toniskorg Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2012 Παιδια καλησπερα ηθελα να ρωτησω μηπως καποιος εχει υποψη του καμμια οικονομικη λυση για το λαπτοπ μου και τον εκτυπωτη μου ....ο λογος που το θελω αυτο ειναι κυριως λογω ελλειψης χωρου...σκεφτωμαι απο πανω να ακουμπαει το λαπτοπ με πλατος το πολυ 60 εκατοστα και απο κατω να χωραει ο εκτυπωτης μου και αν ειναι δυνατον να ανοιγει το"καπακϊ" του ας πουμε δηλαδη να υπαρχει μια αποσταση ας πουμε 40 ποντους πιο κατω απο το λαπτοπ.Υπαρχει ετοιμη οικονομικη λυση μεχρι 20 ευρω ?η να το φτιαξω μονος μου τι λετε? Ευχαριστω!!!!
xristoforos89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δεν πας μια βολτα προς τα Ικεα να δεις αν υπαρχει τιποτα;
toniskorg Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 εψαξα μεσα στο ιντερνετ και για το ικεα καιδεν βρηκα τιποτα...
HamerZ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 20ευρώ δεν ξέρω αν θα σου φτάσουν. Τα πόδια σου όταν θα δουλέυεις με τον φορητό που θα τα βάζεις; Μάλλον θα το φτιάξεις μόνος σου. Μπορείς να πάρεις από leroy γωνίες τύπου dexion, βίδες και παξιμάδια και 2 φέτες και να δοκιμάσεις να το φτιάξεις μόνος σου. Σε ποια πόλη βρίσκεσαι; Ίσως να βρεις με μια βόλτα έπιπλά για πέταμα και να γλυτώσεις μέρος των αγορών.
toniskorg Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 απο Αθηνα ειμαι παιδια.ενταξει το παρειγγηλα θα οπως το θελω θα πληρωσω μονο τα υλικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα