Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά!

Θα ήθελα τη βοήθεια όσων γνωρίζουν σχετικά με τα συμπληρώματα του τίτλου.

Ο συνδυασμός τους με μία σωστή διατροφή και αρκετή αερόβια άσκηση (τα οποία κάνω ήδη) μπορεί να με βοηθήσει να μειώσω το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς???

Το σωματικό μου βάρος είναι φυσιολογικό αλλά έχω λίγο "κοιλίτσα" την οποία θέλω να κάψω και θέλω να ξέρω αν αξίζει η αγορά τους ή αν μιλάμε για πεταμένα λεφτά...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Δημοσ.

Η λεκιθίνη μπορεί να διαφημίζεται σαν προϊόν αδυνατίσματος/απώλειας λίπους, αλλά με ένα γρήγορο ψάξιμο θα διαπιστώσεις ότι ουδέποτε έχει αποδειχτεί ικανότητα κινητοποίησης αποθηκευμένου λίπους. Κοινώς μια τρύπα στο νερό. Ως γαλακτωματοποιητής βοηθά σε διάφορα πράγματα, αλλά αυτό που θέλεις δεν το κάνει.

Το CLA απ την άλλη δουλεύει, με ψιλό αδιευκρίνιστους τρόπους μεν, αλλά φαίνεται ότι κάτι κάνει. Υπάρχουν ενδείξεις όμως προαγωγής συγκέντρωσης λίπους στο συκώτι, κάτι που δε το λες και καλό.

Η δική μου πρόταση για να έχεις το κεφάλι σου (και το συκώτι σου) ήσυχο: πράσινο τσάι, λεμόνι, τουλάχιστον 4 λίτρα νερό τη μέρα, σωστή διατροφή και υπομονή.

Δημοσ.

Η δική μου πρόταση για να έχεις το κεφάλι σου (και το συκώτι σου) ήσυχο: πράσινο τσάι, λεμόνι, τουλάχιστον 4 λίτρα νερό τη μέρα, σωστή διατροφή και υπομονή.

+Και απλά να περπατάς απο 40 λεπτά την ημέρα. Ουσιαστικά να πηγαίνεις με τα πόδια σε αποστάσεις μέχρι 3 χμ αντι με οποιοδήποτε άλλο τρόπο

• Like 1
Δημοσ.

+Και απλά να περπατάς απο 40 λεπτά την ημέρα. Ουσιαστικά να πηγαίνεις με τα πόδια σε αποστάσεις μέχρι 3 χμ αντι με οποιοδήποτε άλλο τρόπο

15χλμ πηγαινε και αλλα τοσα ελα με ποδηλατο.

Δημοσ.

Ναι όπως είπα αερόβια κάνω 40-60 λεπτά (χαλαρό τρέξιμο και ποδήλατο) 4 φορές τη βδομάδα.

Το πράσινο τσάι και το λεμόνι θα τα παίρνω σε συμπλήρωμα ή από το σούπερ μάρκετ σε φακελάκι???

Δημοσ.

Το πράσινο τσάι πάρ' το σε φακελάκι (προτιμότερο να έχει κάποιο άρωμα, πχ μέντα ή βανίλια γιατί η γεύση του πράσινου τσαγιού δεν είναι και η καλύτερη δυνατή) ή από κάποιο μαγαζί με βότανα κλπ. Το λεμόνι απ το μανάβη.

Δημοσ.

Το πράσινο τσάι πάρ' το σε φακελάκι (προτιμότερο να έχει κάποιο άρωμα, πχ μέντα ή βανίλια γιατί η γεύση του πράσινου τσαγιού δεν είναι και η καλύτερη δυνατή) ή από κάποιο μαγαζί με βότανα κλπ. Το λεμόνι απ το μανάβη.

Και περίπου πόσα τσάγια τη μέρα πρέπει να πίνω και πόσες λεμονάδες (γιατί δεν σκέφτομαι κάποιον άλλο τρόπο για να καταναλώσω τα λεμόνια :P)???

Δημοσ.

2-3 φλυτζάνια τσάι. Τα λεμόνια σφηνάκι, ένα λεμόνι τη μέρα είναι καλά. :lol:

Πλάκα κάνεις για τα λεμόνια ε???:confused:

Δημοσ.

Όχι, όλα μια ιδέα είναι :)

Mια κουβέντα είναι αυτό...:-)

Για πράσινο τσάι υπάρχει κανένα μαγαζί στην Αθήνα, γιατί αυτά τα Lipton ποιος ξέρει τι χημική επεξεργασία έχουν υποστεί???

Δημοσ.

Δεν θα πάρεις λιπτον. Απο μαγαζι με μπαχαρικά κλπ πουλάνε αυτοι κ' τσάι.

Θα πάρεις πράσινο & λουιζα. Η λουιζα έχει πολυ ωραια γεύση. Δοσολογια όχι πανω απο 3 φλυτζανες ημερησίως.

Όσο για το λεμόνι έχω διαβάσει ότι βάζεις τον χυμο του σε ένα ποτήρι το αραιωνεις με παγωμένο νερο κ το πίνεις το πρωι. Γίνεται σαν λεμοναδα δηλ, γιατι σκέτο χυμο λεμονιού.. Θα φας μεγάλη πίκρα αν τον πιεις κ είναι πολυ οξινος για το στομάχι.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Το στομάχι μέσα έχει υδροχλώριο. Πως γίνεται να είναι όξινο το... λεμόνι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...