι γνωστοί μου πήραμε περίπου 10 και τους περιμέναμε... που τους είδες τους 4... ενταξει ρε παυλαρα χαλαρωσε, δεν ηταν 4 με την εννοια του απολυτου 4. εννουσα λιγους. 10, 20, 30 δισκοι δεν ειναι τιποτα. θα πρεπε να χουν κανονικα τριψηφιο αριθμο αποθεματος για να καλυψουν την ενδεχομενη ζητηση. edit: παντως ειχε δικιο το αλλο παλικαρι πριν που υπολογισε πως αυριο θα εχουμε παραλαβες..εμενα η παραγγελια ηδη ειναι στο σταδιο της τιμολογησης
alexmm Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 για άλλη μια φορά χάνω προσφορά από δική μου βλακεία! μακάρι να παραλάνετε γρήγορα παιδιά, περιμένουμε εντυπώσεις
@topos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Εγω παντως καθε σαββατο το βραδυ κυριακη πρωι ριχνω μια ματια,αν δω τιποτα ενδιαφερων κανω μια παραγγελια.Την επομενη το ψαχνω λιγο παραπανω κ εαν τελικα δεν μου κανει το ακυρωνω..Ειχα καποιες αμφιβολιες για τον octane αλλα τελικα θα τον παραλαβω.Πιστευω πως ολο κ κατι θα δωσει στo c2d laptoπακι μου..
c0prse_grinder Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Εγω παντως καθε σαββατο το βραδυ κυριακη πρωι ριχνω μια ματια,αν δω τιποτα ενδιαφερων κανω μια παραγγελια.Την επομενη το ψαχνω λιγο παραπανω κ εαν τελικα δεν μου κανει το ακυρωνω..Ειχα καποιες αμφιβολιες για τον octane αλλα τελικα θα τον παραλαβω.Πιστευω πως ολο κ κατι θα δωσει στo c2d laptoπακι μου.. αυτο ειναι σιγουρο
cyberrobot Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Κρίμα και εγώ το έχασα από την διστακτικότητα μου, άντε εσείς που θα το παραλάβετε να μας πείτε εντυπώσεις....
c0prse_grinder Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Κρίμα και εγώ το έχασα από την διστακτικότητα μου, άντε εσείς που θα το παραλάβετε να μας πείτε εντυπώσεις.... H αληθεια ειναι πως δεν περιμενα να εξαντληθει τοσο γρηγορα.. προσφορα Κυριακης τη Δευτερα το πρωι να ναι out of stock...... λογικα θα φερουν κι'αλλα κομματια.. αλλα με τετοια ζητηση σιγουρα θα ανεβει η τιμη..οπως ειχε γινει και με το HP Touchpad ενα φεγγαρι..
cyberrobot Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Ας ελπίσουμε όχι, γτ και αυτό τον σκληρό πιο πολύ η τιμή τον έκανε προσφορά και όχι τόσο οι επιδόσεις του. Το καλό είναι ότι γενικά πέφτουν οι τιμές.
c0prse_grinder Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Ας ελπίσουμε όχι, γτ και αυτό τον σκληρό πιο πολύ η τιμή τον έκανε προσφορά και όχι τόσο οι επιδόσεις του. Το καλό είναι ότι γενικά πέφτουν οι τιμές. παντα η τιμη ειναι αυτο που κανει την προσφορα, σε σχεση βεβαια με τις επιδοσεις (γενικοτερος ορος: value for money). (και οσον αφορα την περιπτωση μου (δλδ. προοριζεται για λαπτοπ), βασιζομαι σε αυτο: "Σε αντίθεση με τα περισσότερα drives της αγοράς τα οποία βασίζονται στον Sandforce SF-22xx αυτό που έχει να προσφέρει ο Octane είναι επιδόσεις στις καθημερινές εφαρμογές. Λόγω του ότι δεν χρειάζεται να συμπιέζει και να αποσυμπιέζει τα δεδομένα που χρησιμοποιεί, οι επιδόσεις που έχει στην καθημερινότητα σίγουρα ξεπερνάνε τις υλοποιήσεις της Sandforce με Asynchronous NAND Flash μνήμες." που διαβασα απ'το review του δισκου επομενως ειναι στο maximum των επιδοσεων για εναν sataII controller σε multimedia συστημα!)
timo63 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 και γω τον παραγγειλα δεν αντεξα στον πειρασμο λογο τιμης βεβαια που σε κανα 2 μηνες τα 80ε μπορει να ειναι και πανακριβος για αυτον τον δισκο με την κατηφωρα που εχουν παρει για να δουμε...
c0prse_grinder Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 και γω τον παραγγειλα δεν αντεξα στον πειρασμο λογο τιμης βεβαια που σε κανα 2 μηνες τα 80ε μπορει να ειναι και πανακριβος για αυτον τον δισκο με την κατηφωρα που εχουν παρει για να δουμε... ε ενταξει σιγουρa υπαρχει και καποιο οριο! με αυτη την λογικη σε 6-7 μηνες θα τους δινουν δωρο οταν κανεις reload κωδικους απ'το whatsup! xaxaax
sotos 1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 εμένα μου ήρθε sms να παραλάβω σήμερα αλλά δεν πρόλαβα έβαλα παραγγελιά Κυριακή πρωί φαίνεται ότι είχαν κάποια κομμάτια
Aias Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Εμενα παντως ακομα δεν με εχουν ενημερωσει να παραλαβω.
cabdik Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 εναλλακτικα, αυτος http://www.skroutz.gr/s/351177/OCZ-Vertex-Plus-Series-SATA-II-2-5-SSD-128GB.html για ΣΑΤΑ 2 μητρικη, ειναι οκ?
c0prse_grinder Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 εναλλακτικα, αυτος http://www.skroutz.g...-SSD-128GB.html για ΣΑΤΑ 2 μητρικη, ειναι οκ? ναι για Sata 2 controller προοριζεται εξαλλου
nek4d Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 εναλλακτικα, αυτος http://www.skroutz.gr/s/351177/OCZ-Vertex-Plus-Series-SATA-II-2-5-SSD-128GB.html για ΣΑΤΑ 2 μητρικη, ειναι οκ? υπαρχει ηδη θεμα με πολλες πληροφοριες Link (συνοπτικα, ειναι μια χαρα, ψαξε ομως την τιμη ή περιμενε να πεσει μιας κ τα καλυτερα μοντελα πεφτουν συνεχως)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα