andrew79 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 ο λογαριασμος δεν ειναι στο ονομα μου αλλα στο ονομα του ιδιοκτητη (δεν ηθελε να το αλλαξουμε) . τελος του μηνα ξενοικιαζω και θα ηθελα να ξερω πως θα πληρωσω το αντιστοιχο κομιστρο στη δεη μεχρι την ημερα εκεινη που θα φυγω . σας παρακαλω πολυ ενημερωστε με τι πρεπει να κανω γιατι ο ιδιοκτητης μαλλον θελει να μου φαει λεφτα….. ευχαριστω πολυ .
cyber_katsarida Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 απλό είναι τι σκας; μην πληρώνεις τίποτα αφού είναι στο δικό του όνομα. οπότε εσύ θα του φας λεφτά όχι αυτός
paylidis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 πας στη δεη με τον αριθμο παροχής και την ενδειξη σου και πληρώνεις οτι αντιστοιχεί έως εκείνη την ημέρα. κατα προτίμηση πάρτον μαζί σου. μετα οτι και να ερθει δεν εχεις κανένα μερίδιο. Ομοίως μπορείς να κάνεις και στην ΕΥΔΑΠ κοκ.
andrew79 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 ευχαριστω πολυ μαγκες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 ο λογαριασμος δεν ειναι στο ονομα μου αλλα στο ονομα του ιδιοκτητη (δεν ηθελε να το αλλαξουμε) . τελος του μηνα ξενοικιαζω και θα ηθελα να ξερω πως θα πληρωσω το αντιστοιχο κομιστρο στη δεη μεχρι την ημερα εκεινη που θα φυγω . σας παρακαλω πολυ ενημερωστε με τι πρεπει να κανω γιατι ο ιδιοκτητης μαλλον θελει να μου φαει λεφτα….. ευχαριστω πολυ . Yπαρχει ενας τροπος αλλα θελει πραξεις. Δηλαδη βλεπεις ποσες κιλοβατορες εγραφε το ρολοι σου στον τελευταιο λογαριασμο. Την μερα που θα φυγεις βλεπεις το ρολοι σου ποσες εχει, ωστε να ξερεις ποσες καταναλωσες εσυ. Κατα προτιμηση μαζι με τον ιδιοκτητη. Μολις ερθει ο λογαριασμος υπολογιζετε μαζι τι χρωστας βαση των κιλοβατορων και τις παγιες χρεωσεις κλπ τις πατε αναλογικα με τις ημερες. Μην χαριζεσαι σε τετοιες περιπτωσεις γιατι υπαρχουν ιδιοκτητες που βαζουν και τον προηγουμενο και τον νεο νοικαρη να πληρωσουν τον ιδιο λογαριασμο. Φυσικα δεν συμφωνω και με τις παροτρυνσεις να του αφησεις φεσι, διοτι αφενος μπορει να βγεις ζημιωμενος διπλα και τριπλα (πχ να μη σου γυρισει εγγυηση με αυτη την αφορμη) και αφεταιρου δεν ειναι σωστο αν σου εχει φερθει ενταξει και δεν σου εχει δημιουργησει προβληματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα