Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για χαρα σε ολους, πηρα πριν λιγο τα αποτελεσματα απο τις εξετασεις..

ευγαλα ακριβως 5862 (μαθ.κ. 1.7, φυσ.κ. 2.3, αυτα με μαμισαν πραγματικα..)

οποτε δεν παιζει να περασω πληροφορικη στον πειραια.. ή αυτοματισμο.. (παντα αθηνα-πειραια)

μια επιλογη ειναι να κατσω να διαβασω ενα χρονο και να ξαναδώσω του χρονου..

αλλη επιλογη να παω sisco

και τελος το δημοσιο ιεκ, και εκει ειναι που ερχετε το προβλημα διοτι δεν εχω πληροφοριες για το τι παιζει.

πως γράφομαι; χρειαζετε τιποτα χαρτια; (απολυτήριο λυκειου φαντάζομαι)

ποσα χρονια κραταει; (για πληροφορικη παντα)

τι ειδικοτιτες εχει για την πληροφορικη;

Δημοσ.

καλα το πιστευω αυτο, για τις εγκαταστασεις-μαθηματα δεν λες;

εκει τελιωνει φετως ενας γνωστός μου..

Δημοσ.

καλα το πιστευω αυτο, για τις εγκαταστασεις-μαθηματα δεν λες;

Ναι. Πληροφορικη δεν θες; Αν πας δεν θα μαθεις ουτε restart να κανεις.

Δημοσ.

Μπορείς να δεις και την επιλογή των Ε.Π.Α.Σ. Έτσι ώστε να έχεις περισσότερες πιθανότητες να μπείς σε κάποια δωρεάν σχολή.^_^

Δημοσ.

Μακριά από τα ΙΕΚ γενικότερα. Δεν αναγνωρίζονται πουθενά και κατά βάση δε μαθαίνεις τίποτε. Ισως αν πας σε κανα ιδιωτικό αλλά και πάλι..

Δημοσ.

Για μενα κατσε διαβασε οσο πιο πολυ μπορεις τη νεα χρονια , θα ειναι καπως διαφορετικα ,δε θα χεις σχολειο ουτε διαβασμα για θρησκευτικα ή κοινωνιολογια λεμε τωρα, θα επικεντρωθεις στα 6 ή 7 μαθηματα των πανελλαδικων. Δε σου λεω οτι θα πας να γραψεις 17 18 19 αλλα πιστευω αν το παρεις αποφαση σιγουρα τη βαση θα την ακουμπησεις του χρονου! Οποτε καλυτερα δωσε αλλη μια ευκαιρια στον ευατο σου και στις πανελληνιες γενικα κατα την αποψη μου. Επειτα εξεταζεις τις αλλες επιλογες που λες, αποψη μου βεβαια!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σου προτείνω να συνεχίσεις να εξασκείς τα άψογα ανέκδοτά σου και μια μέρια μπορεί να γίνεις κι εσύ ένας μικρός Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Δημοσ.

επίσης μπορείς να μαθεις και μια τέχνη, σιδεράς, αλουμινάς, μπογιατζής, μπουζουξής, φούρναρης, χασάπης, και να αφήσεις την πληροφορική. Λεω γω τωρα.

Δημοσ.

επίσης μπορείς να μαθεις και μια τέχνη, σιδεράς, αλουμινάς, μπογιατζής, μπουζουξής, φούρναρης, χασάπης, και να αφήσεις την πληροφορική. Λεω γω τωρα.

Οπως θα πρότεινε φαντάζομαι το μεγαλύτερο μέρος των γονιών στο παιδί τους...

Φίλε hackerW32 αν το όνειρό σου ειναι η πληροφορική ή κάποια άλλη σχολή τέλος πάντων, ξαναδώσε πανελλήνιες.

Γενικά ένα πτυχίο Πανεπιστημίου την εποχή αυτή ειναι το βασικό χαρτί για να κάνεις οτιδήποτε παραπάνω. Ειναι δηλαδή το πρώτο βήμα. Πόσο μάλλον σε μια ειδικότητα που σου αρέσει.

Χιλιες φορές να χάσεις μια χρονιά ακολουθώντας το όνειρό σου παρά να κάνεις κάτι που αργότερα ναι μεν μπορει να σου προσφέρει χρήματα αλλά θα αναθεματίζεις κάθε πρωί που ξυπνάς.

Πίστεψέ με, ειναι αδυνατον να γυρίσεις το χρόνο πίσω

Δημοσ.

Cossotius, αν το παιδι μου έγραφε 1.7 Μαθ κατεύθυνσης και 2 στη φυσική σίγουρα θα το έσπρωχνα στην πληροφορική. Γενικά θα ήμουν σίγουρος οτι κάνει για επιστήμονας.

Δημοσ.

Cossotius, αν το παιδι μου έγραφε 1.7 Μαθ κατεύθυνσης και 2 στη φυσική σίγουρα θα το έσπρωχνα στην πληροφορική. Γενικά θα ήμουν σίγουρος οτι κάνει για επιστήμονας.

So what? Kαι εγω πρώτη χρονιά Πανελλήνιες 0,4 έγραψα Μαθηματικά. Στη δεύτερη 16,75..

Μπήκα στη σχολή που ήθελα.

Αν οι γονείς μου σκεφτόντουσαν με αυτή τη λογική (ευτυχώς οι άνθρωποι μου είχαν δωσει απολυτη ελευθερία στο θέμα των σπουδών) και δε μου έδιναν άλλη μια ευκαιρία, πιθανόν να ξύπναγα κάθε πρωί σιχτιριάζοντας. Τουλάχιστον τώρα το κάνω (το σιχτίριασμα εννοώ) έχοντας το πτυχίο της σχολής που ήθελα να μπω :P

Δεν είχα σκοπό να ειρωνευτώ αν έτσι φάνηκε, απλά ο καθένας μας έχει κάποιες εμπειρίες και γνώμη μου είναι να μη προτρέπουμε τα παιδιά να αλλάζουν τα όνειρά τους, εκτός και αν δεν έχουν όντως τη διάθεση να διαβάσουν.

Δημοσ.

το χαρτι του δημοσιου ιεκ ειναι κατώτερο απο του τει;

ειναι και οτι το τει ειναι 4 χρονια (+ τον 1 χρόνο που θα χάσω τώρα για να ξαναδώσω 5..)

ενω το ιεκ ειναι 2..

καταλαβενω οτι ειναι μπουρδελο όπως ειπε και ο φιλος, αλλα πως το λενε, θελω να τελειώνουν γρήγορα τα πραματα..

ασε το αλλο.. επιδη με ξερω καλύτερα απο καθε αλλον, δεν με βλεπω να καθομαι μονος μου να διαβαζω χωρις να εχω καποιον να με σπροξει.. (φροντιστήριο)

εγω γνωσεις πανω στους υπολογιστες, σε ολους τους τομεις (πιο πολυ στο hardware)

εαν καποιος θελει να γινει τεχνικος υπολογιστων δεν μπορει να περασει μεσα απο ενα τετοιο ιεκ;

Δημοσ.

το χαρτι του δημοσιου ιεκ ειναι κατώτερο απο του τει;

ειναι και οτι το τει ειναι 4 χρονια (+ τον 1 χρόνο που θα χάσω τώρα για να ξαναδώσω 5..)

ενω το ιεκ ειναι 2..

καταλαβενω οτι ειναι μπουρδελο όπως ειπε και ο φιλος, αλλα πως το λενε, θελω να τελειώνουν γρήγορα τα πραματα..

ασε το αλλο.. επιδη με ξερω καλύτερα απο καθε αλλον, δεν με βλεπω να καθομαι μονος μου να διαβαζω χωρις να εχω καποιον να με σπροξει.. (φροντιστήριο)

εγω γνωσεις πανω στους υπολογιστες, σε ολους τους τομεις (πιο πολυ στο hardware)

εαν καποιος θελει να γινει τεχνικος υπολογιστων δεν μπορει να περασει μεσα απο ενα τετοιο ιεκ;

Ισότιμο με ΕΠΑΛ είναι.

Μην πας πληροφορική, ξαναδώσε αλλά πληροφορική ΜΗΝ δηλώσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...