Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Thanks παιδιά. Τα 3 με τους χρωματισμούς είναι τα καλώδια που έρχονται από την κουζίνα που θέλω να συνδέσω. Απλά τα έβαλα εκεί αλλά δεν τα συνέδεσα...

Αρα βρισκεις φαση και τα αλλα δυο τα συνδεεις οπως να ναι αμα πεσει ο δδε απλως τους αλλαζεις θεση.

Δημοσ.

Με δοκιμαστικο παντως θα τη βρεις τη φαση, δεν αναβει το δοκιμαστικο στον ουδετερο.

Δεν θέλω να γίνω μάντης κακόν αλλά επειδή ο "μάστορας" φαίνεται πολύ για σου παίζει να υπάρχει και διαρροή τάσης στον ουδέτερο

Δημοσ.

Φίλε όπως ξέρουμε όλοι η ηλεκτρολογη το καφέ ειναι ο ουδέτερος....τώρα για το ποιο ειναι η φάση θα Πάρεις ένα δοκιμαστικό και θα δις ποιος αγωγός έχει ρεύμα....Και αν ο ουδέτερος έχει διαρροή δες την ασφαλεια μίπος πιέζεται τίποτα με τον ουδέτερο....ότι χρειαστείς ρότα ότι θέλεις.....

Φίλε μην ανακατεβης κουτιά διακλαδοσις γιατί απο τον πίνακα παη αμέσος στη σύνδεση της κουζινας...

Δημοσ.

Εντάξει, τη συνέδεσα. Με δοκιμαστικό βρήκα τη φάση. Μέτρησα στη συνέχεια διαφορά δυναμικού μεταξύ φάσης και ουδετέρου και φασης και γείωσης. Ήταν ίδια. Τελευταία μέτρησα με ωμόμετρο γείωση με γείωση με μία πρίζα. Έτσι σιγουρεύτηκα... Σας ευχαριστώ! ^_^

Δημοσ.

Εντάξει, τη συνέδεσα. Με δοκιμαστικό βρήκα τη φάση. Μέτρησα στη συνέχεια διαφορά δυναμικού μεταξύ φάσης και ουδετέρου και φασης και γείωσης. Ήταν ίδια. Τελευταία μέτρησα με ωμόμετρο γείωση με γείωση με μία πρίζα. Έτσι σιγουρεύτηκα... Σας ευχαριστώ! ^_^

Μπραβο σου :-D

Απο περιεργια ποσα ωμ ηταν η γειωση ?

Δημοσ.

Α, δεν θυμάμαι... Είχα δανειστεί ένα πολύμετρο και το έχω επιστρέψει τώρα αλλιώς θα το κοιτούσα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...