κωστας574 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Γεια σας,εκανα ρεσετ το ρουτερ μου(thomson) και αλαξα απο PPPoE σε bridged,το ξαναλαξα σε ππποε και εχω τα εξης προβληματα:Authentication failed αυτο δεν εμφανιζεται συχνα γτ βαζω τον κωδικο σωστα Concentrator not reachable αυτο εμφανιζεται πολυ συχνα και πεφτει το ιντερνετ Disconected cause iddle timeout reached αυτο εμφανιζεται πιο πολυ απολα και καθε φορα χανω την dsl συνδεση. Τελος πανω μου λεει "Your DSL connection is down. Verify that your Thomson Gateway is correctly connected to your phone line. If the problem persists, check your documentation."Ενω εχω ιντερνετ για 2-3 λεπτα μετα χανετε κυριως με προβλημα στο dsl και μαζι με αυτο κανει και το ιντερνετ disconnect.(στο dsl μου λεει:Disconnected cause iddle timeout reached, και για τον ιντερνετ μου λεει:Concentrator not reachable.) Χρειαζομαι βοηθεια γιατι μετα το setup εχω αυτα τα προβληματα και η συνδεση χανεται μετα απο 2-3 λεπτα,πηρα στην τεχνικη υποστητιξη με το φτιαχνουν για λιγο και μετα το προβλημα ξαναεμφανιζεται. Θελω επειγοντος βοηθεια γιατι δεν εχω βρει καμια λυση μεχρι στιγμης.
poulinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 to authentication failed ειναι ειτε γιατι βαζεις λαθος τα στοιχεια ειτε εχει πεσει η συνδεση οποτε οταν παει να ξαναμπει το ρουτερ το username σου δεν εχει πεσει ακομα οποτε πας στην ουσια να ξαναμπεις και γινεται αυτο .το concentrator not reachable βγαινει ειτε οταν δεν εισαι συγχρονισμενος και πας να μπεις(δηλαδη σου λεει dsl connection is down) ειτε στο βγαζει οταν εισαι sync no ip που δεν ισχυει σε σενα. bridge δεν εχει νοημα. οποτε α.καντο Hard reset και σεταρε το ξανα. β.firmware update αν εχει παλιο firmware δηλαδη 7.χ.χ.χ γ.γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης. δ.φιλτρα στα τηλεφωνα και το βασικο φιλτρο στο συναγερμο αμα εχεις συναγερμο. ε.δοκιμη στην χωνευτη η κατανεμητη αμα πιανουν τα χερια σου η δοκιμη στο κεντρικο πριζακι βγαζοντας ολα τα αλλα απο πανω.τηλεφωνα μεχρι και την καλωδιωση προς τα αλλα πριζακια αν πιανουν τα χερια σου
κωστας574 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 poulino εχω κανει ηδη αναβαθμιση firmware αρα ειναι κατι απο τα υπολοιπα θα παρω φιλτρα για καθε καλωδιο θα κανω οτι μου ειπες και θα σου απαντησω αυριο ευχαριστω πολυ για την βοηθεια
κωστας574 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 το προβλημα λυθηκε!!το μονο που χρειαζομουν ηταν ενα spliter γιατι ειχε υπερφορτωθει η μπριζα.
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 poulino εχω κανει ηδη αναβαθμιση firmware αρα ειναι κατι απο τα υπολοιπα θα παρω φιλτρα για καθε καλωδιο θα κανω οτι μου ειπες και θα σου απαντησω αυριο ευχαριστω πολυ για την βοηθεια φιλτρο για καθε τηλεφωνικη συσκευη και για συναγερμο,Fax,μηχανηματα πιστωτικων καρτων,56κ modem αν και κανεις δεν εχει πλεον.splitter η τηλεφωνικο διακλαδωτη με φιλτρο βαζεις εκει που υπαρχει router και τηλεφωνο ενω αμα μπει το ρουτερ καπου μονο του δεν θελει τιποτα σε εκεινο το πριζακι. το προβλημα λυθηκε!!το μονο που χρειαζομουν ηταν ενα spliter γιατι ειχε υπερφορτωθει η μπριζα. υπερφορτωθει η πριζα δεν υπαρχει σαν εννοια..τι εννοεις?δεν ειχες βαλει τιποτα ουτε διακλαδωτη με φιλτρο ουτε splitter σε εκεινη την πριζα??
κωστας574 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 ειχα μονο φιλτρο για ενα το τηλεφωνο ενω ειχα δυο τηλ γραμμες κ μια για το ιντερνετ κ τωρα εβαλα σπλιτερ και εφτιαξε αλλα εχω συνδεδεμενο μονο το ενα τηλεφωνο γιατι εχει δυο υποδοχες μια για το adsl κ μια για το τηλεφωνο
poulinos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 ειχα μονο φιλτρο για ενα το τηλεφωνο ενω ειχα δυο τηλ γραμμες κ μια για το ιντερνετ κ τωρα εβαλα σπλιτερ και εφτιαξε αλλα εχω συνδεδεμενο μονο το ενα τηλεφωνο γιατι εχει δυο υποδοχες μια για το adsl κ μια για το τηλεφωνο και τα 2 τηλεφωνα ειναι στο ιδιο πριζακι η οχι?αν ειναι σε διαφορετικο τοτε στο ενα πριζακι θα βαλεις φιλτρο και το τηλεφωνο ενω στο αλλο splitter και ιντερνετ και τηλεφωνο. αν ειναι ιδιο πριζακι και θες δυο τηλεφωνα να ξεκινανε απο εκει τοτε θα βαλεις στο Phone του splitter ενα διακλαδωτη απο 1 σε 2 και θα βαλεις και τα 2 τηλ εκει.δεν βαζεις φιλτρο αφου υπαρχει το splitter.ασχετα που εχεις διακλαδωτη επειδη ο διακλαδωτης ειναι μετα το splitter φιλτραρονται και τα 2 τηλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα