Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ετοιμάζω pc 600€ μέγιστα. Μόνο κουτί! χωρίς οθόνη και περιφερειακά.

Δεν παίζω παιχνίδια οπότε όχι κάρτα γραφικών απλά να χρησιμοποιήσω απο ι5 και μητρική χωρίς να αποκλείω οτι δε θα βάλω στο μέλλον.

χρηση: όχι βαριά όπως aυtocad κτλ ;άντε κάτι αστρονομικά ειναι βαριά,προγράμματα για σχολή για μοριακες δομές κτλ, πάρα πολλά προγράμματα παράλληλα και πολύ internet κανα 60-80αρι sites συνολικά από όλους τους browsers

Πατρα

Θα προτιμήσω δυστυχώς από ένα κατάστημα λόγο έλλειψης χρόνου, στην ανάγκη θα το συνθέσω.

windows 7 και linux

Εδώ η σύνθεση που χω ετοιμάσει απο e-shop

ΘΗΚΗ: Link

ΜΝΗΜΗ:LinkήLink

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ:Link

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ:Link

ΜΗΤΡΙΚΗ:Link

ΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ: ενα samsung κοντά στα 16

ΣΚΛΗΡΟΣ:Link εδω λιγάκι έχω προβληματιστει. δε ξερω τι παίζει με τουσ ssd αυτος αξίζει ή έχει ακουστεί τπτ να τα τινάξει γτ το θέλω για χρόνια αρκετα.

εχω 2 hhd 160 και 500 ήδη

συμφερει να βουτήξω κάποια εξαρτηματάκια από καταστήματα εδώ άμεσα;

από εμπειρια πόσο καιρο λετε να κανει να ρθει απο eshop;

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μπορείς να κρατήσεις τους hdd για αποθήκες εφόσον είναι sata. Τροφοδοτικό δες και αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.549204 μόνο βεβαια στην περίπτωση που θα βάλεις στο μέλλον δυνατή κάρτα γραφικών. Μνήμες πάρε τις vengeance λόγω χαμηλότερης τάσης λειτουργίας.

Κατά τα άλλα + 1 από μένα.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μπορείς να κρατήσεις τους hdd για αποθήκες εφόσον είναι sata. Τροφοδοτικό δες και αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.549204 μόνο βεβαια στην περίπτωση που θα βάλεις στο μέλλον δυνατή κάρτα γραφικών. Μνήμες πάρε τις vengeance λόγω χαμηλότερης τάσης λειτουργίας.

Κατά τα άλλα + 1 από μένα.

για τη μνημη με κερδισες,έχεις και την ιδια ;) . τωρα απο τροφοδοτικά 500w δεν ξερω τι παιζει θα αντέχει δηλαδη άνετα έτσι όπως είναι με τον ssd τους 2 sata και εναν μελλοντικό ακόμα, +1 καρτα γραφικών μεσαια;

Δημοσ.

Θα αντέχει και θα έχει και 300watt αέρα. Χωρίς κάρτα γραφικών το μηχάνημά σου σε μέγιστο φόρτο (όλα να δουλεύουν τέρμα ταυτόχρονα) θα καίει γύρω στα 100 watt και με μια μεσαία κάρτα άλλα τόσα. Αν δεν προκειται να πάρεις κάρτα για παιχνίδια δες και αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.663584

Κάθε ssd καταναλώνει από μισό μέχρι ενάμισι watt και κάθε hdd από 5 έως 10. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν παιζουν και πολύ ρόλο.

Δημοσ.

Θα αντέχει και θα έχει και 300watt αέρα. Χωρίς κάρτα γραφικών το μηχάνημά σου σε μέγιστο φόρτο (όλα να δουλεύουν τέρμα ταυτόχρονα) θα καίει γύρω στα 100 watt και με μια μεσαία κάρτα άλλα τόσα. Αν δεν προκειται να πάρεις κάρτα για παιχνίδια δες και αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.663584

Κάθε ssd καταναλώνει από μισό μέχρι ενάμισι watt και κάθε hdd από 5 έως 10. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν παιζουν και πολύ ρόλο.

ωραία τοτε δε τα χρειαζομαι τόσα watt βαζω 500, corsair λογικα αντι coolmaster, διοτι ποτέ δε ξερεις τι θα παιξει με τη καρτα.

οποτε μενει να σιγουρευτώ γύρω από σκληρό και επεξεργ.

Δημοσ.

ωραία τοτε δε τα χρειαζομαι τόσα watt βαζω 500, corsair λογικα αντι coolmaster, διοτι ποτέ δε ξερεις τι θα παιξει με τη καρτα.

οποτε μενει να σιγουρευτώ γύρω από σκληρό και επεξεργ.

Σιγουρέψου όμως ότι είναι το V2.

Δημοσ.

H corsair έχει βγάλει 2 εκδόσεις της σειράς cx,η πρώτη δεν ήταν 80+ και είχε 2 χρόνια εγγύηση και η δεύτερη (CMPSU-500CXV2EU) είναι 80+ και έχει 3 χρόνια εγγύηση.

Δημοσ.

H corsair έχει βγάλει 2 εκδόσεις της σειράς cx,η πρώτη δεν ήταν 80+ και είχε 2 χρόνια εγγύηση και η δεύτερη (CMPSU-500CXV2EU) είναι 80+ και έχει 3 χρόνια εγγύηση.

απο τι φαινεται το eshop λόγω εγγύησης εχει τη πρωτη εκδοση <_< . τωρα αυτό πόσο κακό είναι; :unsure:

και γτ γαμωτο αργούν τόσο τα τροφοδοτικά :cry:

Δημοσ.

Πρέπει να το πάρεις οπωσδήποτε από e-shop?

κοίτα για όλο το pc και απο αλλου αν βολεύει δε με χαλάει,

αλλα για το τροφοδοτικό συγκεκριμένα αν το παρω ξεχωριστα που σημαίνει οτι θα πρεπει να το φτιαξω όλο μόνος μου με χαλαει λόγο χρόνου γτ δεν έχω ξανασχοληθει και θα χρειαστω διαβασματάκι κανα βιντεάκι μη κάνω και καμια μαλακιούλα κριμα θα ναι. αν είχα ξεκινήσει νωρίτερα θα το κανα αλλά θέλω να το κατεβάσω επαρχία-επαρχια(που συνθεση εκει δε γινεται) καλοκαιρακι να το δουλεψω εκει στα υπολοιπα..software κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...